23 / 07 / 2024

Maris Deniz Çevre Sanayi kimin

Maris Deniz Çevre Sanayi kimin

Maris Deniz Çevre Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 45 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Maris Deniz Çevre Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Maris Deniz Çevre Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 45 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Batman'daki kentsel dönüşüm Vali Ahmet Deniz’e anlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolat, Vali Ahmet Deniz’i ziyaretinde Batman'daki kentsel dönüşümü ele aldı.

Dünyanın en yüksek çevre yolu Çin'de yapıldı!

Çin, dünyanın en yüksek rakımlı çevre yolunun yapımını tamamladı. Deniz seviyesinden 3 bin 600 metre yükseklikte yapılan çevre yolu, haziranda açılacak.

İzmir Kıyı Deniz Projesi ne oldu?

İzmir Büyükşehir’in 2012’de şaşaalı biçimde tanıtımını yaptığı Kıyı Deniz Projesi’nin son şeklini almadı. Kordonboyu’ndaki düzenlemeyi de kapsayan 3. etabın projesi Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yollanamadı.

Ordu Çevre Yolu, OR-Gİ Havalimanı'nın 4 katı maliyette!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Çevre Yolu Projesi'nin, Türkiye'nin deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'na harcanan bütçenin 4 katı maliyetle inşa edilmekte olduğunu bildirdi.

Trabzon Söğütlü Derin Deniz Deşarjı inşaatı tamamlandı!

Yıldızlı Deresi ile Söğütlü Deresi arasındaki mahallelerin atık sularının inşaatı tamamlanan tesiste ön arıtmadan geçirilerek deşarjının gerçekleştirilmesiyle deniz ve çevre çok daha sağlıklı hale geldi

Kadıköy, Maltepe, Kartal, Tuzla sahil bandında deniz dolgusu yapılacak mı?

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul'un bazı ilçelerinde deniz dolgusu yapılacağı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu..

Deniz Atabay: Her bölgenin master planı olmalı!

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Her bölgenin master planı olmalı. Turizm doğa çevre ve güzle binalar demek. Doğaya katletmeyecek onu geri plana itecek yapılaşmanın olmaması demek." dedi.

Kartal İstanbul Deniz Otobüsü İskelesi'nin imar planı değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kartal'daki İstanbul Deniz Otobüsü Iskelesi'nin imar planını değiştirdi. Kıyıda 500 metrekarelik inşaat yapılması anlamına gelen bu karar, büyük tepki topladı.

Muratpaşa Deniz Feneri Restoran için itiraz edildi!

ANTALYA'da kentin denize sokulan en uç noktası Bababurnu'nda 71 yıllık deniz fenerinin turizme açılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı imar planına, Muratpaşa Belediyesi itiraz etti.

Rize-Artvin Havalimanı'nda deniz derinliği fazla çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun, çalışmaları başlayan Rize-Artvin Havalimanı projesinde öngörülemeyen tek durumun, deniz derinliğinin beklentilerden biraz daha fazla çıkması olduğunu söyledi.

Bartın İnkumu Derin Deniz Deşarjı Projesi ne zaman yapılacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Avrupa Birliği Yatırımları Dairesi Başkanı Parmaksız: "Bin 700 metrelik derin deniz deşarjı ve ön arıtma yapılması suretiyle günlük 20-30 bin turistimizin daha temiz sularda yüzmesi sağlanacak"

Rize'de 3 bin dönüm deniz alanı doldurulacak!

Şehir merkezinin yüzde 70'lik kısmı deniz dolgusu üzerinde bulunan Rize’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 3 bin dönüm deniz alanın daha doldurulması için onay verdi.

Maris Deniz Çevre Sanayi kimin Haberi

Maris Deniz Çevre Sanayi kimin

Maris Deniz Çevre Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 45 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Maris Deniz Çevre Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi konusu: Gerekli yerlerden izin almak şartıyla gemilerden ve sınai tesislerden çevreyi kirleten katı ve sıvı atıkları almak katı ve atıkların alınması için gerekli olan gemi tekne ve diğer malzemelerin alım satımını ve imalatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Adres:Kaynarca Mah.Terakki Sk.No:15A PENDİK