18 / 05 / 2024

Mardin toplantısı

Mardin toplantısı

Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Mardin 13. Yapı Denetimi İstişare Toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Türkiye mimar mühendis odalarının Mardin il temsilcileri de katıldı.

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

Mardin Midyat Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi'nin ÇED toplantısı 28 Haziran'da!

Mardin, Midyat ilçesinde etlik piliç yetiştirme, piliç kesimhane ve rendering tesisi projesinin halk katılım toplantısı 28 Haziran saat 10:00'da Söğütlü Mahallesi kahvehanesinde yapılıyor.

Mardin’de Yapı Denetimi İstişare toplantısı yapıldı!

Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılan 14. Yapı Denetimi İstişare Toplantısı’na yapı denetim şirketlerinin denetçileri, proje ve uygulama denetçileri, kontrol elemanları ve yardımcı kontrol elemanları katıldı.

Mardin'de kentsel tasarım toplantısı yapıldı!

Mardin'de "1. Cadde Yayalaştırma, Toplu Taşıma İyileştirme ve Kentsel Tasarım Projesi" için bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Zirek, Diyarbakır Kapı Eski Sanayi bölgesindeki yerin kamulaştırılarak otoparka dönüştürüleceğini söyledi.

Mardin'de 13. Yapı Denetimi İstişare toplantısı yapıldı!

Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Mardin 13. Yapı Denetimi İstişare Toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Türkiye mimar mühendis odalarının Mardin il temsilcileri de katıldı.

Mardin Çimento basın toplantısı sunumunu yayınladı!

Mardin Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre OYAK Çimento Grubu Basın Toplantısı Sunumu ve Basın Bülteni yayınlandı.

Mardin kalker ocağı projesi için halk toplantısı yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mardin'de yapılacak olan kalker ocağı projesi için halkın görüşlerini almak üzere 18 Haziran'da halk katılım toplantısı düzenleyecek.

Enka İnşaat 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan'da!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan 2013 Cuma günü gerçekleştirilecek...

İBB Park Bahçeler Daire Başkanlığı'nda değerlendirme toplantısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na bağlı müdürlüklerin yönetici personellerinin katıldığı 2012 yılı değerlendirme toplantısı Haliç Bölge Şefliği'nde yapıldı.

Ata GYO Genel Kurul Toplantısı 29 Mart'ta yapılıyor!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2013 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştiriliyor...

Atakule GYO Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta yapılacak!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2013 saat 14.00'te yapılacak...

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

İş GYO Genel Kurul Toplantısı 26 Mart'ta yapılacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mart 2013 Salı günü yapılacak...

Mardin toplantısı Haberi

Mardin toplantısı

İl Müdürlüğü'nün çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Mardin Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı temsilcileri, yapı denetim şirketlerinin denetçileri, proje ve uygulama denetçileri, kontrol elemanlan ve yardımcı kontrol elemanlan, Türkiye mimar mühendis odalarının Mardin il temsilcileri katıldı. 



Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Mesut Ağrakçe, ruhsat vermeye yetkili olan belediye ve yapı denetim şirketlerin temsilcilerine detaylı bilgiler verdi. Ağrakçe, "13 Temmuz 2001 tarih ve 24461 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun'un amacı; can ve mal güvenliğini teminen, imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamak ve yapı denetimine ilişkin usul ve esaslan düzenlemektir. Bu nedenle belediyelerin ve yapı denetim kuruluşlarının, kanun ve yönetmelikte...