29 / 07 / 2024

Marina projeleri 2015

Marina projeleri 2015

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, İZFAŞ Boat Show İzmir - 3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı kapsamında marina yatırımcılarını ve yöneticilerini biraraya getirdi.

Siltaş Marina'nın lansmanı yapıldı!

İş dünyasındaki köklü geçmişinde biriktirdiği tecrübe ve güvenin ışığında yeni nesil iş merkezleri ve konut projeleri hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik Marina’nın karşısında inşa ettiği yeni projesi Siltaş Marina’yı lanse etti.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

Ankara’nın tercihi Sinpaş projeleri!

Sinpaş Yapı’nın Türkiye’nin iddialı karma yaşam projelerinden olan Altınoran ve Marina Ankara projeleri Ankaralıların en çok oturmak için ev sahibi olduğu projelerin başında yer aldı.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Tuzla Marina kapılarını dünyaya açıyor!

Tuzla Marina, 2015 yılında Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olarak açıldı. Tuzla Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda 154 üniteli alışveriş merkezine sahip.

Tuzla'ya 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Marina gibi dünya çapındaki vizyon projesinin hizmete açılmasının yanı sıra Türkiye’nin ilkleri arasına giren hizmetlerini 2015 yılında da sürdürdü...

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Viaport Marina'da yeni yıl kampanyası!

Türkiye’nin en yeni marinası Viaport Marina, yeni yıla özel kampanyasına devam ediyor. 31 Aralık 2015 tarihine kadar yapılacak sözleşmelerde yüzde 20 indirime ek olarak 3 ay bağlama hizmeti verilecek…

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

EMİN Şirketler Grubu Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Emlak 2015 Fuarı'nın en renkli standlarından birisi de EMİN Şirketler Grubuna Stantta "Elbirliği" sistemiyle konut satışına dair bilgilendirmelerin yanısıra şirketin imzasını taşıyan Kurtköy ve Beylikdüzü'ndeki projeleri de tanıtılıyor.

Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri görücüye çıkıyor!

Kuzu Grup’un Ankara’da inşaatına devam ettiği Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri 18 Kasım 2015 günü görücüye çıkıyor.

Marina projeleri 2015 Haberi

Marina projeleri 2015

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, İZFAŞ Boat Show İzmir - 3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı kapsamında marina yatırımcılarını ve yöneticilerini biraraya getirdi.  'Marinaların Sorunları ve Çözüm Önerileri' paneline katılan marinacılar, marinaların yatırım ve işletme aşamasında çeşitli bürokratik engellerle karşılaştıklarını belirterek, deniz turizminden daha çok kazanmak için marinaların önünün açılması gerektiğini ifade etti.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Güldem Cerit'in yönettiği panelde söz alan İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Savaş Ercan, marinacıların yalnız olmadığını, sektörün sorunlarını çözüp sesini dünyaya duyurması için gereken çabayı göstereceklerini söyledi. İMEAK DTO İzmir Şubesi Meclis Üyesi Argun Gündüç de marinaların varlığı sayesinde Türkiye'de yatçılığın ve deniz turizminin geliştiğini belirtti. 

'PASTADAN DAHA FAZLA PAY ALMALIYIZ'

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi, Marina...