29 / 07 / 2024

Marka olma yolundaki iller

Marka olma yolundaki iller

Posta Ege gazetesi köşe yazarı Saadet Mançe bugün ki köşe yazısında 'İzmir marka şehir olacak mı?' konulu başlığı ele alıyor. İşte Saadet Mançe'nin köşe yazısı;

Merakla beklenen Tefal FV8066E0 buharlı ütünün fiyatı belli oldu!

Her evin olmazsa olmaz küçük ev aletlerinden biri olan ve giysilerin pürüzsüz görünmesini sağlayan ütüler, özellikle ev işlerinde kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Tefal de bu alanda büyük bir adım atarak FV8066E0 buharlı ütüyü üreterek ütü konusunda aranan marka olma özelliğini sürdürüyor.

MediaMarkt mağaza sayısını 82’ye yükseltti!

Türkiye’de sektöründe açık ara bir numaralı marka olma yolunda yatırımlarına devam eden MediaMarkt, ülkedeki mağaza sayısını 82’ye çıkarttı.

LC Waikiki 46 ülkede binden fazla mağazaya ulaştı!

Perakende sektörünün lider markaları arasında yer alan LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, ''2009 yılında da ilk yurtdışı mağazamızı açarak global marka olma yolunda adım attık. Şu anda 46 ülkede binden fazla mağazaya ulaştık'' dedi.

ODE Yalıtım ihracatın ciro içindeki payını yüzde 50'ye taşımayı hedefliyor!

Yalıtım sektöründe global bir marka olma hedefiyle faaliyet gösteren ODE Yalıtım, bu kapsamda Türkiye’de olduğu gibi dünyanın çeşitli ülkelerinde de prestijli projelerin tercihi oluyor.

Mersin marka kent olma yolunda!

Mersin, son yıllarda almış olduğu 31 milyar liralık yatırımla marka kent olma yolunda ilerliyor. Kente ulaşım, sağlık, enerji, sanayi ve turizm başta olmak üzere birçok yatırım yapılıyor.

Batışehir projesinde kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Ege Yapı, Emlak Konut güvencesi ile hayata geçirdiği İstanbul’un marka projesi Batışehir’de muhteşem bir kampanyaya daha imza atıyor. Ege Yapı bu kampanya kapsamında hiç peşinatsız veya taksitleri 2019’da ödemeye başlayarak hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Samsun inşaat sektörü marka olma yolunda!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nın şehir için önemli olduğunu belirterek, "Fuar sayesinde Samsun inşaat sektörü, belirleyici bir marka olma yolunda ciddi mesafe alıyor" diye konuştu.

Başyazıcı Grubu rotasını İstanbul'a çevirdi!

Türkiye ekonomisinin geleceğine güvenen Kayserili Başyazıcı Grubu, yeni yatırımlarla ulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Başyazıcı, Anadolu’dan sonra İstanbul pazarında da yer almaya hazırlanıyor.

Bursa kentsel dönüşümle marka şehir olacak!

Bursa'nın marka şehir olma vizyonuyla çalışmalarına yön verdiklerini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, daha yaşanabilir ve sağlıklı bir hale gelmesi hedefiyle sürdürülen çalışmalarda kentsel dönüşümün önemli rol oynadığını dile getirdi.

Niğde yeni projeleriyle marka kent olacak!

Son 8 yıl içinde Niğde’yi hayal dahi edilemeyen yatırımlarla tanıştıran Niğde Belediyesi, şehri gelecek nesillere taşıyacak yeni projeleri de aralıksız sürdürüyor. Yeni projelerle dört bir yanı adeta şantiye alanına dönen Niğde, marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Ankara marka şehir olma yolunda ilerliyor!

AKP Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, meclis toplantısında Ankara'nın artık memur şehri değil, marka şehir olma yolunda çok önemli hizmetler almaya başladığını söyledi..

Ode Yalıtım 2019'da 500 milyon TL ciro hedefliyor!

Yalıtım sektörünün 30 yıllık oyuncusu Ode Yalıtım, global marka olma yolunda yatırımlarına devam ediyor.

Nurullah Cahan: Uşak marka şehir olma yolunda ilerliyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan"Şehrimiz üniversite dostu bir şehir olma yolunda ilerliyor. Gerek kentleşme, gerekse sosyal projelerimizle ilimize gelen üniversite öğrencilerinin vazgeçemediği bir şehir olacağız" dedi.

Marka olma yolundaki iller Haberi

Marka olma yolundaki iller

Günümüzde artık marka şehir olmak oldukça moda. İzmir için de yıllardır marka şehir olacağız diye konuşuyoruz. Ancak ne zaman, ne yapınca marka şehir olunuyor, kıstasları ve marka olmak yolunda 'İzmir'in öncelikleri nelerdir i uzun süredir tartışıyoruz. Aslında en önemlisi de İzmir'i hangi konuda marka yapmak istiyoruz, işte buna hala bir türlü karar veremiyoruz. 


Mesela Antalya, turizmde dünya çapında bir marka şehir. Düşünürsek, dünyada en fazla turistin geldiği üçüncü şehir olan Antalya'nın bir marka şehir olmaması düşünülemez. Aynı şekilde Muğla da dünya çapında bir marka şehir. Bir bölgenin, bir şehrin, tarihi, doğal yapısı ve sahip olduğu ekonomik coğrafya o şehri belli alanlarda marka olmaya zorlar. Muğla'nın sıcak iklimi deniz ve güneş ile yaz turizminde bir marka olacağını belirlemiştir bile. Muğla'da kış...