11 / 05 / 2024

Marc Jacobs malikanesi

Marc Jacobs malikanesi

Marc Jacobs, birkaç yıl önce 30 milyon TL’ye satın aldığı malikanesinin dekorasyonuyla bizzat ilgilenerek evi sanat müzesine çevirdi.

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic 30 milyona lüks villa yaptırıyor!

Mustafa Sandal'ın eski eşi ünlü şarkıcı  Emina Jahovic, 30 milyona lüks villa yaptırıyor. Ünlü sanatçının yeni malikanesi, dudak uçuklatan fiyatıyla magazin gündeminde...

Ronaldo'nun Portekiz'deki 22 milyon euroluk malikanesi görenleri hayrete düşürdü! Portekiz'in en pahalı evi olacak

Ronaldo'nun 22 milyon euro karşılığında Cascais'te yaptırdığı ve Portekiz'in en pahalı evi olacak malikanenin detayları görenleri hayrete düşürdü. İşte 22 milyon euroluk malikanenin ayrıntıları...

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Bizim Toptan’da Jacobs filtre kahve 188,95 TL’ye, Ariel toz deterjan 93,95 TL’ye, Lipton poşet çay 43,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan’da 11 Ekim’e kadar birçok ürün indirimli olarak raflarda yerini alacak. Bu kapsamda, Jacobs filtre kahve 188,95 TL’ye, Ariel toz deterjan 93,95 TL’ye, Lipton poşet çay 43,90 TL’ye düştü. İşte 10 Ekim 2023 Perşembe fiyat listesi...

Carrefoursa'da Starbucks, Jacobs ve Nescafe fiyatları dip yaptı! Yüzde 25 indirim fırsatı! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Carrefoursa Market Kahve Günü'ne özel kahve çeşitlerinin fiyatını düşürdü. Peki Carrefoursa'da kahveler ne kadar, kaç TL? İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi...

Casa Massal Gayrimenkul Proje Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Casa Massal Gayrimenkul Proje Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Marc Sanchez Villenna ve Hilal Ş.Sanchez Villena ortaklığında kuruldu.

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Marc Robert N. Wilmots tarafından kuruldu.

Instagram'da kredi kartıyla alışveriş yapma dönemi başladı! Özellik nasıl kullanılacak

Sosyal medya platformu Instagram'a kredi kartıyla alışveriş yapma özelliği getiriliyor. Söz konusu yeni düzenlemeyi Meta CEO'su Marc Zuckerberg duyurdu. Instagram kullanıcıları küçük işletmelerden bu yolla sipariş verebilecek.

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Marc Robert N. Wılmots tarafından kuruldu.

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de Alaa Qusaı M. Alghusseın, Hamza Al-Saadı ve Marc Dıab ortaklığında kuruldu.

Millyarder Marc Lore, 400 milyar dolarlık ütopik kent inşa ediyor!

Amerikalı milyarder Marc Lore, ülkesinde 5 milyon nüfuslu yeni bir şehir inşa etmek için harekete geçti. Projenin tamamında Projenin kapsamında 40 senede kent nüfusunun 5 milyon kişiyi bulması planlanırken, maliyetinin de 400 milyar doları geçeceği öngörülüyor.

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Elon Musk'ın California Bay Area malikanesi satışa çıkarıldı!

Geçtiğimiz senenin Mayıs ayında herhangi bir şeye sahip olmadığını açıklayan ve bütün konutlarını satacağını duyuran dünyanın en zengin insanlarından olan milyarder Elon Musk, bugüne kadar Kaliforniya'daki 6 gayrimenkulünü sattı. 

Marc Jacobs malikanesi Haberi

Marc Jacobs malikanesi

Marc Jacobs, birkaç  yıl önce 30 milyon TL’ye  satın aldığı malikanesinin  dekorasyonuyla bizzat  ilgilenerek evi sanat  müzesine çevirdi.


Ünlü tasarımcı Marc Jacobs, New York’taki şatafatlı malikanesinin kapılarını ‘Architectural Digest’ dergisine açtı. Moda dünyasındaki başarılarını evinin dekorasyonuna da yansıtan Jacobs, odaları sanat eserleri, antikalar ve lüks mobilyalarla donattı. Tasarımcı, 10.5 milyon dolar (30 milyon TL) değerindeki malikanede iki köpeğiyle birlikte yaşıyor. 


Jacobs’ın 2009 yılında satın aldığı ev, 420 bin metrakarelik bir alanı kaplıyor. Yatak odasındaki banyosunu açık kahverengi mermerle kaplatan modacı, ortaya kocaman bir küvet yerleştirmiş. 


Odaların duvarlarını arkadaşı Sofia Coppola’nın tablolarıyla süsleyen Jacobs,  antika parçaları özenle seçerek dekorasyonun bir parçası haline getirmiş....