29 / 04 / 2024

marina Polimeks İnşaat

marina Polimeks İnşaat

Türkiye’nin en büyük yurtdışı müteahhitlik şirketlerinden Polimeks İnşaat’ın Türkmenistan’ın Awaza Bölgesi’nin ilk marinası Yelken Yat Kulübü’nü hayata geçirdi. Yelken Yat Kulübü, yaklaşık 90 milyon dolar değerindeki yatırım ile gerçekleşti...

Polimeks Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polimeks Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Mehmet Kızıl tarafından kuruldu.

Global Marina Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Marina Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Fatih Bülbül tarafından kuruldu.

Marina İthalat İhracat İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marina İthalat İhracat İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited  Şirketi Bayrampaşa’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Mehrez Zaıdı ve Saıd    Zaıdı tarafından kuruldu.

Marina Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marina Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmad Andaj tarafından kuruldu.

Marina Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Marina Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Nakliye Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Oruç tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Marina Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marina Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Gökhan Erdoğan ve Didem Yarcı ortaklığında 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Polimeks İnşaat'ın acı günü! Fadimet Gözener vefat etti!

Polimeks İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Gözener'in annesi Fadimet Gözener vefat etti.

Konya Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu yenilendi!

Farklı mimarisiyle dikkatleri çeken Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu'nın lansman toplantısı yapıldı. Bayram Ali Yılmaz, “Konyalılar'ı nezih bir mekanda ağırlayacağız” dedi

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul Marina Evleri!

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul Marina Evleri fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede konutların büyüklükleri 553 metrekare ile 715 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Yeditepe Marina Yatırım Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Marina Yatırım Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Franz Werner Dr Niedzwicki Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs 2015 tarihinde Büyükçekmece'de kuruldu.

Tuzla Marina'nın inşaatında sona gelindi!

Tuzla'da arsa ve konut değerlerini şimdiden artıran, 2015 Mayıs ayında açıldığında ciddi istihdam sağlayacak Tuzla Marina'nın inşaatında sona gelindi. İnşaatı inceleyen Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, projenin yüzde 80'inin tamamlandığını söyledi.

Dünyanın en yüksek rezidansı Marina 101'de yaşam 2015'te başlıyor!

TAV İnşaat'ın Dubai'de yapımına devam ettiği Marina 101'de son viraja girildi. 425 metrelik uzunluğuyla dünyada Türk müteahhitler tarafından hayata geçirilen en yüksek bina unvanına sahip proje 2015'te tamamlanacak...

marina Polimeks İnşaat Haberi

marina Polimeks İnşaat

Türkiye’nin en büyük yurtdışı müteahhitlik şirketlerinden Polimeks İnşaat’ın Türkmenistan’ın Awaza Bölgesi’nin ilk marinası Yelken Yat Kulübü’nü hayata geçirdi. Hazar Denizi kıyısında yaklaşık 1 kilometrelik sahiliyle benzersiz bir konumda yer alan Yelken Yat Kulübü, yaklaşık 90 milyon dolar değerindeki yatırım ile gerçekleşti.

Türkmenbaşı Uluslararası Havaalanı’na 25 km mesafede bulunan, toplam 360.000 m2’lik geniş bir alan üzerinde kurulu tesiste, 200 m2’den başlayan büyüklüklerde 44 villa bulunuyor. Ortalama olarak bir kişiye 1000 m2 alan düşen Yelken Yat Kulübü; 13 binada bulunan toplam 66 apart oda; 15 m2 açık alan, özel telefon hattı ve yangın koruma sistemleriyle konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Lüks konaklama imkanları ve zengin yaşam alanlarıyla dinlence, eğlence ve sporu bir araya getiren Yelken Yat Kulübü, Türkmenistan’ın turizm merkezi Awaza’da bölgenin en...