02 / 05 / 2024

marilyn monroe sergisi

marilyn monroe sergisi

Hollywood’un efsane kadını Marilyn Monroe, ölümünün 50. yılında Kozzy AVM’de açılacak trend köşesi ile anılıyor

Marilyn Monroe portresi rekor fiyata satıldı! 20. yüzyılının en pahalı sanat eseri oldu

Andy Warhol'un Marilyn Monroe portresi 195 milyon dolara satıldı. Portre ünlü İtalyan ressamı Leonardo da Vinci'nin Hazreti İsa'yı resmettiği 450 milyon dolara satılan "Salvator Mundi" adlı tablonun ardından dünyanın en pahalı ikinci sanat eseri oldu.

Marilyn Manson 'kötü şöhretli' evini sattı!

Adı taciz iddialarıyla gündeme gelen ünlü müzisyen Marilyn Manson 'kötü şöhretli' evini sattı. 

Marilyn Monroe’nun Kaliforniya'daki evi satılıyor!

Hollywood'un efsanesi Marilyn Monroe’nun Kaliforniya eyaletine bağlı West Hollywood'daki dairesi 2.4 milyon dolara satılıyor.

Marilyn Manson Los Angeles'taki malikanesini satıyor!

Ünlü rocker Marilyn Manson, Los Angeles'taki üç yatak odalı ve üç banyolu evini 1.75 milyon dolara satışa sundu.

GEMSS 2019 Sergisi 30 Kasım’a kadar uzatıldı!

Genç Mimarlar Seçkisi’nin sergisi yoğun ilgi nedeniyle 30 Kasım’a kadar uzatıldı. 6 Eylül tarihinde The Circle’da açılan sergiye seçkin 14 mimar katıldı.

Marilyn Turizm Gıda Tekstil Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marilyn Turizm Gıda Tekstil Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kutsal ortaklığıyla kuruldu.

GEMSS Genç Mimarlar Sergisi için başvurular 16 Temmuz'da bitiyor!

Çağdaş mimarlık ortamında 40 yaş ve altındaki genç mimarlar tarafından buluşturmayı planlayan GEMSS - Genç Mimarlar Seçkisi & Sergisi için başvuru süreci 16 Temmuz’a kadar devam edecek.

Folkart Gallery Büyük Dahi sergisi sona erdi!

Folkart Gallery’deki “Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal” sergisi 26 Mayıs'ta gerçekleşti. Sergiye açık kaldığı süre boyunca rekor sayıda ziyaretçi geldi. 

Mimarlar Odası’na Bauhaus sergisi!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nde Bauhaus’un 100. yılı nedeniyle bir fotoğraf sergisi düzenlenecek. Sergi 9 Nisan'da başlayacak.

'Cer'den bugüne' fotoğraf sergisi Cer İstanbul'da!

Ege Yapı imzası ile Yedikule’de hayata geçirilen Cer İstanbul projesinin sahip olduğu kültürel miras, fotoğraf sanatçısı Tahsin Aydoğmuş’un objektifiyle “Cer’den Bugüne” fotoğraf sergisi adıyla hayat buluyor...

Karayolu 4. Ulusal Kongresi ve Sergisi gerçekleştirildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yollar Türk Milli Komitesi tarafından düzenlenen Karayolu 4. Ulusal Kongresi ve Sergisi, 28-29 Kasım arasında KGM Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Almanya'da 'Batı'da İslam Mimarisi' sergisi açıldı!

Almanya Köln'de "Avrupa’daki Camiler: Batı’da İslam Mimarisi" temalı fotoğraf sergisi açıldı.

GYODER ‘Kent, Yaşam ve İnsan’ sergisi 12 Mayıs'ta!

Gyoder "İçimizdeki Sanatçılar Platformu"nun devam sergisi 12 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’de yapılacak bir kokteyl eşliğinde Fototrek Gümüşsuyu’nda açılıyor..

marilyn monroe sergisi Haberi

marilyn monroe sergisi



Kozzy AVM, dünyanın en güzel sarışınlarından olan efsane sanatçı Marilyn Monroe’nun 50. ölüm yıldönümü anısına çok özel bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Marilyn Monroe Anma Haftası kapsamında gerçekleşecek etkinlikler ile efsane sarışının hayranları Monroe’yu Kozzy AVM’de anacaklar.


Kozzy AVM’de, 05 – 12 Ağustos 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek bu özel etkinlik;  Marilyn Monroe Trend Köşesi, Marilyn Monroe figürlü tasarımlar ve Marilyn Monroe Portre Sergisi ile renklenecek.


Kozzy AVM’nin 1. katında gerçekleşecek olan Trend Köşesi, ünlü yıldızın giyim tarzına uygun kıyafet, aksesuar ve ayakkabılar ile Marilyn Monroe figürlü süs ve hediyelik eşyalardan olaşacak. Ayrıca, Marilyn Monroe’nun çeşitli fotoğraflarından ve haberlerinden derlenen portre sergi de aynı tarihlerde gezilebilecek. 


05 – 12 Ağustos 2012 tarihleri arasında Kozzy AVM’ye gelen ziyaretçiler, Marilyn Monroe cut-out’u sayesinde efsane sarışın...