05 / 05 / 2024

marble 20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı

marble 20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı

MARBLE, 20. yaşını kutlamaya hazırlanıyor. 26 - 29 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenecek MARBLE - 20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ile ilgili hazırlıklar sürüyor.

Euro kaç TL oldu? Euro bugün ne kadar? Elinde euro olanlar dikkat! İşte euro/TL kuru son dakika 20 Ağustos 2022...

Döviz kurlarındaki son dakika gelişmeleri uluslararası piyasalarda yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi, euro kuru bugün ne kadar? Euro kaç TL? sorularının yanıtlarını araştırıyor. işte son dakika euro kuru 20 Ağustos 2022...

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi Bayrampaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Turunç tarafından kuruldu.

Türk inşaat sektörü uluslararası pazarda marka haline geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türk inşaat sektörünün uluslararası pazarda marka haline geldiğinin altını çizdi. Yenigün, yurt dışında yıllık 20 milyar dolar, orta vadede ise 50 milyar doların üzerinde proje üstlenme hedefini koruduklarını söyledi.

Sıfır enerji binalar, ZeroBuild Forum’20 de ele alınacak!

Çevre, ülke ekonomisi ve bireysel kazanım özelinde büyük bir öneme sahip olan ‘Sıfır Enerji Binalar’, Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu ZeroBuild Forum’20’de uluslararası konuşmacılar ve tüm ilgili paydaşların katılımı ile ele alınacak.

Brent petrolün varili 20,50 dolar!

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 20,50 dolardan işlem görüyor.

Brent petrolün varili 20,58 dolar!

Brent petrolün varili, haftanın ilk iş günü uluslararası piyasalarda 20,58 dolardan işlem görüyor.

Altıncılar Uluslararası Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!  

Altıncılar Uluslararası Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ridha Daw. Albo Hayder tarafından kuruldu.

Türk şirketlerden Uzbuild İnşaat Fuarı'na çıkarma!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Uzbuild-2019" 20. Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türk şirketlerinden yoğun ilgi geldi.

Dünyada en çok dolar milyarderine sahip 20 şehir! İstanbul da listede!

Uluslararası danışmanlık şirketi Wealth X'in 2018 Dünya Ultra Zenginler Raporu'na göre, Hong Kong, New York'tan sonra en çok milyarderin yaşadığı şehir. İşte İstanbul'un da listede olduğu dünyada en çok dolar milyarderine sahip 20 şehir...

İsrail’den Kudüs’te Yahudiler için 20 bin yeni konut!

İsrail makamları, işgal altındaki Doğu Kudüs dahil olmak üzere uluslararası hukuka göre statüsü tartışmalı olan Kudüs’ün farklı yerlerinde Yahudiler için toplamda 20 bin yeni konut, otel, sanayi ve ticaret alanları kuracak.

ERA Gayrimenkul ilk altı ayda yüzde 20 büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchising Kanal Direktörü Kadir Tümen, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin büyümesini ve gelişimini değerlendirdi. Tümen, ilk altı ayda yüzde 20 büyüdüklerini söyledi.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun ihalesi 20 Aralık'ta!

Yatırımlara devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, 7.2 kilometrelik Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için 20 Aralık'ta uluslararası ihaleye çıkacak. 

Etkan Uluslararası İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etkan Uluslararası İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Nafısa Shamuradova tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

marble 20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı Haberi

marble 20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı


Dünyanın önde gelen üç büyük doğaltaş fuarından biri olan MARBLE, 20. yaşını kutlayacak. 26 - 29 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenecek MARBLE - 20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ile ilgili hazırlıklar sürüyor. İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, "Bir dünya markası olmuş fuarımızın 20. gurur yılını gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Hazırlık çalışmaları sürüyor. Gelen tüm başvurulara olanaklar ölçüsünde olumlu yanıt vermeye çalışıyoruz. Sektörden gelen yoğun katılım talebi nedeniyle bu yıl da Kültürpark'ın maksimum seviyede kullanılmasını planladık. Prefabrike üniteleri bu yıl da kuruyoruz. Alan düzenlemesinde revizyon yaparak katılımcı sayısını maksimum seviyeye çıkarmaya çalıştık" dedi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ce inşaatı devam yeni fuar merkezinin, İzmir'i fuarlar ve kongreler kenti olma hedefine bir adım daha yaklaştıracağını ifade eden Örs, yeni alanla MARBLE Fuarı'nda...