15 / 05 / 2024

Markalar 21 Reklam Elektrik İnşaat adres 

Markalar 21 Reklam Elektrik İnşaat adres 

Markalar 21 Reklam Elektrik İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Mermer tarafından kuruldu.

Tarlanızın kaplanı Same Dorando TMR! 21 Aralık 2022 Same fiyat listesi...

Son zamanlarda en çok araştırılan traktör markalarından biri olan Same'in favorisi SAME Dorado TMR fiyatları merak konusu oldu. Peki, SAME Dorando TMR fiyatları ne kadar? 21 Aralık 2022 Same fiyat listesi...

Mercedes-Maybach S-Serisi fiyatlarını görünce şok olacaksınız! İşte 21 Kasım 2022 fiyat listesi!

En çok satan otomobil markalarından biri olan Mercedes, Maybach S-Serisinin Kasım ayı fiyat listesini yayımladı. Yeni fiyatını duyunca şoke olacaksınız. İşte Mercedes-Maybach S-Serisi 21 Kasım 2022 fiyat listesi...

Oyuncu Serenay Sarıkaya'dan milyonlarca TL'lik dev yatırım!

Son dönemin en gözde oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya'ya dizi ve reklam teklifleri yağıyor. Son olarak dijital bir kanalda gösterilen bir dizide rol alan güzel oyuncu, dünya çapında oldukça büyük markaların reklam yüzü olmaya da devam ediyor.

Hepsiburada'da teknoloji indirimi başladı! İşte 3 Haziran General Mobile Gm 21 Plus 64 GB fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük e-ticaret markalarından Hepsiburada, indirim kampanyası dahilinde General Mobile Gm 21 Plus 64 GB akıllı telefonları indirimle satışa sunuldu İşte detaylar...

Carrefoursa'da ayçiçek yağı fiyatlarına büyük indirim! 1 lt ayçiçek yağı 33 TL! İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa bazı ayçiçek markalarında indirim yaptı. Peki Carrefoursa 1 litre ayçiçek yağı kaç TL? Carrefoursa'da 5 kiloluk ayçiçek yağı ne kadar? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Markalar 21 Reklam Elektrik İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markalar 21 Reklam Elektrik İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Mermer tarafından kuruldu.

Arde 21 İnşaat Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arde 21 İnşaat Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Denizli tarafından kuruldu.

Bodrum'a 21 yeni otel geliyor!

Bodrum, Seba İnşaat'tan Timur Gayrimenkul'e kadar 14 şirketin 21 yeni otel projesine ev sahipliği yapıyor. Şehir, dünyaca tanınır hale gelmesi yabancı markaları da buraya taşıyor.

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Aydın tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Tem Mad Temizlik Kimya İnşaat Metal Organizasyon Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Mad Temizlik Kimya İnşaat Metal Organizasyon Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Aykıt tarafından 15 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu.

Vav Group İnşaat ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vav Group İnşaat ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ertan Kılıç tarafından 80 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi, Göksu Evleri Sitesi Bulvarı'nda kuruldu.

Flora Net Grup İnşaat Malzemeleri Reklam Organizasyon Tekstil Temizlik ve San.ve Tic.Limited Şti. kuruldu!

Flora Net Grup İnşaat Malzemeleri Reklam Organizasyon Tekstil Temizlik ve San.ve Tic.Limited Şti., Hasan Uğur tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Ümraniye, Armağan Evler Mahallesi'nde kuruldu.

21 küresel marka İstanbul'da mağaza açacak!

50 ülkede toplam 164 kenti kapsayan araştırmaya göre, önümüzdeki dönemde İstanbul’da mağaza açmayı planlayan küresel markaların sayısı 21’e yükseldi. İstanbul ilk kez bu yıl ilk 15 kent arasında.

Markalar 21 Reklam Elektrik İnşaat adres  Haberi

Markalar 21 Reklam Elektrik İnşaat adres 

Markalar 21 Reklam Elektrik İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Mermer tarafından kuruldu.

Markalar 21 Reklam Elektrik İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-HER TÜRLÜ REKLAM HİZMETİ İŞLERİ REKLAM MALZEMELERİ İMALAT TOPTAN ALIM SATIM YAPMAK. 2-HER TÜRLÜ METAL İMALAT TOPTAN ALIM SATIM YAPMAK. 3-HER TÜRLÜ ELEKTRİK MALZEMELERİ İMALAT TOPTAN ALIM SATIM YAPMAK. 4-HER TÜRLÜ TEKSTİL İMALAT TOPTAN ALIM SATIM YAPMAK. 5-HER TÜRLÜ İNŞAAT İŞLERİ KONUT YAPIM TAAHHÜT VE İNŞAAT MALZEMELERİ İMALAT TOPTAN ALIM SATIM YAPMAK. 6-HER TÜRLÜ OTOMOTİV ALIM SATIM KİRALAMA TAMİR BAKIM OTO YEDEK PARÇA İMALAT TOPTAN ALIM SATIM. 7-HER TÜRLÜ NAKLİYE HAFRİYAT KAZI TAŞIMACILIK ŞEHİR İÇİ ŞEHİRLER ARASI SERVİS HİZMETİ.

Adres: İnönü Mah.Sultangazi Cad. No:8/10...