29 / 04 / 2024

maraştaki mesire alanları

maraştaki mesire alanları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Pazarcık İlçesi’ne yeni bir mesire alanı inşa edecek.

Kahramanmaraş'a yeni mesire alanları!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç 12 büyük park ve 9 büyük mesire alanı ile yaza hazır olduklarını söyledi. Erkoç; "Park ve mesire alanı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor." dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika Malatya depremi açıklaması: Stres ile yüklenmiş olabileceğini söylemiştik!

Malatya'da 4,3 şiddetinde meydana gelen depremle ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür, Maraş'taki büyük depremden dolayı belli ölçüde stres ile yüklenmiş olabileceğiyle ilgili daha önce açıklama yaptığını anımsatarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama...

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Daha iyi bir bina yönetmeliği Maraş'taki depremin etkisini azaltır mıydı? Washington Post'tan deprem analizi!

Dünyanın onlarca ülkesinden Türkiye'ye yardım ekipleri ve erzak yollanırken; ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post tarafından yapılan geniş çaplı analizde depremin neden bu kadar ölümcül olduğu bir bir sıralandı. İşte ayrıntılar...

Kapalı Maraş'ta tarihi karar! Osmanlı tapusu mülk davasına dahil edildi!

KKTC’de bir Rum’un Kapalı Maraş’taki mülk davasını gören Taşınmaz Mal Komisyonu, tarihte ilk defa Vakıflar İdaresi’nin Osmanlı döneminden kalma tapusunu dava kapsamına aldı. Kararın emsal teşkil etmesi halinde, Vakıflar İdaresi’nin diğer gayrimenkuller için de itirazda bulunabileceği aktarılıyor. 

Kapalı Maraş'ta Taşınmaz Mal Komisyonu’na 344 başvuru!

KKTC tarafından yapılan “Burada mal, mülk sahibi Rumlar gelsin, mallarını kendilerine iade edebiliriz” çağrısı yanıt aldı. Rumlar, Maraş’taki mülklerini almak amacıyla başvurularını yapmaya başladı. Taşınmaz Mal Komisyonu’na bugüne kadar 344 adet başvuruda bulunuldu.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

Mamak’taki EGO garajı alanının geliri kentsel dönüşümde kullanılacak!

Mamak’taki EGO garajının yerine konut ve ticaret alanı yapılması ile ilgili imar planına ‘yoğunluk’ sebebiyle karşı çıkan MHP, “Kamu alanından bahsediyoruz, ilk başta yatay mimari ile ilgili süreçleri kamu alanlarında başlatalım ki vatandaşa da örnek olsun” dedi.

Maraş’taki taşınmazlar için envanter çıkarılıyor!

46 yıl sonra açılan ‘hayalet şehir’ Maraş’ta bulunan taşınmazların kimlere ait olduğunu ortaya çıkarmak için envanter çalışmasına başladı. Mini İHA’lar havadan çektikleri fotoğraflarla çalışmaları destekledi.

Murat Kurum'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Tarihin en önemli turizm alanlarından Maraş bölgemizi ihya ve inşa etmek için bugün bir araya geldik." dedi.

Kıbrıs'taki arazilerin yüzde 30'u Osmanlı mirası!

Kıbrıs'taki arazilerin yüzde 30'u ve kapalı Maraş'ın tamamının, Osmanlı devletinden miras kalan vakıf arazileri olduğu belirtiliyor.

Mesire yerleri 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs salgınıyle gerçekleşen mücadelede uzun zamandır kapalı olan mesire alanları, sosyal hayatta normalleşmenin kademeli olarak başlamasıyler beraber 1 Haziran'da yeniden kapılarını açılıyor.

Mesire alanlarına 'bungalov' ayarı!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı. Yönetmeliğe göre, konaklama amaçlı mesire yerlerindeki tesislerin niteliğine ilişkin düzenleme yapıldı.

Abdulhamit Gül: Kapalı Maraş'taki araziler vakıf malıdır!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, bugün "Hukuki, Siyasi ve Ekonomik Yönleri ile Kapalı Maraş Açılımı" başlıklı toplantı düzenlendi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, toplantıda açıklamalarda bulundu...

maraştaki mesire alanları Haberi

maraştaki mesire alanları


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Pazarcık İlçesi’nde de mesire alanı hayata geçiriyor.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Pazarcık İlçesi’nde hayata geçirilecek mesire alanını inceledi.


Başkan Erkoç konuyla ilgi : “Pazarcık İlçemizde Çamlıtepe Mahallemizde Ziyarettepe Mesire Alanı düzenleme çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Büyükşehir Belediyesi olarak Pazarcık ilçemize dev bir mesire alanı kazandırıyoruz.


Milletvekilimiz İmran Kılıç, Pazarcık belediye başkanımız ve Ak Parti İlçe başkanımızla Proje çalışmalarını tamamladığımız ve yapımına başlayacağımız 100 bin metrekare alana sahip olacak Pazarcık Mesire Alanımızda incelemelerde bulunduk.


Daha önce de Türkoğlu, Ekinözü, Andırın, Elbistan gibi ilçelerimize yaptığımız gibi Pazarcık ilçemizi de büyük bir mesire alanına kavuşturacağız” dedi.




Kahramanmaraş Büyükşehir...