04 / 05 / 2024

Marin Hill Bodrum Villaları projesi

Marin Hill Bodrum Villaları projesi

Kiraz Grup tarafından hayata geçirilen Marin Hill projesi Bodrum'da yer alıyor.  Marin Hill Bodrum villaları lüks kavramını tümüyle yansıtıyor. 

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık!

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel satılık fiyat bilgisi ve proje detayları...

Swissotel Residences Bodrum Hill projesi Bodrum'u 12 ay yaşatacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum’un bir 'yaz ayı destinasyonu'ndan çıkıp, 12 ay yaşanabilen bir cazibe merkezine dönüştüğünü belirtti ve Swissôtel Residences Bodrum Hill projesini anlattı...

Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel fiyat!

Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel 2 fiyat bilgisi ve proje detayları...

Besa'dan Bodrum The Bo Viera hakkında açıklama!

Besa Marin Turizm İşletmeleri,inşaat çalışmaları devam eden  Bodrum The Bo Viera projesinde izinsiz ve ruhsatsız olarak inşaata devam edildiği yönündeki haberlere ilişkin açıklama yaptı...

Kiraz Grup’tan Marin Hill Bodrum Villaları geliyor!

Kiraz Grup tarafından hayata geçirilen Marin Hill projesi Bodrum'da yer alıyor.  Marin Hill Bodrum villaları lüks kavramını tümüyle yansıtıyor. 

Swisotel Residences Bodrum Hill fark yaratıyor!

Çağdaş Holding, şimdi de lüksün ve konforun buluştuğu bir projeye imza atıyor. Şehir merkezi ve denize yakınlığının yanı sıra manzarasıyla da özel bir tatil konsepti sunan Swisotel Residences Bodrum Hill, inşaat kalitesi ve malzemesiyle emsalleri arasında fark yaratıyor.

Swiss Otel Residances Bodrum Hill'deki dubleks ev icradan satılıyor!

“Swiss Otel Residances Bodrum Hill” isimli tatil sitesi içerisinde yer alan A Blok Zemin+1 Kat, 1 Nolu Bağımsız Bölüm dubleks tatilevi icradan satılıyor..

Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel 2 geliyor!

Bodrum son yıllarda hem markalı konut üreten gayrimenkul şirketlerinin hem de otel zincirlerinin yeni adresi oldu. Yerel firmaların dışında İstanbullu müteahhitler de Bodrum’da yatırım yapıyor.

Swissotel Residence Bodrum Hill fiyatları!

Swissotel Residence Bodrum Hill projesi Çağdaş Holding imzası taşıyor. Projede 2+1'den 6+2'ye kadar konut alternatifleri bulunuyor...

Alita Marin Konakları Bodrum'da 2.5 milyon dolara!

Alita Marin Konakları'nda satışlar devam ediyor. 12 adet villanın yer aldığı proje Alita Marin Bodrum'da fiyatlar 2.5 milyon dolardan başlıyor.

Alita Marin Yalıkavak'ta anahtar teslim 12 seçkin villa!

Fiyatların 2.5 milyon dolardan başladığı Alita Marin'de teslimler hemen gerçekleşiyor. Yalıkavak Bodrum'da inşa edilen projede 12 adet villa yer alıyor.

Marin Hill Bodrum Villaları projesi Haberi

Marin Hill Bodrum Villaları projesi

Marin Hill BodrumVillaları'nda 8 yatak odası, 9 lüks banyo, 2 salon ve açık mutfak, geniş loft verandası, geniş bahçe verandası ve seyir terası bulunuyor.

Projenin sosyal alanları arasında; havuzbaşı şömine, jakuzi, sonsuz havuz tasarımı yer alıyor. Ege’nin etkileyici manzarasına sahip Marin Hill Bodrum villalarının seyir terası sayesinde ruhunuzu doyurarak stresten uzak bir yaşam sürdürebilirsiniz.

 

Marin Hill Bodrum Villaları Nerede?

Bodrum’daTurgutreis Akyarlar yolu üzerinde D-Marin tepelerinde yükselen proje avantajlı konumu ile de tercih edilebilirliğini arttırıyor!

  


Marin Hill Bodrum’da Villa Sahibi Olma Fırsatını Kaçırmayın!

Kiraz Grup imzasını taşıyacak butik proje Ege kıyılarının muhteşem manzarasını ayaklarınızın altına serecek. Marin Hill Bodrum projesi sadece 4 adet villa olarak tasarlandı, o yüzden villalar hızla tükenmeden önce acele etmeniz gerekiyor!


İhtişam ve Lüks İçinde Bir Yaşam İçin Marin...