17 / 05 / 2024

Mardin 750 öğrenci kapasiteli yurt

Mardin 750 öğrenci kapasiteli yurt

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Mardin’de yapılan yurdun inşaatı tamamlandı. Yurt binası kentin tarihi mimarisinin izlerini taşıyor. 750 öğrenci kapasiteli yurt kampüsü, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Güney Afrika Angola'daki okul kapatılacak!

Güney Afrika Angola'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ile bağlantılı 1 okulun kapatılacağı öğrenildi. Colegio Esperanca Internacional adıyla faaliyet gösteren okulda 750 öğrenci eğitim görüyor.

TÜRGEV Mardin'de kız yurdu açıyor!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı, Mardin'de ilk kız öğrenci yurdunu açmayı planlıyor. İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı,'' TÜRGEV Orta Öğretim Kız Öğrenci Yurdu 250 kişilik olacak.'' dedi.

Mardin'de 7 özel okul ve 2 öğrenci yurdu kapatıldı!

Mardin'de 36 dernek, 2 vakıf, 7 özel okul ve 2 öğrenci yurdu kapatıldı.Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin gerekli işlemler yapıldı.

Nef'ten öğrenci evlerine 750 milyon TL'lik yatırım!

Konut, ofis ve alışveriş merkezinin yanı sıra öğrenci evleri ve yaşlı bakım evi gibi yatırımlara da ihtiyaç olduğuna dikkat çekiliyor. Bu alandaki potansiyeli değerlendiren gayrimenkul şirketi Nef, öğrenci rezidansı hayata geçirmeye karar verdi.

TÜRGEV Mardin'e öğrenci yurdu yapacak!

Türkiye Gençlik ve Eğitim Hizmetleri vakfı (TÜRGEV" bir grup Mardin Kızıltepe yakınlarındaki Movapark'ta bir araya gelerek basına kapalı görüşmelerde bulundu.

İnsani Yardım Vakfı Pakistan'a okul açtı!

İnsani Yardım Vakfı, Pakistan’ın başkenti İslamabad’a 70 kilometre uzaklıktaki Haripur kampüsünde 750 öğrenci kapasiteli bir okul daha açtı. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun bilgisayar, fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarları bulunuyor.

Gümüşhane'deki 750 kişilik öğrenci yurdu tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Gümüşhane’de inşa edilen öğrenci yurdunun yapımı tamamlanarak Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Mardin’e yapılan yurt kampüsünün inşaatı tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Mardin’de yapılan yurdun inşaatı tamamlandı. Yurt binası kentin tarihi mimarisinin izlerini taşıyor. 750 öğrenci kapasiteli yurt kampüsü, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Mardin'deki 750 öğrenci kapasiteli yurt tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) kapsamında Mardin iline yapılan 750 öğrenci kapasiteli yurt kampüsü tamamlandı..

Sabancı Vakfı Mardin'de 200 kişilik kız öğrenci yurdu inşa ettirdi!

SABANCI Vakfı’nın desteğiyle inşa edilen Sabancı Mardin Kız Yurdu hizmete açıldı. Mardin’in Artuklu ilçesinde hayata geçirilen 200 öğrenci kapasiteli yurdun açılışı geçtiğimiz dün gerçekleşti...

Elazığlı Akçadağ Ailesi kız öğrenci yurdu yaptıracak!

İstanbulda yaşayan Elazığlı Akçadağ ailesi memleketlerine, 300 öğrenci kapasiteli ortaöğretim kız öğrenci yurdu yaptıracak  

Aslan Çimento'dan Oyak'a 189 bin 750 TL kirayla santral!

Aslan Çimento A.Ş ve Aslan Beton A.Ş'nin sahip olduğu, Oyak Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye kiralanan arsa, beton santrali ve ekipmanlarının kira bedelleri 189 bin 750 TL olarak belirlendi

Yapı Yatırım'dan Bostancı City'de son 4 konut! 750 bin TL'ye!

2008 yılının sonundan bu yana yaşamın devam ettiği Yapı Yatırım'ın Bostancı City adlı projesinde fiyatlar 750 bin TL'den başlayarak 780 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Mardin 750 öğrenci kapasiteli yurt Haberi

Mardin 750 öğrenci kapasiteli yurt

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) kapsamında Mardin iline yapılan 750 öğrenci kapasiteli yurt kampüsünün yapımı tamamlanarak Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.


750 kişilik öğrenci kapasitesi ile 6 bloktan oluşan Mersin Öğrenci Yurdu, Mardin Artuklu Üniversitesi öğrencilerine üst seviyede konforlu bir barınma imkânı sağlıyor.


Toplam 37 bin metrekare kapalı alana sahip olan yurt inşaatı 37 milyon 350 bin liraya mal oldu. 750 öğrenciye hizmet veren yurt kampüsünde 5 katlı 6 adet yurt bloğu, 1 adet sosyal tesis bloğu, 5 katlı 10 daireden oluşan lojman binası ile spor alanları bulunuyor.


Yurt blokları, sosyal tesis ve kampüs alanları engelli öğrencilerin de bulunacağı düşünülerek TS 9111’e uygun tasarlandı. Yurt bloklarında engelli öğrenci odası ve 1-3 kişilik yatak odaları bulunuyor. Yatak...