08 / 05 / 2024

marin yapı butik projeler

marin yapı butik projeler

Marin Yapı'nın 2014 yılının sonunda satışa çıkaracağı projelerinden biri Caddebostan'da diğeri ise Şaşkınbakkal'da yer alıyor. Projelerin her ikisi de az konutlu butik projeler olarak tasarlandı

Marin Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Marin Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kaya tarafından kuruldu. 

Mimarin Dalyan'da teslimler 2019'da!

Çeşme Dalyan’da Mi’Marin Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mimarin Dalyan projesinde toplamda butik villa bulunuyor. Projede teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor. 

Mi'marin Ayayorgi Temmuz 2019'da teslim edilecek!

Mi’Marin Yapı tarafından İzmir Çeşme'ye bağlı Ayayorgi Koyu'nda inşa edilenMi'marin Ayayorgi Temmuz 2019'da teslim edilecek.

 Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor!

Mi’Marin Yapı’nın projesi Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri toplamda 17  adet villadan oluşuyor.  Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor.

Yapıtaş İnşaat butik ve özel projeler geliştiriyor!

Butik ve özel projeler geliştirmeye devam eden Yapıtaş İnşaat 2013 yılında Mehmet Sami Akbülbül, Esat Akbülbül, Ömer Akbülbül ve dedeleri Aziz Bayraktar`ın ortaklığıyla kuruldu.

Suv Yapı Mi'Marin Ayayorgi nerede? İşte lokasyon!

Deniz manzarasına hakim konumda yer alan Suv Yapı Mi'Marin Ayayorgi projesi 25 konuttan meydana geliyor. Proje Ayayorgi koyuna 300mt yürüme mesafesinde konumlandırılıyor..

  Suv Yapı Mi'Marin Ayayorgi nerede? İşte lokasyon!

Deniz manzarasına hakim konumda yer alan Suv Yapı Mi'Marin Ayayorgi projesi 25 konuttan meydana geliyor. Proje Ayayorgi koyuna 300mt yürüme mesafesinde konumlandırılıyor..

Mi'Marin Ayayorgi Suv Yapı ne zaman teslim?

Toplam 25 konuttan oluşan Mi'Marin Ayayorgi projesi İzmir Çeşme'ye bağlı Ayayorgi Koyu'nda Suv Yapı tarafından inşa ediliyor.   Projede 6 tane 2+1, 19 tane 4+1 villa bulunuyor. 

Doğa Marin Yapı 2 yeni kahve dükkanı açtı!

Doğa Marin Yapı A.Ş. İtalyan kahve markası Caffe Latte'yi Türkiye'ye getirdi. 2 yeni kahve dükkanı açan firma 2017'de 5 adet daha kahve dükkanı açmayı planlıyor.

Pana Yapı, Bağdat Caddesi’nde butik projeler ile ev sahibi yapıyor!

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, kentsel dönüşüm alanındaki uzmanlığını Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirdiği butik projeleri ile pekiştiriyor.

DG Yapı butik projelere yoğunlaştı!

Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu, Oflu Hocanın Şifresi 2 filminin galasında inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Güloğlu, “İnşaat çalışmalarıdevam ediyor, ben onu sağlam bir ekibe bıraktım. Biraz daha butik işler yapıyoruz DG Yapı olarak." dedi.

Kanıt Yapı Es'Marin Konakları Projesi!

Toplam 8 bin 262 metrekare arsa alanına yükselen projede daire alanları 76 metrekareden başlıyor. Kanıt Yapı Es'Marin Konakları Projesi Tuzla sahil yoluna yakın bir konumda bulunuyor.

Mar Yapı G Marin'de yüzde 5 peşinatla! 95 bin TL'ye!

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı Mar Yapı imzalı G Marin projesinde 556 konut yer alıyor. Bayramoğlu'nda hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor.

marin yapı butik projeler Haberi

marin yapı butik projeler

Marin Yapı'nın satışa çıkaracağı projelerinden biri Caddebostan'da. Marin Yapı Caddebostan projesi, 1.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Marin Yapı Caddebostan projesi, 6 katlı butik bir proje olarak tasarlandı. Marin Yapı Caddebostan kapsamında 20 daire ve 3 dükkan yer alacak. 


Marin Yapı Caddebostan kapsamında güvenlik, fitness center, şifreli giriş sistemi, her daireye bir adet kapalı otopark, jeneratör, ankastre eşyalı mutfak, klima ve kablosuz internet erişimi bulunuyor. 


Marin Yapı'nın satışa çıkaracağı diğer projesi ise Şaşkınbakkal, Bağdat Caddesi'nde yer alıyor. Butik projenin toplam alanı 1.678 metrekare. 


8 kattan oluşan Marin Yapı Şaşkınbakkal projesi kapsamında 28 daire ile 4 dükkan bulunuyor. 


Marin Yapı Şaşkınbakkal projesi kapsamında kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness center, güvenlik kameraları, şifreli giriş sistemi, jeneratör, ankastre eşyalı mutfaklar, klima bulunuyor. 



Marin Yapı Caddebostan görselleri: