04 / 05 / 2024

Mardinde doğalgaz çalışması

Mardinde doğalgaz çalışması

"Gündüz seyranlık, gece gerdanlık" olarak nitelendirilen Mardin'e bu yıl doğalgaz verilmesi planlanırken, kentte tarihi yapıların fazlalığı nedeniyle hat döşeme çalışmalarının arkeologların da yer aldığı uzman bir ekip gözetiminde yapılması önerildi.

Ücretsiz doğalgaz ödemelerinde flaş gelişme! Fazla ödemeler zammıyla geri alınacak!

Bakanlık tarafından ücretsiz doğalgaz uygulaması kapsamında doğalgaz şirketlerine yapacağı ödemelerdeki süre 5 günden 10 güne uzatılırken dağıtım şirketine yapılan fazla ödemeler gecikme zammıyla birlikte geri alınacak.

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

Doğal gaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımlarının ne zaman yatacağı merakla soruluyor. Şubat ayında yapılacak ödemeler pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

Özel sektör çalışanına doğalgaz yardımı geliyor!

Özel sektör çalışanlarını sevindirecek habere göre, doğalgaz yardımı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Kararda, artık işveren özel sektör çalışanları için doğalgaz ve ısınma yardımı yaptığı takdirde, vergi ve SGK primine tabi olmayacak.

Başvurusu onaylanan herkes PTT'den hemen 2500 TL'yi alacak! Doğalgaz destek ödemeleri 2022...

Doğalgaz desteğinden faydalanan milyonlarca vatandaş yılbaşına sayılı günler kala doğalgaz desteğine zam yapılıp yapılmayacağı sorusunun yanıtını arıyor. Peki, doğal gaz fatura desteğine zam gelecek mi? Doğalgaz destek ödemeleri hesaplara yattı mı?

900 TL – 2500 TL doğalgaz desteği ödemelerinden kimler faydalanacak?

Yılbaşına sayılı günler kala doğalgaz desteğine zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Peki doğal gaz fatura desteğine zam gelecek mi? İşte detaylar...

Hükümetten müjde üstüne müjde gelecek! Doğalgaz faturasında yüz güldürecek müjde yolda

Habertürk yazarı iktidarın doğalgaz konusunda müjde vermeye hazırlandığını, bürokratların bu konuyla ilgili çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. İşte detaylar...

Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşlara maddi destek ödemesi yapıyor. Peki, Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? İşte detaylar...

Doğalgaz yardım desteğine nasıl başvurulur? Doğalgaz yardımı elden alınır mı? İşte detaylar!

Doğalgaz yardımına dair vatandaşlar pek çok sorular sormaktadır. Onlardan biri de doğalgaz yardım desteğine nasıl başvuru yapıldığı olmaktadır. İşte merak edilen ayrıntılar!

1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Milyonlarca çalışan doğal gaz ve ısınma (kömür, odun) yardımının ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Peki, 1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, faturasını ödemekte zorlanan ihtiyaç sahibi haneleri kapsayan Doğal Gaz Tüketim Desteği kış dönemi ödemelerinin başladığını açıkladı. Peki Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilecek? 1000 TL doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı çalışanların gündeminde yer alıyor. Çalışan vatandaşlar 1000 TL doğalgaz yardımına dair birtakım sorular sormaktadır. İşte o sorula ve yanıtlar!

Onaylanan doğalgaz yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz yardımına dair merak edilen bazı noktalar bulunmaktadır. Vatandaşlar doğalgaz yardımı başvurularının onaylanıp onaylanmadığını bilmek istiyorlar. İşte detaylar!

Mardinde doğalgaz çalışması Haberi

Mardinde doğalgaz çalışması

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından geçen yıl 17 Ocak'ta gerçekleştirilen ihale kapsamında Mardin ve Kızıltepe ilçesine doğalgaz dağıtımı yapacak firma belirlendi.


Proje ve lisans dosyasını hazırlayan Akmercan Mardin Doğal Gaz Dağıtım Şirketinin dağıtım lisansı 20 Mart 2014'te EPDK tarafından onaylandı.


- Kazı izni bekleniyor


Bu kapsamda Mardin ve Kızıltepe ilçesinde doğalgaz dağıtımını 30 yıl süre ile sürdürecek şirket tarafından altyapı çalışmalarına başlamak üzere Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Artuklu ve Kızıltepe Belediyelerine kazı izni için yaklaşık 7 ay önce müracaat yapıldı.


Belediyelerce onay verilmesi halinde hızla sürdürülecek çalışmalar neticesinde ilk gazın bu yıl kasım ayında verilmesi planlanan kentte tarihi yapıların yoğun olduğu "eski Mardin"e doğalgaz hattı döşenmesinin meşakkatli olacağı düşünülüyor.


Mardin ve Kızıltepe ilçesine 35 milyon doları bulan doğalgaz dağıtımı için şehrin girişine kurulacak...