02 / 05 / 2024

Marmara Caddesi yeni projeleri

Marmara Caddesi yeni projeleri

İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olacağının sinyallerinin verildiği Marmara Sanayi Sitesi Caddesi'nde yeni projeler hızla yükseliyor. Alan yeni ofis ve konut alanlarının yeni merkezi haline geldi.

Biga'da 20 günde 150 deprem oldu, 'Yeni fay olabilir' dendi! Büyük Marmara depremini etkiler mi? 

ÇOMÜ DAUM Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, Çanakkale Biga'da 4 Şubat'tan bu yana meydana gelen 150 deprem ile ilgili konuştu. Bekler, yeni fay olabileceğine dikkat çekti ve Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Pendik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Çınardere, Yayalar, Velibaba, Ertuğrul Gazi, Ankara Caddesi, Yenişehir, Çamlık, Güzelyalı, Şeyhli, D-100 Karayolu, Kurtköy 3961 ada, 41 parsel ve Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı as

Kuzey Marmara Otoyolu gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu yeni yatırımlara yön oldu. Güzergâha son 1 ayda 10 milyarlık yatırım sağlandı. Otoyol, turizm, gayrimenkul ve sanayi gibi sektörlere büyük katkı sağladı. 

Markalı konutun yeni adresi: Marmara Caddesi!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olacağının sinyallerinin verildiği Marmara Sanayi Sitesi Caddesi'nde yeni projeler hızla yükseliyor. Alan yeni ofis ve konut alanlarının yeni merkezi haline geldi.

Kemer Çamyuva İstiklal Caddesi yeni çehresine kavuşuyor!

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çamyuva Mahallesi İstiklal Caddesi'nin çehresini yeniliyor. Kemer halkına yeni bir hizmet kazandırmak için çalışmalarda bulunuluyor.

Gizia'dan Abdi İpekçi Caddesi'ne yeni mağaza!

GIZIA’NIN patronu İsmail Kutlu yaptığı açıklamada, Abdi İpekçi Caddesi'nde yeni bir mağaza açtıklarını söyledi.

Boyner, İstiklal Caddesi'nde 5 katlı yeni mağazasını açtı!

Boyner, İstiklal Caddesi'nde yer alan 5 katlı yeni mağazasını hizmete açtı. Boyner bu yıl toplamda 12 yeni mağaza açacak.

Pelin Akil ve Anıl Altan Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı!

4 aylık hamile olan oyuncu Pelin Akil, doğum hazırlıklarına başladı. Genç oyuncu, yine oyuncu eşi Anıl Altan’la Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı.

Kuzey Marmara Otoyolu, Yeni Havalimanı'na ulaşımı hızlandıracak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, "Hasdal’dan olan D-20 bağlantısı veya üçüncü köprünün bağlantı yolları ve şu an inşaatı oldukça ilerlemiş olan Kuzey Marmara Otoyolu, buraya yolcularımızın ulaşımında ciddi bir hızlılık sağlayacaktır." dedi...

Mono İnşaat'tan Bağdat Caddesi'ne 2 yeni proje!

Mono Mimarlık İnşaat, Bağdat Caddesi’nde geliştirdiği kentsel dönüşüm projelerine 2 yeni proje daha ekliyor. 

Marmara Günpark Evleri'nde 199 bin TL'ye! Yeni proje!

Yapı sektöründe 25 yıllık tecrübeye sahip Marmara Yapı A.Ş'nin yeni projesi Marmara Günpark Evleri satışa çıktı. Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Vehbi Orakçı imzası taşıyan projede 76 konut ve 7 dükkan bulunuyor.

Bağdat Caddesi'ne yeni mağazalar açılıyor!

Son zamanlarda kapanan mağazalarla gündeme gelen Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönüyor. Açılmaya hazırlanan yeni mağazalar Cadde'yi eski günlerine dönmeye hazırlıyor.

Marmara Caddesi yeni projeleri Haberi

Marmara Caddesi yeni projeleri

Sanayi alanlarının dönüşmesi ile birlikte geniş arazilere sahip olan Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi bölgesi, şehrin yeni ofis ve konut alanlarının bölgesi haline geldi....

Yatırımın yeni adresi

Eskiden fabrikaların konumlandığı üretim merkezlerinden olan  Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi Caddesi, şimdi ise markalı konut ve ofisin merkezi konumunda. Bunun başlıca nedeni ise sanayi dönüşümü sayesinde elde edilen geniş araziler oldu. Markalı konut geliştiricilerinin gözde bölgelerinden olan bu gelişim noktaları, şimdi yatırımın yeni adresi oldu.

Marka konutlar yükseliyor

Bölgelerin öne çıkmasını sağlayan unsurların başında ulaşım çeşitliliği geliyor. Hem yatırım, hem de oturum ve şirket merkezlerince tercih edilen bölge olan Marmara Sanayi Sitesi Caddesi'nde firmalar rekabete başladı. Yeni konut projelerinin hızla yükseldiği bölgede, marka konut yatırımları öne çıkıyor.

Nitelikli konutlar artıyor

Marmara Sanayi Sitesi Caddesi ve...