22 / 05 / 2024

maraş açılımı son durum 2020

maraş açılımı son durum 2020

KKTC Başbakanı Ersin Tatar, kroonavirüs salgını sürecinde bütün alanlarda olduğu gibi kapalı Maraş'ın açılması konusunda da duraksama yaşandığını fakat bu konudaki çalışmaların yakında yeniden hız kazacağını belirtti...

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Bakan Özhaseki açıkladı! Son bir yılda egzoz emisyon ölçümü yaptırmayan yaklaşık 1 milyon araca yaptırım uygulandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, son 1 senede gerçekleştirilen denetimlerde egzoz emisyon ölçümü yaptırmayan yaklaşık 1 milyon araca idari yaptırım uyguladıklarını ifade etti.

Vatandaşlık maaşı başvuru tarihleri açıklandı mı? Başvurana ne kadar verilecek? Son dakika müjdesi! 

Binlerce kişi 'Vatandaşlık maaşı ne zaman verilecek?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki Vatandaşlık maaşı başvuru tarihleri açıklandı mı? Başvurana ne kadar verilecek? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da o belediye personel alımı yapacak! Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı

Belediye personel alımları binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Son gelen alım ilanına göre  İstanbul Fatih Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu. Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı.

Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı personel alımından son dakika gelişmesi!

Adalet Bakanlığı 2023 yılında toplam 22 bin 43 personel istihdam edeceğini duyurmuştu. Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Peki Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı personel alımından son dakika gelişmesi!

2023 yılı bekçilik başvuru sonuçları açıklandı mı? 29 ildeki 2023 yılı bekçi alımında son dakika! Hemen bakın!

2023 yılı bekçilik başvuru sonuçları açıklandı mı? 29 ildeki 2023 yılı bekçi alımında son dakika... Hemen bakın...

PTT personel alımı 2023 tarihleri açıklandı mı? PTT personel alımı ne zaman yapılır? PTT personel alımında son dakika! 

“2023 yılında PTT personel alımı olacak mı?” sorusu son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki PTT personel alımı 2023 tarihleri açıklandı mı? PTT personel alımı ne zaman yapılır?

KPSS’den 50 puan alan herkes başvurabilir! Çok sayıda sözleşmeli personel alımının başvuru şartları ve kadro dağılımı!

KPSS’den 50 puan alan herkes başvurabiliyor. Aydın’da yaşayanlar dikkat! Adnan Menderes Üniversitesi 117 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı! Son başvuru 3 Şubat 2023. Sakın kaçırmayın…

KTO Karatay Üniversitesi 16 Öğretim Üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 27 Ocak 2023! İşte kadro dağılımı!

2023’le birlikte yeni Öğretim Üyesi ilanları da açıklanmaya devam ediyor. KTO Karatay Üniversitesi 16 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 27 Ocak 2023 olarak açıklandı. İşte kadro dağılımı ve detaylar…

50 Millî Eğitim Uzman Yardımcısı alınıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı! Son başvuru tarihi 10 Şubat 2023!

Millî Eğitim Uzman Yardımcılığı için 50 kişi alınacak. Son başvuru tarihi 10 Şubat 2023 olan ilan için kadro dağılımı da belli oldu. Coğrafya branşından Almancaya kadar birçok alanda alım yapılacak. İşte detaylar…

Yıl sonunda son kampanya! Tarım Kredi yeni kataloğunu az evvel açıkladı! 27 Aralık 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Market aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Yıl sonunda son kampanya! Tarım Kredi yeni kataloğunu az evvel açıkladı! 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 personel alımı sonuçları açıklandı mı? Son dakika tercih sorgulama! Hemen bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kapsamında heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 personel alımı sonuçları açıklandı mı? Son dakika tercih sorgulama! Hemen bakın!

maraş açılımı son durum 2020 Haberi

maraş açılımı son durum 2020

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde bütün alanlarda olduğu gibi kapalı Maraş'ın açılması konusunda da duraksama yaşandığını fakat bu konudaki çalışmaların yakında yeniden hızlanacağını belirtti.

Başbakan Tatar, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye ile kardeşçe, karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı ilişki içinde olmanın, birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin KKTC için yaşamsal öneme sahip olduğunu vurgladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Tatar, Doğu Akdeniz'de Türk tarafının haklarının gasbı için yoğun çaba içine girenler ve onlarla iş birliği yapanların olduğuna vurgu yaptı. 

Tatar, "Bunların temel hedefleri, KKTC'yi ortadan kaldırmak, Türkiye'yle bağlarımızı koparmak, Türk askerini Kıbrıs'tan çıkarmak ve Kıbrıs'ı tamamıyla hegemonyaları altına alıp Doğu Akdeniz'de kendi çıkar düzenlerini kurmaktır" şeklinde konuştu. 

Tatar, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın dün...