02 / 05 / 2024

markalı konut projelerine ilgi

markalı konut projelerine ilgi

Birçok markalı konut projesini internet üstünde 3 boyutlu görüntülerle sunan 3DKonut.com’un 2015 ziyaretçi istatistikleri, seçim sonrası inşaat sektöründeki hareketliliğin potansiyel alıcılara da yansıdığını gösterdi.

Markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe belli oldu!

Gayrimenkul sektörünün lider analitik veri sağlayıcısı REIDIN merakla beklenen '2023 yılı Markalı Konut Projeleri Aidat Raporu'nu yayınladı. İşte markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe...

Konut fiyatları bir yılda yüzde 99.43 yükseldi! Markalı konut satışları arttı mı?

“REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi” Kasım 2022 sonuçları belli oldu. Peki markalı konut fiyatları Kasım'da ne kadar arttı? İşte ayrıntılar...

TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı? 2022 sosyal konut projelerine başvuru şartları nedir?

TOKİ sosyal konut projelerine dair her detay araştırılıyor. Peki TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı? İşte detaylar!

Yabancılar ve gurbetçiler Türkiye'deki konutlara akın ediyor!

View Yapı Genel Müdürü (CEO) Ali İmran Bozdoğan, dolar ve Euro'daki artışın ardından yabancıların ve gurbetçilerin Türkiye'deki markalı konut projelerine ilgidinin yükseldiğine dikkat çekti. Metafor Ankara projesine yabancılar ve gurbetçilerden ilginin yoğun olduğunu dile getirdi.

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Mayıs 2021'e ait sonuçları da belli oldu. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı? İşte markalı konut projelerinin Mayıs 2021 verileri...

Dorçe Prefabrik'ten toplu konut projelerine katkı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dorçe Prefabrik, toplu konut projelerine de katkı veriyor...

Markalı konut satışlarının yüzde 6.24'ü yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Nisan 2021 verilerine göre; Nisan 2021'de fiyatlar, bir önceki aya göre yüzde 0.19, 2020'nin aynı dönemine göre ise yüzde 6.03 oranında yükseldi. Markalı konut satışlarının yüzde 6.24'ü yabancılara yapıldı.

Markalı konut satışlarının yüzde 7.53'ü yabancılara yapıldı!

 REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi açıklandı. Açıklanan verilere göre; Mart ayında markalı konut projelerinde yabancı alıcıların oranı arttı. 

Markalı konut üreticileri de faizsiz konut sektörüne girdi!

Faizsiz konut ve otomobil finansman alanında faaliyet gösteren büyük ölçekli şirketler düzenlemeyi memnuniyetle karşıladı. Markalı konut üreticilerinden Sinpaş, bu alanda faaliyette bulunacak Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı adıyla yeni bir şirket kurdu.

Dünya jet-seti Türkiye'den ev kiralayacak!

Dünya 'jet-seti'i ev kiralamada Türkiye'yi tercih ederek markalı konut projelerine yöneldi. Projelere en çok talep Rus, Avrupalı, Azeri ve Araplardan geliyor. 

Markalı konut alımında konut kredisi ve senet kullanımı arttı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Kasım 2020 endeksine göre; Kasım'da markalı konut alımında banka kredisi kullanımının yaklaşık 3, senet kullanımının 2.5 puan yükseldiği görüldü.

Markalı konut satışlarının yüzde 8.75'i yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Kasım 2020 sonuçlarına göre, Kasım 2020'de markalı konut satışlarının yüzde 8.75'i yabancılara yapıldı.

markalı konut projelerine ilgi Haberi

markalı konut projelerine ilgi

3 boyutlu konut portalı, gayrimenkul alıcılarının genel eğilimlerini de ortaya koyan 2015 yılı ziyaretçi verilerini açıkladı. Birçok markalı konut projesini internet üstünde 3 boyutlu görüntülerle sunan 3DKonut.com’un 2015 ziyaretçi istatistikleri, seçim sonrası inşaat sektöründeki hareketliliğin potansiyel alıcılara da yansıdığını gösterdi. Sitenin açıkladığı rakamlara göre, yıl içinde markalı konut projelerine en yoğun ilgi, seçim sonrasına denk gelen Kasım ve Aralık aylarında gerçekleşti. 1.734 inşaat firması tarafından yapımı veya satışı devam eden toplam 3.999 projeyi bir arada sergileyen sitenin verilerine göre 2015’te en çok markalı konut projesinin yer aldığı şehir İstanbul olurken, onu Ankara, İzmir ve Bursa izledi.



Yüzde 62’sini 25-44 yaş grubunun oluşturduğu 3DKonut.com ziyaretçileri iki genel seçimle geride kalan yılda, en çok İstanbul’daki markalı konut projelerini gezdi. Şehrin en çok...