17 / 05 / 2024

Marin Door Denizcilik adres 

Marin Door Denizcilik adres 

Marin Door Denizcilik Limited Şirketi Pendik'te 90 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Eryılmaz, Osman Coşkun ve Özcan Coşkun ortaklığında kuruldu.

Marin Door Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Marin Door Denizcilik Limited Şirketi Pendik'te 90 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Eryılmaz, Osman Coşkun ve Özcan Coşkun ortaklığında kuruldu.

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Özden ve Nurdan Aydın Polatcı ortaklığında kuruldu.

G Marin'le Bayramoğlu’nda denizin ve güneşin tadını çıkarın!

Mar Yapı ve Divan Grubunun Bayramoğlu’nda gerçekleştirdiği G Marin projesinde kampanyalı ödeme koşulları ve avantajlı fiyatlar devam ediyor. Sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olabilir ve hemen taşınabilirsiniz.

Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Güzel, Hasan Memişoğlu, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

1994 yılında Türkiye Denizcilik İşletmeleri gayrimenkullerini satışa çıkarmış!

1994 yılında Türkiye Denizcilik İşletmeleri 61 parça gayrimenkulünü açık artırma ile satışa sunmuş. Satışa çıkarılan Moda İskelesi 17.5 milyara, Vaniköy'de denize sıfır bin 520 metrekarelik arsa ise 22 milyar liraya satılmış.

Mimka Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimka Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

NRD Yapı Denizcilik ve Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NRD Yapı Denizcilik ve Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Balacan tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul kayıtlı sermaye işlemleri yönetim kurulu kararını açıkladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda Kayıtlı Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararını yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul ana sözleşmedeki 2 maddesinin değişikliğini yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda Türk Ticaret Kanunu'nun yapılan değişikliğine uyum sağlanması amacıyla, Ana Sözleşmesi'nin 11. ve 12. maddelerini açıkladı.

Tuzla Viaport Marin projesinde geri sayım başladı!

İstanbul Tuzla’da mayıs ayında kapılarını açacak Viaport Marin’de 2.5 saniyede 110 kilometre hıza ulaşacak eğlence treni roller coaster’ın kurulumu tamamlandı.

Viaport Marin'deki Roller Coaster'ın kurulumu tamamlandı!

İstanbul Tuzla’da mayıs ayında kapılarını açacak Viaport Marin’de 2.5 saniyede 110 kilometre hıza ulaşacak eğlence treni roller coaster’ın kurulumu tamamlandı..

GSD Denizcilik Gayrimenkul kar dağıtımına ilişkin raporunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu ' nda Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu kararını yayınladı.

Doğa Marin Zerrin Fidan Apartmanı Bağdat Caddesi'nde yükseliyor!

Bağdat Caddesi'nde hayata geçirilecek olan Doğa Marin Zerrin Fidan Apartmanı projesinde 23 daire ile 4 dükkan yer alacak. Projede daire teslimleri 2016 sonu yapılacak.

Marin Door Denizcilik adres  Haberi

Marin Door Denizcilik adres 

Marin Door Denizcilik Limited Şirketi Pendik'te 90 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Eryılmaz, Osman Coşkun ve Özcan Coşkun ortaklığında kuruldu.

Marin Door Denizcilik Limited Şirketi konusu:
1- Ticari Gemi, her ebat Yat, Kotra, Motorlu veya Yelkenli Tekneler için Özel ve/veya Standart Ölçü Yangına Dayanıklı Tekne Kapıları ,Çerçeveleri ,Hatcher ,Lumbozlar ,Su Geçirmez Pantograf Tekne Kapıları ,Sızdırmaz Ürünler İle Özel Amaçlı Tekne Kapıların Tasarımını ,Dizaynını ve İmalatını İthalat ve İhracatını ve Toptan Satışını vapmak 2- Her Türlü Mühendislik ve Teknik Hizmetleri vermek, Proje Tasarım,Dizayn ve Uygulamalarını yapmak konusu İle İlgili yurt içinde ve dışında mümessillik yapmak,hizmet ihraç ve ithal etmek 3- Ticari Gemi, her ebat Yat, Kotra, Motorlu veya Yelkenli Tekne İmalatını İthalat ve İhracatını yapmak ve Toptan Satışını yapmak ....