10 / 05 / 2024

marka kent bodrum

marka kent bodrum

BODRUM’un marka değerini korumak gerektiğinin altını çizen Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon, “Yerel yönetim, kamu yönetimi, halkımız, tüccarımız hem de odamız bilinçli olup yakaladığımız marka değerini korumamız lazım” dedi...

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

Bodrum'da bayram tatili 750 TL'den başlıyor, 10 bin Euro'ya kadar yükseliyor! Tatile çıkacaklar aman buna dikkat! 

Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’da Kurban Bayramı öncesinde tatil hareketliliği arttı. Kent genelinde yüzde 70 doluluk oranı hedeflediklerine dikkat çeken Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, fiyatların 750 TL ile 10 bin Euro arasında olduğunu söyledi.

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Cevdet Eroğlu tarafından kuruldu. 

Ünlü markalardan Bodrum çıkarması!

Bodrum'a yapılan yatırımlar katlanıyor. Ünlü restoran markaları, Bodrum'da yatırım yapmak için atağa geçti. İstanbul'dan da birçok ünlü marka Bodrum'a gidiyor.

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

Bodrum'da kaçak yapılara geçit yok!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde imara uygun olmayan kaçak yapıların yıkımına devam ediliyor. İlçede yaklaşık 5 bin kaçak yapı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Bunlarla olan mücadelemiz sürecek. Bodrum’un metropol, kozmopolit bir kent olmasına izin veremeyiz” şeklinde konuştu.

Balıkesir Sındırgı konut projeleriyle değerlendi!

Balıkesir Sındırgı’nın AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bölgenin yeni konut projeleriyle 5 kat değer kazandığını kaydetti. Yavaş, bu projelerle marka kent olacaklarını söyledi.

Mansur Yavaş: Ankara'nın 50 yılını planlayacağız!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "En büyük projem Ankara'yı marka kent yapmak. Biz Ankara'nın 50 yılını planlayacağız" dedi.

Bodrum'a yatırım yapanlar kazanacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Çağlar, "Bodrum'da markalar açısından önemli hareketlilik yaşanıyor. Markalı konut üreticileri, lüks otel zincirleri, özel okullar ve hastanelerin özel adresi haline dönüşen Bodrum'da, birçok lüks marka, ilk yatırımlarını buraya gerçekleştiriyor" dedi...

Gaziemir marka kent olma yolunda!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bir dönem daha ilçeyi yönetmek istediğini söyledi. 

Mersin marka kent olma yolunda!

Mersin, son yıllarda almış olduğu 31 milyar liralık yatırımla marka kent olma yolunda ilerliyor. Kente ulaşım, sağlık, enerji, sanayi ve turizm başta olmak üzere birçok yatırım yapılıyor.

Antalya mega projelerle marka kent oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mega projelerle Antalyalıların istek ve ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürürken marka kent Antalya’nın dünya vitrinindeki yerini güçlendirmeye çalıştıklarını belirtti.

Mono İnşaat stok arsalarında yeni projeler inşa edecek!

İnşaat sektöründe faaliyetlerini devam ettiren Mono İnşaat ve Mimarlık, Reef markasını yarattı .Bu marka ile Bodrum’da üç proje yapan şirket stok arsalarında yeni projeler üretecek.

marka kent bodrum Haberi

marka kent bodrum

BODRUM’un marka değerini korumak gerektiğinin altını çizen Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon, “Yerel yönetim, kamu yönetimi, halkımız, tüccarımız hem de odamız bilinçli olup yakaladığımız marka değerini korumamız lazım” dedi.


BODRUM Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon, marka kent olmanın zor olduğunu, korumanın ise daha zor olduğunu söyledi. Bu nedenle çok yönlü çalışma yaptıklarını ve yapılanlara da destek olduklarını kaydetti. BODTO’nun üç dönemdir başkanlığını yapan Mahmut Kocadon, gözde turizm kentinin marka olması için yoğun emek harcandığını ve bu markanın korunması için herkesin taşın altına elini sokması gerektiğini söyledi. Kocadon bu konuda “Yerel yönetim, kamu yönetimi, halkımız, tüccarımız hem de odamız bilinçli olup yakaladığımız marka değerini korumamız lazım. Yereli yönetenler, Bodrum’u marka değeri olan bir turizm kenti olarak yönetmesi lazım....