02 / 05 / 2024

Mardin İl Koordinatörlüğü

Mardin İl Koordinatörlüğü

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ( TKDK ) Mardin İl Koordinatörlüğü, son bir yıl içinde 28 milyon liralık yeni yatırım için imkan sağladıklarını açıkladı.

Halkbank, Deprem bölgesi Hatay'da Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçiriyor

Ülkemizde 6 Şubat 2023'de meydana gelen depremler yüzyılın en büyük felaketini yaşayan ve büyük yıkıma uğrayan 11 şehirde yaraları sarmak için çalışan Halkbank, Hatay Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte haberin ayrıntıları...

QNB Finansbank'tan düşük faizli yeni yıl kredisi! 12 ay vade ile 7 bin 500 TL...

2022'yi geride bıraktığımız şu günlerde yeni yıl hazırlıkları da başladı. Finansbank'tan yılın son ayında müşterilerinin yüzünü güldürecek bir haber geldi.  İşte QNB Finansbank'ın yeni yıl kredisi kampanyasının tüm detayları…

Bitcoin'de kritik dönem! En dip geliyor!

Kripto paralardaki ayı piyasasına rağmen Bitcoin cüzdan verileri, BTC adreslerinin yarısından fazlasının hâlâ kârlı olduğunu gösteriyor.

Baghırlı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Baghırlı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Habıl Bagırlı tarafından kuruldu.

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Elmas Hayırlıoğlu, Merve Betül Hayırlıoğlu Yılmaz tarafından kuruldu.

İstanbul'da deprem için yol haritası belirleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi koordinatörlüğünde Deprem ve Doğal Afet Komisyonu ile İstanbul’da kentsel dönüşüm ve deprem konusundaki yol haritasının belirlenmesi için toplantı gerçekleşti. 

Taksim Camii'nde açılış hazırlığı: Son düzenlemeler yapılıyor!

Taksim'de inşası biten ve bu cuma günü ibadete açılacak olan camide son düzenlemeler yapılıyor. İç mekandaki çalışmaların çoğunlukla tamamlandığı caminin çevre düzenlenmesinde son rötuşlar gerçekleştiriliyor. 

Şule Alp, BESA Pazarlama Direktörü oldu!

BESA Grup'un satış ve pazarlama koordinatörlüğünü yapan Şule Alp Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Pazarlama Direktörü oldu.

Continent Hotel Kahramanmaraş Mart'ta açılıyor!

Continent Worldwide Hotels’in açılış hazırlıklarına devam ettiği “Continent Hotel Kahramanmaraş”, Mart ayında misafirlerini ağırlayacak. 

Uluslararası Erasmus projesi evsizlerin hayatlarına dokunacak!

Sakarya Üniversitesinin (SAÜ) Avusturya, Macaristan ve İtalya'dan kuruluşların ortaklığıyla koordinatörlüğünü gerçekleştirdiği uluslararası Erasmus projesi evsizlerin hayatlarına dokunacak...

Ekrem İmamoğlu: Kenti hırpalamadan olası afete hazırlamak zorundayız!

İBB, Prof. Dr. Miktat Kadıoğlu’nun koordinatörlüğünde İstanbul Deprem Konseyi’ni kurdu. Toplantıda konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Kenti hırpalamadan olası afete hazırlamak zorundayız" dedi.

Ali Seydi Karaoğlu vefat etti!

Bir dönem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda İstanbul Emlak Dairesi Başkanlığı'nı yürüten daha sonra ise OYAK Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü yapan Ali Seydi Karaoğlu hayatını kaybetti.

Galataport'ta açılış hazırlığı!

Karaköy'de Galataport İstanbul projesinin 2020 yılının ikinci çeyreğinde açılması planlanıyor. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk’in bu yatırımı grubun 'ustalık dönemi eseri’ olarak nitelendiriyor.

Mardin İl Koordinatörlüğü Haberi

Mardin İl Koordinatörlüğü

TKDK Mardin İl Koordinatörü Tahsin Aba, 2014 yılında TKDK tarafından Mardin'de verilen hibeler ve yeni yapılan yatırımlarla ilgili basına bilgi verdi. Aba, "TKDK Mardin İl Koordinatörlüğü tarafından 11. ve 12. başvuru çağrı dönemlerinde alınan projelerden 2014 yılı içerisinde yatırımlarını tamamlayan 67 proje sahibine yapmış oldukları toplam 28 milyon 26 bin 706 lira yatırım tutarı karşılığında 14 milyon 337 bin 538 lira hibe desteği ödemesi yapıldı. Verilen bu hibelerin yanında proje sahipleri yatırım yaptıkları tüm alanlarda KDV muafiyetinden de faydalanmış oldular" dedi. 


Aba, verilen hibelerin sektörel bazda, süt ve et üreten işletmelere, süt işleme tesislerine, arıcılığa, tıbbi-aromatik ve süs bitkisi yetiştiriciliğine, yerel ürünlerin işlenmesi ve kırsal turizm gibi alanlardan gelen projelere verildiğini belirtti. Aba sözlerini şöyle sürdürdü: "Gelen projelerden 6 adeti...