11 / 05 / 2024

Dönüşüm Marka Projesi ile anlatılacak!

Dönüşüm Marka Projesi ile anlatılacak!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, afet riski altındaki binaların dönüştürülmesi ile ilgili düzenlemelerin halka anlatılması için hazırladığı eğitim projesini Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’na sundu...




Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, afet riski altındaki binaların dönüştürülmesi ile ilgili düzenlemelerin halka anlatılması için hazırladığı eğitim projesini Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’na sundu.


Hazırlanan eğitim projesi ile ilgili bilgilendirmede bulunan Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, “Yeni çıkan Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi ile ilgili Kanuni Düzenlemeler ve Mevzuat Değişikliğinin (6306 Sayılı Kanun) halka sağlıklı bir şekilde aktarılması, halk ve sivil toplum kuruluşlarının bilgilendirilmesi; hazırlanacak afiş, broşür, anket çalışması gibi araçlarla verilecek eğitimin pekiştirilmesi amacıyla hazırlanan eğitim projesi Doğu Marmara Kalkınma Ajansına sunulmuştur. Hazırlanan projenin onaylanması durumunda, söz konusu eğitim projesinin ayrıntıları Müdürlüğümüzce ilgililere duyurulacaktır” açıklamasında bulundu.


Yalova Gazetesi


Geri Dön