25 / 07 / 2024

marka projesi

marka projesi

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, afet riski altındaki binaların dönüştürülmesi ile ilgili düzenlemelerin halka anlatılması için hazırladığı eğitim projesini Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’na sundu...

Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Marka Bornova Plus projesi Özdeker İnşaat tarafından İzmir Bornova'da inşa ediliyor. Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. 

ZİN D Semt projesi satışta! Yeni proje!

Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen marka ilçesi Çekmeköy’de hayata geçirilen Zind Semt projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor.

Sakarya Taraklı Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve MARKA işbirliğiyle hayata geçirilen “Kentsel Tasarım Rehberi” projesi için çalışmalar tamamlandı. MARKA yetkilileri, Taraklı’daki sokakları iyileştirecek.

Vadİstanbul AVM bünyesinde 700 marka olacak!

Vadİstanbul projesi son yılların en yüksek doluluk oranı ile açılan AVM'si oldu. İstanbul’un kuzey ormanlarının yanı başında yükselen Vadİstanbul'da 700 marka yer alacak. İnvest İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Bahattin Uçar Vadİstanbul AVM’yi anlattı. İşte o yazı....

Batışehir projesinde kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Ege Yapı, Emlak Konut güvencesi ile hayata geçirdiği İstanbul’un marka projesi Batışehir’de muhteşem bir kampanyaya daha imza atıyor. Ege Yapı bu kampanya kapsamında hiç peşinatsız veya taksitleri 2019’da ödemeye başlayarak hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Yıldırım Teferrüç Kentsel Dönüşüm Projesi son aşamada!

Bursa Yıldırım'ın yüzde 33’ünü kentsel dönüşüme dahil eden Yıldırım Belediyesi, ilçenin marka değerine büyük katkı sağlayacak Teferrüç Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Projesi’nde önemli mesafe kat etti

Sur Yapı Marka Bursa ödemeleri!

Bursa Nilüfer'de konumlandırılan Sur Yapı Marka Bursa projesi 316 daire ve AVM alanından meydana geliyor. İşte Sur Yapı Marka Bursa ödemeleri...

Nilüfer Marka Rezidans'ta 0 faizle!

Nilüfer Marka Rezidans'ta 0 faizle ödemeler yapılıyor. Nilüfer Marka Rezidans projesi 22 ve 27 katlı iki kule ile 14 katlı home ofis bloğu olarak tasarlandı.

Marka 333'ün ilk etabı tamamlandı!

Özdeker İnşaat, 'Marka 333 Projesi'nin ilk etabını taahhüt ettiği tarihten önce tamamlayıp, oturma raporlarını da aldığı daireleri sahiplerine teslim etti.

Marka Rezidans Bursa ödeme planı!

Marka Rezidans Bursa projesinde fiyatlar KDV dahil 458 bin liradan başlıyor. Sur Yapı projesi Marka Rezidans'ta peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor...

Bakon Rezidans Atakent Projesi marka olma yolunda!

35 yıldır inşaat sektörüne yön veren Bakon İnşaat, Atakum’da başladığı Bakon Rezidans Atakent Projesi ile modern yaşam modeli 1+1 daireleri şehre taşıyor

Innovia Terrace, Kocaeli'nin ilk marka projesi!

Türkiye’nin konut markası Innovia, şimdi eşsiz mimarisi ve üstün kalitesiyle bambaşka bir yaşam alanı sunarak Kocaeli’de yükseliyor. Innovia Terrace’de, tamamı deniz manzaralı villa konseptinde olup, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor.

Adıyaman Beşpınar Vadisi Projesi çalışmaları incelendi!

Vakıf, Sendika ve Dernek Başkanlarından oluşan Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ilin marka projesi olan Beşpınar Vadisi projesini gezerek yerinde inceleme fırsatına sahip oldu.

marka projesi Haberi

marka projesi


Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, afet riski altındaki binaların dönüştürülmesi ile ilgili düzenlemelerin halka anlatılması için hazırladığı eğitim projesini Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’na sundu.


Hazırlanan eğitim projesi ile ilgili bilgilendirmede bulunan Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, “Yeni çıkan Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi ile ilgili Kanuni Düzenlemeler ve Mevzuat Değişikliğinin (6306 Sayılı Kanun) halka sağlıklı bir şekilde aktarılması, halk ve sivil toplum kuruluşlarının bilgilendirilmesi; hazırlanacak afiş, broşür, anket çalışması gibi araçlarla verilecek eğitimin pekiştirilmesi amacıyla hazırlanan eğitim projesi Doğu Marmara Kalkınma Ajansına sunulmuştur. Hazırlanan projenin onaylanması durumunda, söz konusu eğitim projesinin ayrıntıları Müdürlüğümüzce ilgililere duyurulacaktır” açıklamasında bulundu.


Yalova...