07 / 05 / 2024

Marka AVM kialık

Marka AVM kialık

Marka Alışveriş Merkezi perakende sektörünün Bursa’daki ilgi odağı olmaya devam ediyor.Sur Yapı’nın Bursa’da yapımına devam ettiği rezidans, ofis ve AVM projesi “Marka”, ev sahibi olmak isteyenleri benzersiz bir yaşama davet ediyor.

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Türkiye'nin göbeğinde yer alıyordu... Bu sefer bir AVM iflas etti: Hepsi tahliye edilecek

Türkiye'de Ankara'nın göbeğinde yer alan bir AVM, iflas bayrağını çekti. AVM içerisindeki tüm esnaflar kısa süre içerisinde tahliye edilecek ve AVM artık hizmet vermeyecek.

Vivo Y35m+ fiyatını ve özellikleri şok etti! Bu fiyata herkes alır!

Vivo, akıllı telefon sektöründe adını duyurmuş güçlü bir marka olarak öne çıkıyor. Şimdi ise dikkat çekici bir yeni model olan Vivo Y35m+'ı tanıtmaya hazırlanıyor. İşte Vivo Y35m+'ın öne çıkan özellikleri ve beklenen fiyatı...

Luxell Airfryer indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz! 7 Nisan 2023 fiyat listesi…

Luxell'den airfryer almak isteyenlere güzel haber. Uzun yıllardır uygun fiyat politikası ile kullanıcılarını memnun eden marka, büyük ilgi gören airfryer modellerine yüzde 25’e varan indirim uyguluyor. Peki, Luxell Airfryer fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

AVM ve perakende sektörünü neler bekliyor?

Türkiye toplam 436 AVM sayısı ile dünya klasmanında yer alıyor. Kovid-19 sebebiyle zorlanan bu AVM’lerden bazılarının sonunun kapanma olduğu öngörülüyor. İngiltere'nin kuzeyinde bulunan küçük bir kentte ise 1970'li yıllarda inşa edilen AVM yıkılıp yerine yeşil alan yapılacak.

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

Şimdi açık AVM'ler ve outlet'ler moda!

AVM'lerde bazı perakendeciler kapalı alanlı AVM'lerden çıkıp, açık AVM'lere ve outlet'lere yöneldi. Aynı zamanda ciro üzerinden kiralama yöntemi uygulayan alışveriş merkezlerine talep daha da arttı.

İsfanbul AVM artık İsfanbul Alışveriş Caddeleri olarak hizmet verecek!

Ziyaretçilerine daha fazlasını sunmak için fiziksel olarak da yenilenmeye başlayan alışveriş merkezi, pandemi süresince kapalı olduğu zaman dilimini değerlendirerek kurumsal ve görsel kimliğinde de değişime gitti

Mehmet Nuri Ersoy: Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AVM Kütüphaneleri Açılış Töreni'nde "Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak" diye konuştu.

AVM’lerde köklü dönüşüm başlıyor!

COVID-19 tüm sektörleri olduğu gibi perakende sektörünü de değiştiriyor ve geliştiriyor. Bu kapsamda hem AVM’lerin hem de markaların iş yapma şekilleri önemli ölçüde dönüşecek.

E-ticaret şirketlerinin gözü AVM yatırımında!

FİBA Grubu, AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde iş dünyasının ve alışveriş merkezlerinin geleceğini paylaştı. FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, “AVM’lerin kültürel ve sosyal anlamda önemi artarak devam edecek” diye konuştu.

Mango, Sur Yapı Marka AVM'de mağaza açtı!

35 yıldır moda sektöründe kadın, erkek ve çocuk ürünleri yelpazesi ile varlığını sürdüren Mango, Sur Yapı Marka AVM'de  yeni mağazasının açılışını yaptı…

AVM'ler arttı, küçük esnafların sayısı azaldı!

Şehir merkezlerine kurulan AVM'ler küçük esnafı zor durumda bıraktı. Çok sayıda küçük esnaf dükkanlarını kapattı.

Marka AVM kialık Haberi

Marka AVM kialık

650 milyon dolarlık yatırımla Bursa’nın yeni konut ve alışveriş merkezi projeleri arasındaki yerini alan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, sakinlerine her aradıklarını bulabilecekleri eşsiz bir yaşam alanı vaad ediyor. Rezidansındaki lüks daireleriyle konfor sunan Marka, Alışveriş Merkezi’ndeki mağazaları ve sosyal olanaklarıyla da günlük yaşamda ihtiyaç duyulanları, dünyaca ünlü markaları sakinlerinin ayağına getiriyor. Marka Alışveriş Merkezi perakende sektörünün Bursa’daki ilgi odağı olmaya devam ediyor.


Kasım 2014’de lansmanı yapılan Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde, alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken, home office ve rezidans dairelere de beklenenin çok üzerinde talep gerçekleşti. Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi, Bursa’da henüz mağazası bulunmayan dünyaca ünlü markaların tek buluşma noktası olma özelliği ile de Bursalılara ayrıcalıklar sunacak. Proje 65 bin metrekarelik kiralanabilir...