30 / 04 / 2024

Maptriks lokasyon verileri

Maptriks lokasyon verileri

Yeni bir mağaza açacaksınız ama lokasyon seçiminde zorlanıyor musunuz? Cadde üzerinde veya AVM’de mi yer almanız gerektiğine karar veremiyor veya gelişen yeni ticari bölgeleri mi öğrenmek istiyorsunuz? İşte cevabı;

Mağaza açılışında doğru lokasyon seçimi için ne yapılmalı?

Türkiye’nin 81 ilinde cadde ve sokak bazında tüm coğrafyayı inceleyip sektörlere yönelik detaylı raporlar sunan Maptriks, mağaza açılışında doğru lokasyon seçimi için yapılması gerekenleri açıkladı.

ABD'deki konut başlangıçları verileri piyasaları nasıl etkileyecek?

Analistler, ABD'de açıklanacak konut başlangıçları veinşaat izinleri verileri ile Fed Başkanı Janet Yellen'ın saat 18.00'de gerçekleştirmesi beklenen konuşmasının küresel piyasaların yönü üzerinde belirleyici olacağına da dikkati çekiyor.

Alya Life Residence lokasyon!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje toplam 214 adet konuttan meydana gelecek. Alya Life Residence lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi'ne 11 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Manzara Adalar Yakacık lokasyon!

5 bloktan meydana gelen projede daireler 1+1 'den 5+1'e kadar değişiyor. Manzara Adalar Yakacık lokasyon bilgisi kapsamında D -100 karayoluna 4 dakika mesafede hayata geçiriliyor.

İş GYO Manzara Adalar Rezidans lokasyon!

Ödeme planına göre banka kredisi kullanılabilen projede daireler 1+1'den 5+1'e kadar değişiyor. İş GYO Manzara Adalar Rezidans lokasyon bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Sur Yapı Koşuyolu Evleri lokasyon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 100'e yakın konut yer alıyor. Sur Yapı Koşuyolu Evleri lokasyon bilgileri kapsamında E-5 üzerinde hayata geçiriliyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir lokasyon!

İlk etabında 271 adet dairenin yer alacağı projenin Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'nda ön tanıtımı yapıldı. Soyak Konforia Bahçeşehir lokasyon bilgisine göre Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Tuzla Lokum Evler lokasyon bilgileri!

Daire büyüklüklerinin 64.91 metrekareden başladığı projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Tuzla Lokum Evler lokasyon bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Toya Moda lokasyon bilgileri!

Toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana gelen projede daire alanları 40 metrekareden başlıyor. Toya Moda lokasyon bilgileri kapsamında Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Axis İstanbul Ofisleri lokasyon!

Ofis alanlarının 74 metrekareden başladığı projede teslimler 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. Axis İstanbul Ofisleri lokasyon bilgisi kapsamında Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Manzara Adalar Kartal lokasyon!

Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanan projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar değişiyor. Manzara Adalar Kartal lokasyon bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Koşuyolu Sur Yapı Konutları lokasyon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 23 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Koşuyolu Sur Yapı Konutları lokasyon bilgisine göre Acıbadem istasyonuna yakın konumda yükseliyor.

Çengelköy Park Evleri Üsküdar lokasyon!

65 dönüm arazi üzerinde yükselen projede daire tipleri 2+1,3+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Çengelköy Park Evleri Üsküdar lokasyon bilgileri kapsamında Üsküdar'a 7.2 kilometre mesafede yer alıyor.

Maptriks lokasyon verileri Haberi

Maptriks lokasyon verileri

Milyonlarca veriyi, tamamıyla kendi geliştirmiş olduğu harita yazılımı içinde hızlı bir şekilde görselleştirip analiz edebilen bilişim ve danışmanlık şirketi Maptriks, yüzde 99’luk doğruluk oranıyla sizin için en doğru lokasyonu buluyor.

Her firmanın mağaza yer seçimi yaparken dikkat ettiği çevresel faktörler vardır. Firmalar açacakları mağazanın hedef müşteri kitlesinin yoğun olduğu yerde olmasını ve rekabet açısından avantajlı bir lokasyonda olmasını ister. Coğrafi bilgi sistemlerini kullanarak yazılım ve modeller geliştiren, sektörel ve istatistiki verileri sağlayan, bu verileri yorumlayarak çözümler üreten yüzde 100 Türk sermayeli bilişim ve danışmanlık şirketi Maptriks, perakende sektöründeki firmalar için bu verileri güncel ve tamamen bilimsel bir yöntemle paylaşarak firmanın en doğru veriye en pratik şekilde ulaşabilmesini sağlıyor.

Sektörlere özel alışverişin yoğun olduğu yerler, hedef müşteri yaş gurubu ve adedi, gelir...