22 / 05 / 2024

Mardin OSB sanayi personeli

Mardin OSB sanayi personeli

Mardin Organize Sanayi Bölgesi’nde iş yapmak için 181 yeni yatırımcı yer talep ederken, İçişleri Bakanı Muammer Güler, bölgedeki diğer illerde de ilginin aynı şekilde arttığını söyledi...

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Mardin 2. OSB'de yatırımcılar yer tahsisi için sıraya girdi!

Mardin'in istihdam ve ekonomisine ciddi katkı sağlaması planlanan ve ilk etapta 5 bin kişinin istihdam edileceği 2. OSB'de yatırımcılar yeni yer tahsisi için sıraya girdi.

Mardin OSB koronavirüs salgınında da yatırımcıların gözdesi!

Teşvik uygulaması sayesinde girişimcilerin büyük ilgi gösterdiği ve doluluk oranının yüzde 100 oranına ulaştığı Mardin OSB'nin alanı genişletildi, 6 firmaya fabrika kurmaları için de yer tahsisi yapıldı.

2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesi tamamlanacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2021 yılı bütçesi görüşmelerinde konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesinin tamamlanacağını açıkladı.

Niğde OSB'de 4 firmaya arsaları tahsis edildi!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sanayi parseli talep eden müteşebbislere 3 günde arsaları tahsis edildi.

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!

Manisa’da yeni OSB’ler kurulması planlanıyor. Bölgenin en önemli sanayi üsleri arasında yer alan Muradiye Islah OSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla ‘ıslah’ ibaresinden kurtulurken, Saruhanlı Karma OSB’nin fizibilite çalışmalarına geçildi.

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

2020'de 7 yeni OSB ve 5 sanayi sitesi açılacak!

2020 yılında 7 yeni organize sanayi bölgesi (OSB) ve 5 sanayi sitesi daha tamamlanacak ve böylece 25 bin kişiye istihdam sağlanmış olacak...

Yeni sanayi bölgelerine Yeşil OSB vizyonu!

Sanayinin teknolojik dönüşümü hakkında konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ''Sanayinin teknolojik dönüşümünü Yeşil OSB vizyonumuzla yürütüyoruz. Yeni inşa edilecek sanayi bölgelerinin de bu vizyonla tasarlanmasını amaçlıyoruz" dedi.

Mardin'e ikinci OSB geliyor!

Mardin'de 10 bin kişinin istihdamına imkan sağlayacak olan 2. OSB'nin alt yapı çalışmalarına başlandı.

Adana OSB'den çalışanları için 5 bin konut!

Adana Hacı Sabancı OSB, çalışanlarını ev sahibi yapmak için harekete geçti. Adana OSB, Sanayi Kent projesi kapsamında 5 bin konut üretmeyi hedefliyor.

Kilis 2. OSB'de 50 sanayi parseli bu yıl firmalara tahsis edildi!

Mevcut 1. OSB'de taleplere cevap verecek parsel kalmaması nedeniyle genişleme çalışmalarına başlanıldı. 128 hektarlık alanda toplam 50 adet sanayi parseli oluşturuldu ve bu parseller 2017'nin ilk çeyreğinde firmalara tahsis edildi.

Mardin OSB sanayi personeli Haberi

Mardin OSB sanayi personeli

Çözüm süreciyle Mardin ve bölgeye yatırım talebinde çok ciddi artış olduğunu ifade eden İçişleri Bakanı Muammer Güler Mardin’de 181 yeni yatırımcının Organize Sanayi Bölgesi’nde yer talebinde bulunduğunu açıkladı. Mardin’de düzenlenen Müstakil Sanayi ve İşadamları Derneği 83’üncü Genel İdare Kurulu’na katılan Güler, Mardin’in 11 yılda 75 kat artışla 2013 kamu yatırımları gerçekleşme oranında ülke genelinde üçüncü sıraya yükseldiğini söyledi. Güler Mardin’deki kamu yatırımlarının 2002’deki 9 milyon 400 bin liradan bu yıl 1 milyar 458 milyon liraya ulaştığını açıkladı. Güler “Çözüm süreci ve kentsel dönüşüm projeleriyle yılda 5 milyon turisti şehre çekmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

MÜSİAD’dan 700 kişilik rekor katılım


Çözüm sürecine verdiği desteği göstermek amacıyla 700 kişilik rekor katılımla Mardin’e çıkarma yapan MÜSİAD, üyelerini yatırıma davet etti. MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, “Anadolu’da...