04 / 05 / 2024

Markalı yazlıklarını kimler kiralıyor

Markalı yazlıklarını kimler kiralıyor

Markalı projeler, yazlık bölgelere de damgasını vurdu. Tüketici yazlık alırken kiralandığı takdirde getiri sağlanmasına da dikkat ediyor. Metrekaresi 3 bin eurodan başlayan projelere yabancı ilgisi de yüksek.

Yazlıklarını belgesiz kiraya verene 600 bin TL ceza: Turizm amaçlı kiralama izin belgesinde şok! 

Edirne Saros Körfezi'nde yazlıklarını internet aracılığıyla kiraya verenlere 600 bin TL idari para cezası uygulandı. İşte ayrıntılar..

Dolarda yıl sonunda bu olabilir! Hazırlıklarınızı yapın! Son 3 ay!

Dolar için kritik açıklama yapıldı! Analistlerden yapılan açıklamalara göre; dolarda bu olabilir! Hazırlıklarınızı şimdiden yapın! İşte ayrıntılar…

1.1 milyar dolar değerindeki mal varlıklarını 1 euroya satın aldı!

Norveçli enerji devi Equinor şirketi Rusya’dan tamamen çekilme kararı aldı. Bu kara söz konusu şirkete pahalıya mal oldu. Uzun süreli görüşmelerin ardından Equinor ülkedeki tüm mal varlıklarından vazgeçti. Rus enerji devi Rosneft 1.1 milyar dolar değerindeki mal varlıklarını 1 euroya satın aldı.

Baba ve anne ölünce emekli maaşı kime kalır? Ölen babanın emekli maaşını kimler alabilir?

Baba ve anne ölünce emekli maaşı kime kalır? Ölen babanın emekli maaşını kimler alabilir? Vatandaşlar tarafından bu soruların yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

Evim Mağdurları AK Parti İl Başkanlıkları önünde eylem yapacak!

21 faizsiz konut şirketinin mağdurları 19 Aralık tarihinde AK Parti İl Başkanlıkları önünde eylem yapacak.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Evergrande, varlıklarını satacak mı?

Çinli dev gayrimenkul geliştirme şirketi Evergrande, nakit darboğazında kaldı. Haftalardır gündemden düşmeyen şirket, bu sefer de varlıklarının satışı iddiasıyla gündemde.

Hem yazlıkta hem konutta sigortalılık oranı arttı!

Pandemi süresinin artmasıyla beraber ev sahipleri konutlarını sigortalatmaya başladı. Öyle ki yazlıkların sigortalanmasına ilgi arttı.

Vebitcoin’in patronu İlker Baş nasıl battıklarını anlattı!

Thodex’in sahibi 2 milyar dolar vurgun yaptı. Kripto paradan kaçış başladı. Vebitcoin’in patronu İlker Baş, borçlarını ve nasıl battıklarını anlattı...

12 maddede site yönetiminde anlaşmazlıkların çözümü!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "12 maddede site yönetiminde anlaşmazlıkların çözümü" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Milyarderlerin varlıklarını yöneten aile ofisleri mercek altına alındı!

Toplam 6 trilyon dolar değerinde servet yöneten “aile ofisleri”, ABD’li Archegos’un iflasının ardından otoritelerin radarına girdi. Aralarında SEC ve ABD Vadeli İşlemler Komisyonu gibi otoriteler ABD’de varlıklı birey ve ailelerin kişisel varlıklarını yöneten aile ofisleri mercek altında...

Tekirdağ'da tapularını alamadıklarını iddia eden site sakinlerinden suç duyurusu!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, tapularını alamadıklarını ve müteahhitlerin kendilerini dolandırdığını iddia eden site sakinleri, suç duyurusunda bulundu.

Yazlıkların satış fiyatında son durum ne? 

Koronavirüs salgını ile birlikte sezonluk bölgelerde talebin artması bu bölgelerde yazlık fiyatlarında da artışa neden oldu. Öyle ki bazı bölgelerde yazlık fiyatı yüzde 40 arttı. 

Markalı yazlıklarını kimler kiralıyor Haberi

Markalı yazlıklarını kimler kiralıyor

Son yıllarda bütün yıl yoğun bir çalışma temposunun ardından keyifli vakit geçirmek isteyen tatilciler tercihlerini otel kalitesinde bir tatil yapmaktan yana kullanıyor. Yatırım araçları arasına yazlık ev seçeneğini ekleyen yatırımcılar ise yazlık evlerini seçerken sezonluk kullanımın yanı sıra 12 ay boyunca kullanılabilir olmasına ve kiralandığı takdirde getiri sağlanmasına da dikkat ediyor. Türkiye'de yazlık gayrimenkul piyasasının hassas noktalarına ve son mekan trendlerine vurgu yapan Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, özellikle yazlık bölgelerde artan arza bağlı olarak markalı projelerin her geçen gün arttığının altını çizdi. Yıllardır olduğu gibi Antalya, Bodrum, Çeşme, Marmaris ve Yalova'nın ön planda olduğunu belirten Emre Erol, "Yazlık yatırımları için seçilen iller aynı fakat beklentiler ve istekler biraz daha farklı. Eskiden şehir merkezleri tercih edilirken son...