14 / 05 / 2024

Mardan Antalyaspor Stadyumu

Mardan Antalyaspor Stadyumu

Antalya İli Aksu İlçesi Kundu Köyü'nde yer alan 28.394,51 metrekare yüzölçümlü Mardan Antalyaspor Stadı 51 milyon TL bedel ile satışa çıkarılıyor.

Antalyaspor Kulübü, işletmelerden kira almayacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, Antalya Stadyumu altındaki işletmelerden iki aylık kira almayacağını duyurdu…

Mardan Stadyumu'na yine alıcı çıkmadı!

Mardan Palace Otel'in stadyumuyla spot otel bloğu ve personel lojmanının, otelin SGK'ya prim borçları nedeniyle ikinci kez ihaleye çıkarıldı.Talep olmayınca komisyon bu satışı da düşürdü. İhalenin yeniden bir değer tespitiyle yapılacağı söylendi...

Mardan Stadı ve personel lojmanlarına alıcı çıkmadı!

2010 yılında Dünyanın En Lüks Oteli seçilen Mardan Palace Hotel'e ait Mardan Stadyumu'na alıcı çıkmadı. 

Mardan Antalyaspor Stadı 51 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya İli Aksu İlçesi Kundu Köyü'nde yer alan 28.394,51 metrekare yüzölçümlü Mardan Antalyaspor Stadı 51 milyon TL bedel ile satışa çıkarılıyor.

Gaziantep Stadyumu bugün açılıyor!

Mimarlık çalışmalarının Bahadır Kul Mimarlık tarafından yürütüldüğü Gaziantep Stadyumu bugün oynanacak Gaziantepspor-Antalyaspor maçı ile açılacak.

Akyazı Spor Kompleksi Stadyumu açılış tarihi ne zaman?

Mayıs 2015'te tamamlanması planlanan Akyazı Spor Kompleksi Stadyumu'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Toplam 418 bin 89 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen stadyumun koltuk kapasitesi 41 bin 513 olarak belirlendi.

Türkiye'nin ilk hava temizleyen stadyumu Akyazı Stadı olacak!

TOKİ tarafından Trabzon'da inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi Stadyumu, çatı sistemiyle Türkiye'nin kendini temizleyen ve hava kirliliğini gideren ilk stadyumu olacak...

Akyazı Stadyumu akıllı çatı sistemiyle Türkiye’de bir ilk olacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Trabzon’da inşa ettiği Akyazı Spor Kompleksi Stadyumu, akıllı çatı sistemiyle, Türkiye’nin kendini temizleyen ve hava kirliliğini gideren ilk stadyumu olacak.

Trabzon Akyazı Stadyumu'na akıllı çatı!

TOKİ tarafından Trabzon ' da inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi Stadyumu, çatı sistemiyle Türkiye'nin kendini temizleyen ve hava kirliliğini gideren ilk stadyumu olacak.

Malatya Arena Stadyumu'nun yapımı durma noktasına geldi!

Malatya Arena Stadyumu’nun yüklenici firması İlci Holding, iflas erteleme talebinde bulundu. Statta çalışmalar neredeyse durma noktasına geldi. Malatya Arena Stadyumu'nun iş bitirme süresi uzatılabilir.

Karacabey Stadyumu’nda inşaat çalışmaları devam ediyor!

Bursa’yı sporda da marka bir kent yapma hedefiyle hizmetlerini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, M. Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Orduspor Stadyumu için 100 milyonluk bütçe ayrıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Orduspor Stadyumu için 100 milyonluk bütçe ayırdıklarını söyledi. Yılmaz ayrıca hafta içerisinde Spor Toto'dan Orduspor'a 700 bin liralık sponsorluk kaynağının aktarılacağının müjdesini verdi.

Menderes Türel'den Antalyaspor'a tesis müjdesi!

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, yıllardır tesisleşme problemi yaşayan Antalyaspor'a yer tahsisi konusunda kendi belediye başkanlığı döneminde başlattığı çalışmaların bazı kişilerin engellemesi nedeniyle sonuca ulaştırılmadıklarını aktardı.

Mardan Antalyaspor Stadyumu Haberi

Mardan Antalyaspor Stadyumu

Antalya İli Aksu İlçesi Kundu Köyü'nde yer alan 28.394,51 metrekare yüzölçümlü Mardan Antalyaspor Stadı 51 milyon TL bedel ile satılacak. 

Satışa konu olan taşınmaz üzerinde otel bloğu ve personel lojmanı yer alıyor. Taşınmaz Mardan Futbol sahası ve otel kompleksi olarak kullanımda olup, çevresinde yoğun olarak boş araziler ve tarımsal nitelikli mülkler yer alıyor. Mardan Antalyaspor Stadı, Kundu oteller bölgesine 12 kilometre mesafededir ve yakın çevresinde yerleşim çok seyrek olarak gözlenmektedir. 

Kıymeti: 51.000.000.00 TL

SATIŞ ŞARTLARI
1- Açık arttırma 07.11.2017 tarihinde; Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi 1. Kat İcra Satış Servisi 108 numaralı oda adresinde açık arttırma suretiyle satışı yapılacaktır. .Birinci arttırma tayin edilen zamanda gayrimenkul üç defa bağırıldıktan sonra teklif edilen en yüksek rayiç bedelin % 75’i +...