29 / 04 / 2024

mardin osb firmaları

mardin osb firmaları

Teşvik uygulaması sayesinde girişimcilerin büyük ilgi gösterdiği ve doluluk oranının yüzde 100 oranına ulaştığı Mardin OSB'nin alanı genişletildi, 6 firmaya fabrika kurmaları için de yer tahsisi yapıldı.

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

Mardin 2. OSB'de yatırımcılar yer tahsisi için sıraya girdi!

Mardin'in istihdam ve ekonomisine ciddi katkı sağlaması planlanan ve ilk etapta 5 bin kişinin istihdam edileceği 2. OSB'de yatırımcılar yeni yer tahsisi için sıraya girdi.

Mardin OSB koronavirüs salgınında da yatırımcıların gözdesi!

Teşvik uygulaması sayesinde girişimcilerin büyük ilgi gösterdiği ve doluluk oranının yüzde 100 oranına ulaştığı Mardin OSB'nin alanı genişletildi, 6 firmaya fabrika kurmaları için de yer tahsisi yapıldı.

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi!

İstanbul’da işçi bulmakta zorlanan tekstil ve hazır giyim firmaları Diyarbakır’a yöneldi. Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi.

Manisa Salihli OSB'de fabrika inşaatları yükseliyor!

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Aralık-2018 itibari ile en yüksek istihdam sayısına ulaşıldığı kaydedildi. 1. Etap’ta inşaatı devam eden firmalar tamamlanıyor.

İkitelli OSB için yeni yer isteniyor!

Yüzde 80 doluluk oranının bulunduğu İkitelli OSB'de firmalar büyümekte güçlük çekiyorlar. Firmaların büyümeleri için İkitelli OSB'ye yeni yer tahsis edilmesi isteniyor. 

Mardin'e ikinci OSB geliyor!

Mardin'de 10 bin kişinin istihdamına imkan sağlayacak olan 2. OSB'nin alt yapı çalışmalarına başlandı.

Yatırımcılar OSB sorunlarının çözülmesini bekliyor!

Üretim alanında faaliyet gösteren firmalar fabrika yatırımı için OSB ile ilgili sıkıntıların çözülmesini bekliyor. MFK Makine yatırım için sıraya girdi.

Mardin İkinci OSB altyapı ihalesi yapıldı!

Mardin II. Organize Sanayi Bölgesinin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, gömme depo ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil Altyapı Yapım İşi İhalesi gerçekleşti.

Mardin 2. OSB'de altyapı inşaat ihalesi 16 Mart'ta!

Mardin 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Mardin 2. Organize Sanayi Bölgesine ait altyapı yapım işini ihale edecek.İhalesi 16 Mart tarihinde gerçekleşecek.

Mardin 2. OSB'de 14.6 milyon TL'ye altyapı inşaatı yaptırılacak!

Mardin 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Mardin 2. OSB'ye ait altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 14 milyon 642 bin TL olarak belirlendi.

mardin osb firmaları Haberi

mardin osb firmaları

Mardin Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB), doluluk oranının yüzde 100'e ulaşmasıyla alanı 500 dönüm genişletildi, yer tahsisi gerçekleştirilen 6 firma fabrika kurmak için de çalışmalara başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin kalkınması için hayata geçirilen teşvik uygulaması, coğrafi konumu ve genç nüfusu dolayısıyla yatırımcının büyük ilgi gösterdiği Mardin, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele sürecine rağmen girişimcilere ev sahipliği yapıyor.

Kapalı fabrikaların faaliyete girmesi, birinci genişletme alanının da fabrikalarla dolmasından sonra daha önce serbest bölge olarak kullanılan yaklaşık 500 dönümlük alan da yatırım için devreye alındı.

500 dönümlük alanın firmalara tahsisi gerçekleştirilen yüzde 45'lik bölümünde kurulacak fabrikalar için temel atıldı.

Kalan yüzde 55'lik bölüm için başvuru yapan firmaların talepleri değerlendiriliyor.

"6 yatırımcı kuracakları fabrikaların inşaatına...