02 / 05 / 2024

maraşta gezilecek yerler

maraşta gezilecek yerler

Döngele turizm merkezi haline gelecek. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, kaplıca suları bulunan Döngele Mahallesi'nin bir turizm merkezi haline getirilmesi için gayret göstereceklerini de söyledi.

İstanbul hakkında bilmeniz gerekenler! İstanbul’un kaç ilçesi var? İstanbul’da gezilecek yerler nereler?

İstanbul, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biridir. İstanbul, tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış büyüleyici şehir bir tarihi yapısı olan ve bugün Türkiye'nin ekonomik, kültürel ve sosyal hayatının merkezi durumundadır. 

Zonguldak'ta 55 bölgede şap hastalığı nedeni ile karantina uygulaması başladı

Karadeniz Ereğli'de görülen şap hastalığı sebebi ile Zonguldak'ta 2 belde, 7 mahalle ve 46 köyde geçici hayvan giriş ve çıkışı yasaklandı. Yasaklan yerler ve hastalığın yayılmasını önleme çalışmaları haberin detayında. İşte ayrıntılar...

Mara Green Life'ta yüzde 40 peşinatla 4+1 villa! Yeni proje!

NZM İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mara Green Life projesinde 24 villa bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Mara Green Life projesi Kocaeli İzmit'te hayata geçiriliyor. 

ŞOK'ta yüzde 30'a varan indirim: Domestos 77 TL'ye, bebek bezi 199 TL'ye, Maraşım dondurma 53 TL'ye düştü!

ŞOK Market 9 Ağustos 2023 tarihi itibariyle satışa çıkaracağı indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. Bu kapsamda ŞOK'ta, ŞOK'ta yüzde 30'a varan indirimler dikkat çekti. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Maraş depreminden sonra İstanbul'da deprem bekleniyor mu? İki deprem profesöründen korkutan uyarı!

Maraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından, İstanbul depremi de yeniden gündem oldu. Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Ahmet Ercan peş peşe açıkladı. İstanbul depremi yakın mı?

Kapalı Maraş'ta tarihi karar! Osmanlı tapusu mülk davasına dahil edildi!

KKTC’de bir Rum’un Kapalı Maraş’taki mülk davasını gören Taşınmaz Mal Komisyonu, tarihte ilk defa Vakıflar İdaresi’nin Osmanlı döneminden kalma tapusunu dava kapsamına aldı. Kararın emsal teşkil etmesi halinde, Vakıflar İdaresi’nin diğer gayrimenkuller için de itirazda bulunabileceği aktarılıyor. 

Kıbrıs Maraş'ta taşınmazlarla ilgili davalara vakıfların da taraf olmasının önü açıldı!

Taşınmaz Mal Komisyonu (TMK), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Maraş bölgesindeki taşınmaz bir mülke ilişkin davaya ilk defa ihtilaf yoluyla Kıbrıs Vakıflar İdaresi'nin (EVKAF) taraf olmasına izin veren bir karara imza attı.

Kapalı Maraş'ta Taşınmaz Mal Komisyonu’na 344 başvuru!

KKTC tarafından yapılan “Burada mal, mülk sahibi Rumlar gelsin, mallarını kendilerine iade edebiliriz” çağrısı yanıt aldı. Rumlar, Maraş’taki mülklerini almak amacıyla başvurularını yapmaya başladı. Taşınmaz Mal Komisyonu’na bugüne kadar 344 adet başvuruda bulunuldu.

Kaş'ta kaçak villa furyası! Pandemiyle rekor kırdı!

Antalya’da eşsiz doğal güzellikleriyle dikkat çeken tatil bölgesi olan Kaş'ta kaçak inşaatlar hızla artıyor. Kalkan’ın dışında en yakın yerleşim yerlerinden olan İslamlar, Üzümlü ve Yeşilköy sınırlarında konumlanan Fırnaz Koyu bölgesi de villaların yaygın olarak görüldüğü yerler.

Maraş’taki taşınmazlar için envanter çıkarılıyor!

46 yıl sonra açılan ‘hayalet şehir’ Maraş’ta bulunan taşınmazların kimlere ait olduğunu ortaya çıkarmak için envanter çalışmasına başladı. Mini İHA’lar havadan çektikleri fotoğraflarla çalışmaları destekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kapalı Maraş tamamen açılacak!

“Türkiye’yi seven, kabullenmiş bir kardeşimiz orada cumhurbaşkanı oldu” diye konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, şunları söyledi: “15 Kasım’da MHP Lideri Bahçeli ile KKTC’ye gideceğiz ve törenlere katılacağız, sonra da topluca Maraş’ta piknik yapacağız.”

Hazinenin özel mülkiyetinde bulunan taşınmazlar TBMM'de!

Kayseri'de bulunan ve Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ile devletin hüküm ve tasarrufu altında olan yerler meclis gündemine taşındı. MHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri'de Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar mecliste!

Kayseri'de bulunan ve Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ile devletin hüküm ve tasarrufu altında olan yerler meclis gündemine taşındı. MHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

maraşta gezilecek yerler Haberi

maraşta gezilecek yerler

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, beldeden mahalleye dönüştürülen yerlerdeki incelemelerini Döngele ile  sürdürdü. Döngçle'de başlayacak yatırımlar öncesinde son kez alan incelemesi yapan Mahçiçek, öncelik bekleyen'çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını kaydetti. 


Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ürisal, Fatih Yoğurt, Burhanettin Türkkahraman, İmar ve Şehircilik Müdürü Ahmet Tüfekçi ve Fen İşleri Müdürü Süleyman Topçuoğlu ile birlikte Döngele'nin hizmet bekleyen tüm noktalarını dolaşan Mahçiçek, gelecekte burasının turizm merkezine dönüştürülmesi için gayret göstereceklerini dile getirdi. 


Ziyaretinde Döngele Mahallesi sakinlerinden yakından ilgi gören Mahçiçek, amaçlarının başlayacak hizmetlerde tam isabet sağlamayı hedeflediğini kaydetti. 


Vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirip, isteklerine kulak veren Mahçiçek, şöyle konuştu: "Şahinkayası ve Tekir mahallelerimizin ardından Döngele'yi ziyaret ettik. Daha önce ifade ettiğim gibi bu ziyaretlerin amacı yapacağımız hizmetlerin, yatırımların isabetli olması. Bunun için bu ziyaretleri...