02 / 05 / 2024

Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı

Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin mermer ve doğal taşını blok yerine işlenmiş ürün olarak ihraç etmesi gerektiğini, bunun için hükümetçe her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Şenal Kaya tarafından kuruldu. 

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

23. Marble- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de gerçekleşecek. 22-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuara 47 firma katılım gösterecek.

Emerald Uluslararası İnşaat ve İnş. Malz.Taah.Metal Cam Ahşap Hırdavat Eml.Turizm San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Emerald Uluslararası İnşaat ve İnş. Malz.Taah.Metal Cam Ahşap Hırdavat Eml.Turizm San.ve Tic.Ltd.Şti. Ayson Yeşiltaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Kartal, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Başarır Uluslararası Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarır Uluslararası Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahrettin Başarır tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Pendik, Çamlık Mahallesi, Yahya Kemal Beyatlı Caddesi'nde kuruldu.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da fabrikaları devlet inşa edecek!

Başbakan Binali Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde yeni cazibe merkezleri oluşturacaklarını, buralarda fabrikaları devletin inşa edeceğini, özel sektörün işleteceği fabrikaların ürünlerini yine devletin alacağını söyledi.

Neudeks Uluslararası Dış Ticaret Ve Turizm Limited Şirketi Adalar Şubesi açıldı!

Neudeks Uluslararası Dış Ticaret Ve Turizm Limited Şirketi Adalar Şubesi 10 bin TL sermaye bugün açıldı.

TİKA'dan Somali'ye kadım doğum ve çocuk hastanesi!

Somali'nin başkenti Mogadişu'da, Yardımeli Derneği tarafından inşa edilen ve tıbbi donanımını TİKA'nın sağladığı kadın doğum ve çocuk hastanesi, Başbakan Yardımcısı Kaynak tarafından hizmete açıldı

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatı mecliste konu oldu!

Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bektaşoğlu, sorularını Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na sordu..

Metsaf Uluslararası İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsaf Uluslararası İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Sohel M.M. Elsafady, A.Mahmoud Almetwalley Alsafady, Hosam Mahmoud Elsafdı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Bahçelievler, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yeni şehirler kuracak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yeni şehirler yaratacaklarını belirterek, “Örneğin Gaziantep’te 55 bin konutluk projeye başladık. Burada yaklaşık 300 bin nüfus yaşayacak” dedi

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi 2017 yılında tamamlanacak!

Zemin katıyla birlikte 11 kat olacak Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi önümüzdeki yıl tamamlanacak. Hastane, 62 Milyon TL’ye malolacak.

Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı Haberi

Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı


Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla 20'nci kez kapılarını açtı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin mermer ve doğal taşını blok yerine işlenmiş ürün olarak ihraç etmesi gerektiğini, bunun için hükümetçe her türlü desteği vereceklerini söyledi. Törende açılış konuşmasını yapan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İzmir'deki fuara büyük katkı sağlamak istediklerini belirterek, "Fuarı istediğimiz gibi destekleyemiyoruz. Seneye bu fuarlarımızı en üst düzeyde destekleyeceğiz. Fuarın sunumundan ziyaretine kadar... Çünkü ben bu fuarla gurur duyuyorum" dedi.


Kültürpark'ta 4 gün boyunca sektör profesyonellerini ağırlayacak olan fuara 275'i yabancı, 912'si yerli toplam bin 187 firma katıldı. İşlenmiş, yarı işlenmiş ve ham olmak üzere yaklaşık 14 bin ton taşın sergilendiği fuarda 659 adet blok mermer ve doğaltaş görücüye çıktı. Toplam 45 bin metrekare...