08 / 05 / 2024

maraştaki parklar

maraştaki parklar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapım çalışmaları devam eden Millet Parkı’nda incelemelerde bulundu, Başkan Fatih Mehmet Erkoç, çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika Malatya depremi açıklaması: Stres ile yüklenmiş olabileceğini söylemiştik!

Malatya'da 4,3 şiddetinde meydana gelen depremle ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür, Maraş'taki büyük depremden dolayı belli ölçüde stres ile yüklenmiş olabileceğiyle ilgili daha önce açıklama yaptığını anımsatarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama...

Daha iyi bir bina yönetmeliği Maraş'taki depremin etkisini azaltır mıydı? Washington Post'tan deprem analizi!

Dünyanın onlarca ülkesinden Türkiye'ye yardım ekipleri ve erzak yollanırken; ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post tarafından yapılan geniş çaplı analizde depremin neden bu kadar ölümcül olduğu bir bir sıralandı. İşte ayrıntılar...

Kapalı Maraş'ta tarihi karar! Osmanlı tapusu mülk davasına dahil edildi!

KKTC’de bir Rum’un Kapalı Maraş’taki mülk davasını gören Taşınmaz Mal Komisyonu, tarihte ilk defa Vakıflar İdaresi’nin Osmanlı döneminden kalma tapusunu dava kapsamına aldı. Kararın emsal teşkil etmesi halinde, Vakıflar İdaresi’nin diğer gayrimenkuller için de itirazda bulunabileceği aktarılıyor. 

Kapalı Maraş'ta Taşınmaz Mal Komisyonu’na 344 başvuru!

KKTC tarafından yapılan “Burada mal, mülk sahibi Rumlar gelsin, mallarını kendilerine iade edebiliriz” çağrısı yanıt aldı. Rumlar, Maraş’taki mülklerini almak amacıyla başvurularını yapmaya başladı. Taşınmaz Mal Komisyonu’na bugüne kadar 344 adet başvuruda bulunuldu.

Maraş’taki taşınmazlar için envanter çıkarılıyor!

46 yıl sonra açılan ‘hayalet şehir’ Maraş’ta bulunan taşınmazların kimlere ait olduğunu ortaya çıkarmak için envanter çalışmasına başladı. Mini İHA’lar havadan çektikleri fotoğraflarla çalışmaları destekledi.

Kıbrıs'taki arazilerin yüzde 30'u Osmanlı mirası!

Kıbrıs'taki arazilerin yüzde 30'u ve kapalı Maraş'ın tamamının, Osmanlı devletinden miras kalan vakıf arazileri olduğu belirtiliyor.

Abdulhamit Gül: Kapalı Maraş'taki araziler vakıf malıdır!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, bugün "Hukuki, Siyasi ve Ekonomik Yönleri ile Kapalı Maraş Açılımı" başlıklı toplantı düzenlendi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, toplantıda açıklamalarda bulundu...

Kıbrıs Maraş’taki Sosyal Konut Projesiyle gençler sahibi olabilecek!

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Bakanlığı’nın çalışmaları ile ilgili bilgi aktardı. Sosyal Konut Projesi hakkında açıklama yapan Bakan Baybars; “Kentte yaşayan ve ev sahibi olamayacak durumdaki kişiler de konut sahibi olabilecek” dedi.

Kapalı Maraş'ın büyük kısmı Osmanlı'nın! 

KKTC Başbakanı Ersin Tatar, kapalı Maraş'taki malların iadesi söz konusu olabileceğini belirterek, oradaki malların büyük kısmı Osmanlı malı olduğunu söyledi.

Maslak'taki tabiat parkı yapılaşmaya mı açılıyor?

İstanbul Maslak'taki tabiat parkının yapılaşmaya açılmasını protesto eden "Diren Fatih Ormanı İnisiyatifi" üyeleri, insan zinciri eylemi yaptı..

1971 yılında Türkan Şoray'ın Beşiktaş'taki inşaatı yarıda kalmış!

1971 yılında Türkan Şoray'ın Beşiktaş'taki inşaatı yarım kalmış. Apartmana 1 milyon liradan fazla para yatıran Şoray, bir an önce inşaatı bitirebilmek için alacağı bulunan film şirketlerine ihtarname göndermiş.

Polin Su Parkları Amsterdam'da 2 ödül aldı!

Polin Su Parkları ve Havuz Sistemleri, bu yıl Hollanda'nın Amsterdam şehrinde düzenlenen European Star Awards ödüllerinde 'Kingo Cobra' ve 'Süper Combo' isimli iki su kaydırağı ile ödüle layık görüldü.

Koçtaş'taki kombi ve elektrikli ısıtıcılar ile kış sıcak geçecek!

Koçtaş, havaların soğuması ile birlikte ısınma kategorisindeki zengin ürün çeşitlerini müşterilerin beğenisine sunuyor. Koçtaş, ısınma alanında lider markaları tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Koçtaş'taki kombi ve elektrikli ısıtıcılar ile kış sıca

maraştaki parklar Haberi

maraştaki parklar


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapım çalışmaları devam eden Millet Parkı’nda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce yapımı devam eden Millet Parkı’nda çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, çalışmaların hızlandırılmasını istedi.




Kahramanmaraş Büyükşehir...