13 / 05 / 2024

marcus lee londradaki evi

marcus lee londradaki evi

Sihirli dokunuşlarıyla bilinen İngiliz Mimar Marcus Lee, "Büyük Tasarımlar" ödülünü almak için kolları sıvadı. Yaklaşık 1 milyon liralık masraf yapılan Londra'daki evinin şu anki değeri yaklaşık 8 milyon lira...

Kmc Tk İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmc Tk İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Chungnam Lee ve Jeahun Jeong ortaklığında kuruldu.

Elinde euro olanları heyecanlandıran son dakika gelişmesi! Euro resmen böyle olacak! Herkes çabuk baksın!

Avrupa Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasından sonra dünyaca ünlü ekonomistlerden açıklama geldi. MUFG Bank Analisti Lee Hardman, Elinde euro olanları heyecanlandıran son dakika açıklamasında bulundu. Euro resmen böyle olacak! Herkes çabuk baksın!

Elinde euro olanlar hemen bakın! Dünyaca ünlü analist son noktayı koydu! Euro resmen böyle olacak

Dünyaca ünlü analist MUFG Bank Analisti Lee Hardman, euronun yönü ile ilgili son noktayı koydu. Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro resmen böyle olacak.

''Euro yükselecek'' diyen dünyaca ünlü analist peş peşe açıkladı! Euro kurunda son dakika gelişmesi

MUFG Bank Analisti Lee Hardman, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz oranlarını piyasa beklentisinin üzerinde artırması durumunda euronun yükseleceğini söyledi. İşte son dakika euro kuru gelişmesi...

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

PUBG MOBILE 2.4 versiyonunda Bruce Lee ile dövüş sanatları festivali, konulu yeni bir festival geliyor. Bruce Lee hayranları ileriki günlerde daha da oyuna bağlanacak.

Lee’de yüzde 20 indirimli outlet fırsatları! İşte 23 eylül 2022 Lee fiyat listesi

Lee Wrangler outlet ürünlerini online mağazası üzerinden satışa sundu. Jean pantolondan kabana kadar birçok ürün sepette yüzde 20 indirim imkanı sunuyor.

Kripto para analisti açıkladı! Haftaya bu altcoinleri bekleyin!

Kripto analisti Marcus Kramer, bu hareketlerin çok tanıdık olduğunu belirtti! Peki, kripto paralarda düşüş sürecek mi? İşte ünlü analistin o açıklaması...

Dogecoin zirveye çıkıyor, yanında da bakın kim var? Kurucudan flaş açıklama geldi

Litecoin (LTC) altcoininin kurucusu Chalie Lee'den flaş zirve açıklaması geldi. Kurucu, Dogecoin'in kendisi ile birlikte zirveye çıktığını açıkladı.

Nazar Residence Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazar Residence Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Kevın Lee tarafından kuruldu.

Samsung ailesi miras vergisini ödeyebilmek için sanat eserlerini bağışlayacak!

25 Ekim 2020 tarihinde akciğer kanserine sebebiyle yaşamını yitiren Lee Kun-hee'den ailesine yüklü bir miras kaldı. Samsung'un yönetim kurulu başkanı olan Lee Kun-hee'nin ailesinden mirası alabilmek için verginin nasıl ödeneceğine ilişkin açıklama geldi.

Yiğit Marcus Aral emlak zengini çıktı!

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in sevgilisi  Yiğit Marcus Aral'ın emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Miami'de malikane sahibi olan Aral, emlak ve kripto yatırımları yapıyor.

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'dan 'kiralık köşk' açıklaması!

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'ın Rumelihisarı'nda sekiz odalı köşk kiraladıkları ileri sürülmüştü. Yiğit Marcus Aral, "Satın almadık, geçici olarak oradayız birkaç aylığına. Biraz malikane gibi oldu ama Miami'de de büyük evde oturuyorduk" dedi...

Yiğit Marcus Aral sevgilisi Şevval Şahin'e köşk kiraladı!

Yiğit Marcus Aral, sevgilisi Şevval Şahin’in çok beğendiği Rumeli Hisarı’nda tarihi bir köşkü ayda 120 bin TL'ye kiraladı.

marcus lee londradaki evi Haberi

marcus lee londradaki evi

Sihirli dokunuşlarıyla bilinen İngiliz Mimar, "Büyük Tasarımlar" ödülünü almak için kolları sıvadı...



Birkaç defa çeşitli televizyon programlarına da ev sahipliği yapan evin içine yaklaşık 1 milyon liralık masraf yapıldı...



Marcus Lee, 'En iyi tasarım' ödülünü de kazanınca, bir anda emlak piyasasının gözü bu eve çevrildi...



1 yıl önce 245 bin liraya satın aldığı evin şu anki değeri yaklaşık 8 milyon lira...