28 / 04 / 2024

Marina Ankara hülya avşar

Marina Ankara hülya avşar

Sinpaş Yapı, Ankara’da içine marina inşa edeceği gayrimenkul projesinde satışlara başladı. 1.5 milyar lira ciro beklenen projede 2 bin 518 konut inşa edilecek. Hülya Avşar ve Zehra Çilingiroğlu projenin reklam filminde oynadı..

Marina Ankara projesinin reklamında Hülya Avşar rol aldı!

Marina Ankara projesinin reklamında Hülya Avşar rol aldı. Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje Ankara Çankaya Oran'da hayata geçiriliyor.

Marina Ankara Rezidans iletişim!

Marina Ankara Rezidans iletişim numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Lansmana özel olarak yüzde 7 indirim yapılan projenin daire tipleri arasında 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor.

Sinpaş Marina Ankara Evleri fiyatları!

Sinpaş Marina Ankara Evleri fiyatları üzerinden lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanıyor. Çankaya Oran'da hayata geçirilen projenin Marina Towers etabında 912 adet konut satışa sunuluyor.

Sinpaş Marina Ankara iletişim!

Sosyal yaşam alanları kapsamında yaşam köprüsü, deniz feneri, spor alanları, iskeleler, su-ışık gösterileri, su sahnesi ve tropik adanın bulunduğu Marina Ankara ‘nın satışları devam ediyor. Sinpaş Marina Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Marina Ankara daire fiyatları ne kadar?

Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Marina Ankara Rezidans'ta peşin alımlarda yüzde 15'e varan indirim uygulanıyor. Peki Marina Ankara daire fiyatları ne kadar?

Çankaya Marina Ankara Evleri nerede?

Daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen Marina Ankara 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Çankaya Marina Ankara Evleri nerede?

Marina Ankara Oran satış ofisi telefon!

Lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam eden Marina Ankara Oran satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Proje Sinpaş Yapı imzası ile Çankaya Oran'da hayata geçiriliyor.

Sinpaş Marina Ankara konut fiyatları!

Sinpaş Marina Ankara konut fiyatları üzerinden yüzde 7 + yüzde 15 indirim uygulanıyor. Marina Towers etabında 912 adet dairenin satışa sunulduğu proje Nisan 2018 tarihinde teslim edilecek.

Marina Ankara Sinpaş Rezidans nerede?

Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen Marina Ankara Sinpaş projesinde daire fiyatları 349 bin 900 TL'den başlıyor. Projede peşinatta yüzde 15 indirimin sağlanıyor. Peki Marina Ankara Sinpaş Rezidans nerede?

Marina Ankara Sinpaş ne zaman teslim?

Marina Ankara Sinpaş projesinde dairelerin tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 2 bin adet daireden oluşan projede daireler Vadi ve Eymir Gölü manzarasına sahip. Peki Marina Ankara Sinpaş ne zaman teslim?

Marina Ankara Towers ödeme planı!

Marina Ankara Towers ödeme planı kapsamında projede peşinat ödemede yüzde 15 indirim sağlanıyor. Toplam 2 bin adet daireden oluşan projede daireler 2018 yılında teslim edilecek.

Marina Ankara Evleri fiyat!

Marina Ankara Evleri fiyat listesine göre 349 bin 900 TL'den başlıyor. Daire tiplerinin 1+1'den 7,5+1'e kadar değiştiği projede teslimler 2018 yılı Nisan ayında yapılacak.

Marina Ankara Rezidans nerede?

Lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanan Marina Ankara Konutları Sinpaş Yapı imzası ile yükseliyor. Projede daire teslimlerinin Nisan 2018 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Peki Marina Ankara Rezidans nerede?

Sinpaş Marina Ankara satış ofisi iletişim!

Sinpaş Marina Ankara satış ofisi iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire tipleri arasında 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçeneklerin sunulduğu proje Çankaya Oran'da yükseliyor.

Marina Ankara hülya avşar Haberi

Marina Ankara hülya avşar

Sinpaş Yapı, Ankara’da içine marina inşa edeceği gayrimenkul projesinde satışlara başladı. 1.5 milyar lira ciro beklenen projede 2 bin 518 konut inşa edilecek. Hülya Avşar ve kızının tanıtım yüzü olduğu projede tropik ada da olacak. Hülya Avşar kızı Zehra Çilingiroğlu'nun reklamdan aldığı ücreti direkt ona vermediğini ama onun için kullandığını ifade etti.


Ankara Çankaya’da konumlanan Marina Ankara’nın reklam yüzü sanatçı Hülya Avşar oldu. İlk kez bir gayrimenkul projesinin reklamında rol alan Hülya Avşar kızı Zehra Çilingiroğlu ile ekran karşısına çıktı. Marina Ankara’nın spora değer veren bir konut projesi olduğuna dikkat çeken Avşar, “Kızım ile oynama teklifi gelince önce red ettim ama sonra ikna oldum. Zehra da istekliydi. Zehra’nın payına düşen parayı ona direk vermedim ama onun için kullandım” dedi.


ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE...