05 / 05 / 2024

mardinde yatılı kuran kursu inşaatı devam ediyor

mardinde yatılı kuran kursu inşaatı devam ediyor

Bölgenin en modern yatılı erkek Kur'an Kursu hayırsever vatandaşların destekleri ile yapılıyor. Mardin 13 Mart Mahallesi'nde ikiz kentin hemen yanı başında 135 kişilik Yatılı Erkek Kur'an Kursu inşaatında ikinci kat için beton dökümü yapıldı.

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışkan tarafından kuruldu.

İzmir Aliağa'da yeni yat üretim tesisi kuruluyor!

Türkiye'de yatçılık sektörü yeni bir yatırımla büyüyor. İzmir Aliağa'da Aurora Nautical Turizm Yatçılık şirketi tarafından kurulacak tesiste 5-24 metrelik yatlar üretilecek. 

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Eruğur tarafından kuruldu.

Öğretmen ve aşçı maaşları arasındaki fark gözlerinizi açacak!

Bir Yatılı Bölge Ortaokulu'ndaki (YİBO) maaş uçurumu, Hür-Sen Konfederasyonu ve Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı öğretmen Levent Kuruoğlu tarafından gündeme getirildi. Yapılan açıklamaya göre, aynı okulda çalışan aşçı 27 bin TL maaş alırken öğretmenler ise sadece 18 bin TL maaşla yetinmek zorunda

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 90 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kıvanç, Fevzi Aytaç Durmaz ve Hasan Onur Sorkun ortaklığında kuruldu.

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Semi Aslan tarafından kuruldu.

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Yakak tarafından kuruldu.

Alex Yatçılık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alex Yatçılık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de Erol Nahmias tarafından kuruldu.

Bakıcı maaşları uçtu! Çocuk bakıcısı, hasta bakıcı, yaşlı bakıcı ve ev yardımcısı maaşları ne kadar?

Bakıcıların maaşlarının Ocak ayına göre yüzde 60 arttığı belirtildi.Peki, gündüzlü çocuk bakıcısı, gündüzlü yaşlı bakıcısı, gündüzlü ev yardımcısı, yatılı  çocuk bakıcısı, yatılı yaşlı bakıcısı, yatılı ev yardımcısı maaşları ne kadar? İşte ev hizmetlerinde en düşük maaşlar...

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi Fatih'te Mahsum Çakıl ve Oktay Özakdağ ortaklığında kuruldu.

Şok'ta katlanır yatak şimdi satışta! Bayrama özel sakın kaçırmayın! İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Şok, bayramın gelmesiyle beraber artacak yatılı misafirlere yer kaplamayan bir çözümle geldi! Şok'ta bayrama özel katlanır yatak şimdi satışta! Peki, Şok'ta katlanır yatak fiyatları ne kadar? İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Derya Demir tarafından kuruldu.

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

mardinde yatılı kuran kursu inşaatı devam ediyor Haberi

mardinde yatılı kuran kursu inşaatı devam ediyor

Bölgenin en modern yatılı erkek Kur'an Kursu hayırsever vatandaşların destekleri ile yapılıyor. Mardin 13 Mart Mahallesi'nde ikiz kentin hemen yanı başında 135 kişilik Yatılı Erkek Kur'an Kursu inşaatında ikinci kat için beton dökümü yapıldı.Hayırsever vatandaşlardan Behçet Hattapoğlu'nun katkılarıyla başlayan ve yine onun adını taşıyan Kur'an kursu inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Mardin il Müftüsü Dursun Ali Coşkun ve Kızıltepe ilçe Müftüsü Mahsum Taşçı inşaat şirketinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapımı Ocak 2014 tarihinde başlayan, İki blok şeklinde 6 katlı tasarlanan, Kur'an Kursu'nda, ayrıca idari bina ve lojmanda yer alacak. En yeni ve en teknik malzemeler kullanılarak yapılan Kur'an kursu bölgede büyük bir ihtiyacı karşılayacak. Kur'an Kursunda Kur'an öğretimi dışında Arapça ve dini ilimlerin de öğretileceği belirtilirken, Mardin'de hafız yetiştirme konusundaki...