21 / 05 / 2024

maraşta fabrika yangını

maraşta fabrika yangını

Kahramanmaraş'ta bir yağ fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak, söndürüldü. İstasyon Mahallesi'ndeki yağ fabrikasının çatı kısmındaki yakıt tankında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

Kahramanmaraş'taki fabrika yangını devam ediyor!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki bir tekstil fabrikasında çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Pamuk pres bölümünde çıkan yangında, bir işçi hayatını kaybetmiş, 2 itfaiye eri ile 4 fabrika çalışanı da dumandan etkilenmişti.

Kahramanmaraş'taki tekstil fabrikasında yangın çıktı!

Kahramanmaraş 'ta bir tekstil fabrikasında çıkan ve henüz kontrol altına alınamayan yangında 1 işçi öldü, 2 işçi hastaneye kaldırıldı. Kahramanmaraş ve çevre belediyelere ait itfaiye ekipleri ile fabrika çalışanları söndürme çalışmalarına katılıyor.

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Manavgat'ta orman yangınında zarar görenler yeni evlerine kavuşuyor!

Antalya Manavgat'ta 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayan ve 10 gün sonra kontrol altına alınan yangınlarda konutları yanan afetzedeler, yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

İstanbul depremi için korkutan uyarı: 1900 yangın çıkacak!

Türkiye’deki fabrikaların yüzde 98’i deprem bölgesinde yer alıyor. Mega kent  İstanbul'da Olası büyük bir sarsıntının yaratacağı fabrika yangınları büyük tehlike oluşturacak.

Kentsel dönüşüm sürecinde yangın yalıtımına da öncelik verilmeli!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel dönüşümde yangın güvenliği ve hayati önem taşıyan yangın yalıtımı uygulamaları göz ardı edilmemelidir" diye konuştu...

Yapılarda yangın merdiveni denetimleri ve cezaları mecliste!

Toplu yaşam alanlarında yangın merdiveni denetimleri ve merdiven olmayan yapılara uygulanan cezalar meclis gündemine taşındı. Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin inşaatında yangın çıktı!

Zonguldak’ta inşaat çalışmaları devam eden 400 yataklı devlet hastanesinin çalışmaları sırasında yangın çıktı. Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

YCY Yapı Market İnşaat Nakliye İş Güvenliği Yangın Ekipmanları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YCY Yapı Market İnşaat Nakliye İş Güvenliği Yangın Ekipmanları Ticaret Limited Şirketi, İrfan Yalın tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Sultanbeyli, Adil Mahallesi'nde kuruldu.

İzotec Pasif Yangın Durdurma Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzotec Pasif Yangın Durdurma Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Kacır tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, Başak Sokak'ta kuruldu.

Kent Konut'ta yangın ve deprem tatbikatı!

Kent-Konut’ta yangın ve deprem tatbikatı yapıldı. Acil Durum Eylem Planı’nın test edildiği tatbikatta Acil Durum Ekiplerinin çalışma yeteneği geliştirilirken, çalışan personelin olası yangın ve deprem durumunda nasıl hareket etmesi gerektiği tatbik edildi

Yangının en büyük nedeni denetimsiz yapılaşma!

Yangından Korunma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada; yangın durumunda ticari ve sanayi yapılanımı büyük risk taşıdığım, bu yapıların yangına karşı hem pasif hem aktif yöntemlerle korunmaları ve inşası esnasında denetlenmeleri gerektiğini söylüyor.

Yangın yalıtımı binaları yangından korur!

Eryap Grup CEO'su Eruslu, binalara yapılan yangın yalıtımında yanmaz, ısı geçisine yüksek direnç gösteren, alevle teması durumunda zehirli gaz çıkarmayan, doğal hammaddeden üretilmiş 'Taş yünü' kullanılması gerektğini söyledi.

maraşta fabrika yangını Haberi

maraşta fabrika yangını


Kahramanmaraş'ta bir yağ fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak, söndürüldü.


İstasyon Mahallesi'ndeki yağ fabrikasının çatı kısmındaki yakıt tankında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Yangını fark eden fabrikadaki işçiler durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı, itfaiye ekipleri 8 araç ve 82 itfaiye eriyle yangına müdahale etti. 


Yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınarak söndürülen yangında can kaybı olmazken, fabrikada hasar meydana geldi.  


Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.


- 3 dakikada olay yeri


Kahramanmaraş Belediyesi İtfaiye Müdürü Cahit Küçükönder, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 dakika içinde olay yerine intikal ettikleri yangında, can kaybı yaşanmamasının en önemli sevinçleri olduğunu söyledi.


Fabrikanın çatı katındaki yakıt tankında çıkan yangının başlangıçta yüksek risk taşıdığını dile getiren Küçükönder, "Şelale halinde alt...