01 / 05 / 2024

MAPIC Fuarı ne zaman

MAPIC Fuarı ne zaman

Geçtiğimiz yıl 67 ülkeden 8.300'den fazla katılımcı, 2.400 perakendeci. 400'ün üzerinde yeni marka. 334 yatırımcı firma ve 250'ye yakın Türk ziyaretçiyi ağırlayan MAPIC Fuarı, bu yıl 19-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

MAPIC Fuarı 19-21 Kasım'da!

2006 yılından bu yana Alkaş 'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için hazırlıklar başladı.

MAPIC Fuarı için hazırlıklar başladı!

2006 yılından bu yana Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı olan MAPIC için hazırlıklar başladı.

MAPIC Fuarı, bu yıl 19-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek!

2006 yılından bu yana Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için hazırlıklar başladı...

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarına hazırlanıyor!

2006 yılından bu yana Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen ve dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için hazırlıklar başladı..

MAPIC Fuarı'nda Türkiye rüzgarı esiyor!

MAPIC Fuarı'nda Türkiye rüzgarı esiyor. Dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı olan Mapic 2013 fuarında Türkiye programı kapsamında dün akşam gerçekleşen akşam yemeğine uluslar arası firmaların ilgisi yoğundu...

MAPIC Fuarı'nın oturumları netlik kazandı!

Dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı olan ve Cannes' da düzenlenecek olan Mapic fuarına geri sayım hız kazanmışken, Türkiye’ nin fuarda gerçekleştireceği oturumlar da netlik kazandı...

MAPIC 2013, 13-15 Kasım'da Cannes'da düzenleniyor!

Türk firmalarından Emaar Türkiye, Öncüoğlu Mimarlık, Rönesans ve Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın katılacağı dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MAPIC, 13-15 Kasım tarihleri arasında Fransa Cannes'ta düzenlenecek...

MAPIC Fuarı 13-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek!

MAPIC Fuarı için tüm hazırlıklar sürüyor, fuar 13-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarında bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Çinli SCPG, Türk markalarını yatırıma davet etti!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Çin’in en büyük alışveriş merkezi (AVM) yatırımcılarından biri olan SCPG, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MAPIC Fuarı’na Türk markalarını Çin’de mağaza açmaya davet ettiğini bildirdi.

İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın bu yılki ana teması inovasyon olacak. Peki İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 85. kez kapılarını açıyor. Peki Folkart ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Antalya City Expo 2016 Fuarı ne zaman?

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı (City Expo), Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği'nin işbirliğiyle 16 Mart tarihinde kapılarını açacak.

28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ne zaman?

İnovatif fikirler ve sürdürülebilir işbirlikleri için akılcı projelere akılcı çözümler sunan UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 23 - 27 ŞUBAT 2016 tarihlerindeTüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece'de profesyonelleri buluşturuyor

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı ne zaman açılacak?

“Gayrimenkul Yatırım Fuarı”, ELKA Fuarcılık tarafından, 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Adana Hilton’da gerçekleştirilecek.

MAPIC Fuarı ne zaman Haberi

MAPIC Fuarı ne zaman

Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için hazırlıklar başladı. 


Geçtiğimiz yıl 67 ülkeden 8.300'den fazla katılımcı, 2.400 perakendeci. 400'ün üzerinde yeni marka. 334 yatırımcı firma ve 250'ye yakın Türk ziyaretçiyi ağırlayan MAPIC Fuarı, bu yıl 19-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. 


Söz konusu fuar: perakendecileri, yatırımcıları, mimarları, şehirleri, proje ve gayrimenkul geliştirme şirketlerinin bir araya...