01 / 05 / 2024

Margas Mühendislik Elektronik Araştırma Geliştirme Otomotiv Taah. Mak.ve Gaz Dolum San.Tic.Ltd.Şti.

Margas Mühendislik Elektronik Araştırma Geliştirme Otomotiv Taah. Mak.ve Gaz Dolum San.Tic.Ltd.Şti.

Margas Mühendislik Elektronik Araştırma Geliştirme Otomotiv Taah. Mak.ve Gaz Dolum San.Tic.Ltd.Şti. Levent Güney tarafından 500 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Sultanbeyli, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Tezışık Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezışık Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslangil tarafından kuruldu. 

Gis Teknik Mühendislik Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gis Teknik Mühendislik Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Onur Ok ve Sema Güvenç ortaklığında kuruldu.

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esin Sağdıç tarafından kuruldu.

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir ve Mehmet Veysi Işık ortaklığında kuruldu.

Asata Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Asata Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Asata Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi Ve Dış Ticaret Şirketi’nin merkez nakli Tuzla’da yapıldı.

Acb Otomotiv İnşaat Dekorasyon Elektrik Elektronik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acb Otomotiv İnşaat Dekorasyon Elektrik Elektronik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Özak ve Hilmi Can Özkan ortaklığında kuruldu.

Yeditepe Elektrik Elektronik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Elektrik Elektronik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 12 bin TL sermaye bedeli ile Eda Derya Toper, Seda Toper Ünsal ve Yuşa Onur Toper ortaklığında kuruldu.

İfm İnşaat Mühendislik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İfm İnşaat Mühendislik Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Mollahüseyinoğlu ve İsmail Mollahüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

İnnovia Mühendislik Elektronik Eğitim İnşaat Tıbbi Ür.Petrokimya Ve Aracılık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İnnovia Mühendislik Elektronik Eğitim İnşaat Tıbbi Ür.Petrokimya Ve Aracılık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Mossaıby tarafından kuruldu.

Cesurlar Mühendislik İnşaat Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Cesurlar Mühendislik İnşaat Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eriş Cesur tarafından kuruldu.

Frm Tasarım İnşaat Mühendislik Mekanik Elektronik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frm Tasarım İnşaat Mühendislik Mekanik Elektronik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Bütün tarafından kuruldu.

Hs Elektronik Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs Elektronik Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Gündoğdu tarafından kuruldu.

Aminov Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aminov Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Aminov tarafından kuruldu.

Margas Mühendislik Elektronik Araştırma Geliştirme Otomotiv Taah. Mak.ve Gaz Dolum San.Tic.Ltd.Şti. Haberi

Margas Mühendislik Elektronik Araştırma Geliştirme Otomotiv Taah. Mak.ve Gaz Dolum San.Tic.Ltd.Şti.

Margas Mühendislik Elektronik Araştırma Geliştirme Otomotiv Taah. Mak.ve Gaz Dolum San.Tic.Ltd.Şti. Levent Güney tarafından 500 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Sultanbeyli, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.


Margas Mühendislik Elektronik Araştırma Geliştirme Otomotiv Taah. Mak.ve Gaz Dolum San.Tic.Ltd.Şti. iş konusu; Yeni Şekli Merkez ve şubeleri madde  4 Şirketin merkezi Ana sözleşmede yazılı hususlar İstanbul ili, Sultanbeyli ilçesidir.Adresi Tem Yan Yol Caddesi No:324 P.K: 34925 Sultanbeyli,İstanbul'dur.Adres değişikliğinde yeni adres Ticaret Siciline Tescil ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan ettirilir.Tescil ve ilan edilmiş adrese yapılan tebligat şirkete yapılmış sayılır.Tescil ve ilan edilmiş adresinden ayrılmış olmasına rağmen  yeni adresini süresi içinde tescil ettirmemiş şirket için bu durum fesih sebebi sayılır. yurt içinde ve dışında şubeler,acentelik,distribütörlükler açabilir.


Margas Mühendislik Elektronik Araştırma Geliştirme Otomotiv Taah. Mak.ve Gaz Dolum...