08 / 05 / 2024

marin yapı anadolu yakası projeleri

marin yapı anadolu yakası projeleri

Marin Yapı'nın 2014 yılının sonunda satışa çıkaracağı projelerinden biri Caddebostan'da diğeri ise Şaşkınbakkal'da yer alıyor. Projelerin her ikisi de az konutlu butik projeler olarak tasarlandı

Kuzey Anadolu Fayı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa 24 ildeki yapıların yüzde 80'i yıkılır!

Neotektonik ve deprem uzmanı Prof. Dr. Hamit Haluk Selim, 24 şehrin merkezinden geçen Kuzey Anadolu Fayı Hattı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa yapıların yüzde 80'inin yıkılacağını belirtti. İşte uzman isimin korkutan o açıklaması...

Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Geçmiş zamanlarda Anadolu'da ev yaptırmak isteyen kişi hemen işe girişmez öncelikle ustayı ararmış. Peki bu süreç nasıl işliyordu? Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi Bahçelievler'de Ali Aslan tarafından kuruldu.

Prizma Anadolu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Anadolu Yapı Denetim Limited Şirketi Ataşehir'de Akan Uzmali tarafından kuruldu.

Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

AABM Akdeniz Anadolu Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

AABM Akdeniz Anadolu Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 18 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Semih Söylemez ve Mustafa Hulusi Söylemez tarafından kuruldu.

Anadolu Otoyolu'nda yenileme çalışması yapılacak!

Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü, İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arası, yapılacak üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle 9 Ağustos'a kadar 21.00-06.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak

Anadolu'nun en büyük millet bahçesi Sivas'a yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti seçim beyannamesinde bulunan "Millet Bahçesi" projesi kapsamında Anadolu’nun en büyük Millet Bahçesi Sivas’ta yapılıyor.

Erzurum İnşaat Fuarı kentte yeni iş alanları oluşturdu!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş.’nin işbirliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum İnşaat, Gayrimenkul ve Kent Fuarları kentte yeni iş alanları oluşturdu.

Marin Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Marin Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kaya tarafından kuruldu. 

ÇamlıYaka Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’deki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları'nı tanıttı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

marin yapı anadolu yakası projeleri Haberi

marin yapı anadolu yakası projeleri

Marin Yapı'nın satışa çıkaracağı projelerinden biri Caddebostan'da. Marin Yapı Caddebostan projesi, 1.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Marin Yapı Caddebostan projesi, 6 katlı butik bir proje olarak tasarlandı. Marin Yapı Caddebostan kapsamında 20 daire ve 3 dükkan yer alacak. 


Marin Yapı Caddebostan kapsamında güvenlik, fitness center, şifreli giriş sistemi, her daireye bir adet kapalı otopark, jeneratör, ankastre eşyalı mutfak, klima ve kablosuz internet erişimi bulunuyor. 


Marin Yapı'nın satışa çıkaracağı diğer projesi ise Şaşkınbakkal, Bağdat Caddesi'nde yer alıyor. Butik projenin toplam alanı 1.678 metrekare. 


8 kattan oluşan Marin Yapı Şaşkınbakkal projesi kapsamında 28 daire ile 4 dükkan bulunuyor. 


Marin Yapı Şaşkınbakkal projesi kapsamında kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness center, güvenlik kameraları, şifreli giriş sistemi, jeneratör, ankastre eşyalı mutfaklar, klima bulunuyor. 



Marin Yapı Caddebostan görselleri: