03 / 05 / 2024

Mari Rezidans çevre dostu

Mari Rezidans çevre dostu

Çevre dostu uygulamalar doğaya, firmalara ve ev sahiplerine avantajlar sunuyor.. Yeşildağ İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve Kağıthane Bölgesi'nin en önemli projelerinden olan Mari Rezidans, çevre dostu uygulamalarıyla dikkat çekiyor.

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatında yıkım!

Muğla Bodrum'da, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu, imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi sürüyor.

Bodrum'da imara aykırı rezidans ve villa inşaatı yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu alanda imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi sürüyor.

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatındaki yıkım!

Muğla ilinin Bodrum ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemeler yaptığı alanda imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkımı devam ediyor...

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatındaki yıkım sürüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemeler yaptığı, imara aykırılıklar tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi devam ediyor

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatındaki yıkım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu, imara aykırılıkları tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemleri sürüyor.

Bodrum'da imara aykırı olan rezidans ve villa inşaatında yıkım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemeler yaptığı rezidans ve villa inşaatının asansör kulesi ve geçiş koridorunda yıkım işlemi başlatıldı

Çevre ve Şehircilik'ten Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakırköy Ruh ve Sinir Sağlığı Hastanesi'nin de yer aldığı arsaya imar planı hakkında açıklama da bulundu. Bakanlık, alana rezidans, alışveriş merkezi gibi yapıların yapılmayacağını açıkladı.

Antalya'ya rezidans ve AVM geliyor!

Antalya 100. Yıl Spor Kompleksi Alanı'na yapılan stat sonrasında mahkeme kararının iptal ettiği dev AVM ve , Rezidans yeniden gündeme geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Antalya yerel yönetimlerini yok sayarak, spor alanını turizm ve ticaret alanına çeviren plan değişikliğini onadı.

Baltalimanı'na rezidans projesi geliyor!

Hükümet tarafından riskli alan ilan edilen Baltalimanı Mahallesi'nde mahkeme süreci devam ederken mahalleye sürpriz proje hazırlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankası'nın hazırladıkları proje rezidans ve triplex villalardan oluşuyor.

DKY Kartal Rezidans ulaşım bilgileri!

DKY Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje Kartal metrosuna 200 metre yürüme mesafesinde, D-100 ve çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde bulunuyor. Toplam 331 adet konuttan oluşan proje 21 bin 600 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Monza Rezidans projesinde hayat Kasım'da başlıyor! 220 bin TL!

Erkanlı Grup'un, Ankara İncek'te inşa ettiği çevre dostu, yenilenebilir enerji farkı ile öne çıkan Erkanlı Monza Rezidans projesinde hayat Kasım'da başlıyor. Daire fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Mari Rezidans'ta konutlar yıl sonunda teslim edilecek!

YEŞİLDAĞ İnşaat tarafından hayata geçirilen İstanbul Kağıthane'deki Mari Rezidans'ta konutlar yıl sonunda teslim ediliyor. 2 blokta 137 konuttan meydana gelen projeden 40 milyon TL'lik satış hedefleniyor...

Mari Rezidans yıl sonu teslim ediliyor!

Yeşildağ İnşaat tarafından hayata geçirilen istanbul Kağıthane'deki Mari Rezidans'ta konutlar yıl sonunda teslim ediliyor. 2 blokta 137 konuttan meydana gelen projeden 40 milyon TL'lik satış hedefleniyor.

Mari Rezidans çevre dostu Haberi

Mari Rezidans çevre dostu

Çevre dostu uygulamalar doğaya, firmalara ve ev sahiplerine avantajlar sunuyor. İnşaat firmalarının yaptığı çevreci projeler firmalara gerek işletme maliyeti gerekse enerji maliyeti açısından tasarruf sağlıyor. Yeşildağ İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve Kağıthane Bölgesi'nin en önemli projelerinden olan Mari Rezidans, çevre dostu uygulamalarıyla dikkat çekiyor. 


İnşaat sektöründe sürdürülebilirlik adına konutlarda aydınlatmalardan çevreye, insan sağlığına dost malzeme kullanımına ve yeşil alanların sulanmasından, kullanılan yapı malzemelerinin tasarruf sağlayabilmesine kadar birçok alanda yeşil projeler ön plana çıktı. 


Ticaret Gazetesi...