02 / 05 / 2024

Marina-101 Hotel and Residences

Marina-101 Hotel and Residences

TAV İnşaat, Engineering News Record'un her sektörde dünyanın en büyük inşaat şirketleri listesinde "Havalimanı İnşaatı" kategorisinde 1 milyar 245milyon dolar ciroyla ilk sırada yer aldı.

Asa Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fly And Stay Airport Hotel Şubesi açıldı!

Asa Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fly And Stay Airport Hotel Şubesi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Atar tarafından açıldı.

Savoy'dan Kıbrıs'a 300 milyon dolarlık dev marina yatırımı!

Savoy Luxury Marin Resort Hotel yaklaşık 90 bin metrekarelik alan üzerinde dünya standartlarında ultra lüx bir tesis için 24 ayda tamamlanması bekleniyor. Yaklaşık 300 milyon dolara mal olacak Marina'da Bölgenin tek Helikopter pisti olan hotel olacak.

Ferko Ilgaz Mountain Hotel and Resort Şubat'ta açılacak!

Ferko, bu yıl 20’nci kez düzenlenen turizm sektörünün en büyük organizasyonlarından EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Ilgaz Mountain Hotel&Resort projesini tanıttı.

Tuzla Marina projesi başlıyor!

834 yat kapasiteli Tuzla Marina Projesi başlıyor. İhalesi 120.7 milyona yapılan, 2 bin kişiye istihdam yaratacak proje gökyüzünden bakıldığında 'çupra'yı andırıyor.

Palmalife Marina Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8'incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Ortadoğu'nun En Lüks Oteli Palmalife Marina Hotel oldu!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.cisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

PALMALIFE Marina Hotel; bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Ortadoğu’nun en lüks oteli: Palmalife Marina Hotel!

Palmalife Marina Hotel, bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Merosa Hotel Resort ile Sapanca'ya 127 odalı otel!

Merosa Uluslararası Yatırım Danışmanlık firması tarafından Sakarya Sapanca'ya bağlı Kuruçeşme Köyü'nde 5 yıldızlı otel yapılacak. Merosa Hotel and Resort projesi 127 oda 262 yatak kapasiteli olacak.

Palmalife Marina, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.'si düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Palmalife Marina Hotel’den sevgililer günü fırsatı!

Şehirden kaçarak romantik bir sevgililer kutlaması planlayan çiftler; bu özel günü Palmalife Marina Hotel’de doğa ile baş başa eğlenceli ve huzurlu bir ortamda geçirebilirler.

Palmalife Marina Hotel'de yeni yıla ayrıcalıklı girin!

Bodrum'da konumlandırılan Palmalife Marina Hotel' de yeni yıla ayrıcalıklı girin. Palmarina Bodrum’da tüm gün vakit geçirebilecekleri, her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri renkli bir sosyal ortam bekliyor.

Dünyanın en yüksek rezidansı Marina 101'de yaşam 2015'te başlıyor!

TAV İnşaat'ın Dubai'de yapımına devam ettiği Marina 101'de son viraja girildi. 425 metrelik uzunluğuyla dünyada Türk müteahhitler tarafından hayata geçirilen en yüksek bina unvanına sahip proje 2015'te tamamlanacak...

Marina-101 Hotel and Residences Haberi

Marina-101 Hotel and Residences

TAV İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, Orta Doğu ve Körfez Bölgesi'nde üstlendiği havalimanı projeleriyle öne çıkan şirket, 1 milyar 245 milyon dolar ciroyla bu alanda dünyanın en büyük şirketi oldu. TAV İnşaat'ın bugüne kadar üstlendiği projelerin toplam sözleşme bedeli 16,2 milyar doları aştı.


Sektörün saygın yayınlarından Engineering News Record (ENR) üstlendikleri projelere göre 2014'te her sektörde dünyanın en büyük inşaat şirketlerini açıkladı. TAV İnşaat "Havalimanı İnşaatı" alanında en üst sırada yer aldı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV Grup Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, TAV İnşaat'ın, havalimanı tasarımı, yapımı ve finansmanı alanında uzmanlaştığını ve hızla büyüyerek sektörün lider markaları arasına girdiğini ifade etti. Son üç yılda Abu Dabi Midfield Terminali, Medine Havalimanı, Cidde Havalimanı Saudi Airlines Hangarları, Riyad Havalimanı gibi projeleri üstlenerek Körfez...