27 / 04 / 2024

Markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe belli oldu!

Markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe belli oldu!

Gayrimenkul sektörünün lider analitik veri sağlayıcısı REIDIN merakla beklenen '2023 yılı Markalı Konut Projeleri Aidat Raporu'nu yayınladı. İşte markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe...



Gayrimenkul sektörünün lider analitik veri sağlayıcısı REIDIN merakla beklenen 2023 yılı Markalı Konut Projeleri Aidat Raporunu yayınladı. 

İstanbul,  Ankara  ve İzmir'deki markalı konut projelerinin aidat değerlerini masaya yatıran söz konusu rapor, en yüksek ve en düşük aidat ortalamalarını da açıklıyor. Ortaya çıkan bu sonuçlar, konut alıcıları ve yatırımcılar için de  oldukça değerli bir kaynak oluşturuyor.

AİDAT REKORTMENİ İLÇE BELLİ OLDU
 

REIDIN'in merakla beklenen 2023 Markalı Konut Projeleri Aidat Raporu'na göre, mega kent İstanbul'da markalı konut projeleri içerisinde en yüksek aidat ortalamasına sahip ilçe Şişli oldu. Metrekare başına düşen 53,58 TL/metrekarelik aidat ortalamasıyla Şişli, konut sahiplerine yüksek standartlı yaşam sunuyor.

 Markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe belli oldu!

ANKARA'DA ÇANKAYA, İZMİR'DE İSE KONAK 


Başkent Ankara'da markalı konut projelerindeki aidat rekortmeni ilçe de Çankaya oldu. Açıklanan rakamlara göre metrekare başına düşen 13,80 TL/m2'lik aidat ortalamasıyla Çankaya, lüks ve konforu bir arada sunan projelerle oldukça dikkat çekiyor. 

Raporda paylaşılan detaylara göre İzmir'de de markalı konut projelerinde en yüksek aidat ortalamasına sahip olan ilçe Konak oldu. Metrekare başına düşen 28,86 TL/m2'lik aidat ortalamasıyla Konak, kentin kalbinde konforlu bir hayat vaat ediyor.

Merakla beklenen raporla ilgili önemli değerlendirmeler yapan REIDIN Veri Araştırma Yöneticisi Burcu Köksal, REIDIN'in 2023 Markalı Konut Projeleri Aidat Raporu hakkında yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Merakla beklenen bu rapor, konut alıcıları ve yatırımcılar için paha biçilmez bir kaynak sunuyor. Markalı konut projelerindeki aidat değerleri, bölgesel ve sosyo-ekonomik trendleri takip etmek için önemli bir gösterge. Şişli, Çankaya ve Konak gibi ilçelerin ön plana çıkması, yüksek standartlı yaşam arayışındaki kişiler için rehber niteliği taşıyor."

REIDIN'in merakla beklenen 2023 Markalı Konut Projeleri Aidat Raporu, İstanbul, Ankara ve İzmir'deki aidat rekortmenlerini belirleyerek, gayrimenkul sektörüne önemli bir bakış açısı da sunuyor. Söz konusu bu veriler, konut alıcıları ve yatırımcıların stratejik kararlarında yol gösterici olmayı da hedefliyor. REIDIN Aidat Raporu Ankara, İstanbul ve İzmir'de yer alan markalı proje yoğunluğu yüksek bölgeler baz alınarak hazırlanıyor. Söz konusu bu raporun detaylı incelemesi ve şehir bazlı analizleri, REIDIN'in resmi internet sitesinden de erişilebilir durumda.

Türkiye'de konut fiyatları Rusların da cebini yaktı! Yüzlerce Rus konutta büyük para kaybetti!

Başvuru yapanlar merakla bekliyordu! Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde son durum ne? 

Vatandaş sordu, Kentsel Dönüşüm Uzmanı cevapladı! 7 soruda 100 yılın kentsel dönüşümünde merak edilenler!


Geri Dön