02 / 05 / 2024

Maritza İnşaat Beykoz projesi

Maritza İnşaat Beykoz projesi

Binin üzerinde konut inşa eden Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni projesine başlıyor. Maritza İnşaat Emir Sarıgül Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sarıgül, ''Metrekare fiyatları ortalama 12 bin TL ile 15 bin TL arasında olacak" diyor.

Maritza Beykoz Vadi Evleri Ağustos'ta satışta!

Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Metrekare fiyatlarının 9 bin TL'den başlangıç göstereceği proje Ağustos ayında satışa çıkacak. Projede 230 adet konut bulunacak.

Maritza İnşaat Beykoz'da ön talep topluyor!

Bugüne kadar 100 bin metrekarenin üzerinde inşaat alanına imza atan Maritza İnşaat, Beykoz'da 252 konut inşa edecek. Şubat 2016'da satışa çıkaracak Maritza Beykoz Vadi Evlerinde metrekare birim fiyatı 9 bin TL'den başlıyor.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Maritza Vadi Konakları'nda yüzde 30 peşinatla! Mayıs 2024'te teslim!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Konakları projesinde yüzde 30 peşinatla satış süreci devam ediyor.  Peki Maritza Vadi Konakları ne kadar? İşte Maritza Vadi Konakları ile ilgili ayrıntılar...

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Sucuoğlu tarafından kuruldu.

Beykoz Proje Geliştirme İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Beykoz Proje Geliştirme İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Beykoz'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şahin, Erol Yıldız ve Melih Pezük ortaklığında kuruldu. 

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi Mart 2023’te tamam!

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi için hızla çalışmalarını sürdürüyor. Projenin projenin Mart 2023’te bitirilmesi ve Aralık 2024’te iskana açılması planlanıyor.

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da   500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Akın tarafından kuruldu.

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede?

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesinin detayları belli oldu!

Özyazıcı İnşaat'ın Beykoz'da hayata geçireceği dev projenin detayları belli oldu. Proje 1 milyon 804 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.

Beykoz Maritza Vadi Evleri satışta!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Evleri projesinde satış süreci devam ediyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Maritza İnşaat Beykoz projesi Haberi

Maritza İnşaat Beykoz projesi

İstinye, Ataşehir, Kavacık ve Sarıyer'de gerçekleştirdiği altı projede binin üzerinde konut inşa eden Maritza İnşaat, yeni projesine başladı. 

Ekonomist'te yer alan habere göre; 2007 yılında Emir Sarıgül, Gencağa Meriç, Mehmet Meriç, Sadullah Ergün ve Ahmet Meriç'in ortaklığıyla kurulan Maritza İnşaat, İstanbul'da tamamladığı altı projenin ardından yeni yatırımı Maritza Vadi Evleri'ne başladı. 

Projenin Çubuklu Vadisi'nde yer aldığını söyleyen Maritza İnşaat Emir Sarıgül Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sarıgül, pandemi sürecine rağmen projenin büyük ilgi gördüğünü söylüyor.

İki ay önce ön talep toplamaya başladıklarını ve projenin yüzde 25'ini sattıklarını ifade eden Sarıgül,"Projemizin satışına başlayacağız. Metrekare fiyatları ortalama 12 bin TL ile 15 bin TL arasında olacak"...