25 / 07 / 2024

MAPIC Fuarı tarih

MAPIC Fuarı tarih

MAPIC Fuarı için tüm hazırlıklar sürüyor, fuar 13-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarında bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 

Konya inşaat fuarı ertelendi!

6-9 Nisan tarihleri arasında yapılması planlanan Konya İnşaat Fuarı için tarih ertelendi.

Çinli SCPG, Türk markalarını yatırıma davet etti!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Çin’in en büyük alışveriş merkezi (AVM) yatırımcılarından biri olan SCPG, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MAPIC Fuarı’na Türk markalarını Çin’de mağaza açmaya davet ettiğini bildirdi.

Ardahan, EMITT Fuarı'nda görücüye çıkacak!

Fuar’ın açılış günü e Saati: Tarih :28-31 Ocak 2016 Saat :11.00 (Açılış) Yer :TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi/Beylikdüzü-İstanbul.

MAPIC 2015 Fuarı'nda Turkish Brands standına yoğun ilgi!

Fransa Cannes’da 18 Kasım 2015’te kapılarını açan dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC’e ilgi büyük. Fuarda Turkish Brands Standı ise uluslararası yatırımcılardan büyük bir ilgi gördü.

21.MAPIC Gayrimenkul Fuarı 18 Kasım'da Fransa'da!

Dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC, 18-20 Kasım’da Fransa’da 21. kez düzenlenecek. MAPIC’e ilk kez katılacak olan İran’a yoğun ilgi olması bekleniyor.

21. MAPIC Fuarı 18-20 Kasım'da!

Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için Türk firmaları erkenden adım attı. Türkiye’nin perakendedeki en güçlü isimleri stantta yerini almaya başladı.

HERITAGE 2015 Fuarı başladı!

Türkiye'nin tarih ve sanat varlıklarının korunması, saklanması ve geleceğe aktarılmasına yönelik çalışan kurumlar ile sektörle ilgili tedarikçileri bir araya getiren "Restorasyon, Arkeoloji ve Müzecilik Teknolojileri" fuar ve konferansları, 7 Şubat'ta son

İstanbul Fuarı, Yenikapı için planlandı!

Fuar için de kullanılacak İstanbul Metropolü Miting ve Gösteri Alanı projesinin adresi Yenikapı, 1971'de İstanbul Fuar Merkezi Alanı olarak tasarlanmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

5. Van Seyahat ve Turizm Fuarı’nda Bursa’yı Nilüfer Belediyesi temsil etti!

5. Van Seyahat ve Turizm Fuarı’nda Bursa'yı ise Nilüfer Belediyesi temsil etti. Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarih ve Turizm Bürosu, fuarda stant açarak iki kent arasında turizm elçisi oldu.

Sancaktepe Kitap Fuarı törenle açıldı!

Sancaktepe Belediyesi ve Sancaktepe Kaymakamlığı işbirliği gerçekleştirilen 3. Sancaktepe Kitap Fuarı 19 Eylül Cuma günü Samandıra Meydan Park’ta açıldı. İşte 3. Sancaktepe Kitap Fuarı'nın sona ereceği tarih ve ziyaret saatleri...

Mapic 2014 Cannes Fuarı hakkında herşey!

Mapic 2014 hangi tarihlerde düzenlenecek? Mapic 2014, kaç firmayı buluşturacak? Mapic fuarlarının Türk ekonomisine katkısı ne oldu? Öncek Mapic fuarlarından ödülle dönen Türk firmaları hangileri oldu? Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer cevaplıyor...

Perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için hazırlıklar başladı!

Geçtiğimiz yıl 67 ülkeden 8.300'den fazla katılımcı, 2.400 perakendeci. 400'ün üzerinde yeni marka. 334 yatırımcı firma ve 250'ye yakın Türk ziyaretçiyi ağırlayan MAPIC Fuarı, bu yıl 19-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

MAPIC Fuarı tarih Haberi

MAPIC Fuarı tarih



2006 yılından bu yana Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü MAPIC Fuarı için hazırlıklar devam ediyor.  MAPIC Fuarı bu yıl 13-15 Kasım tarihleri arasında...