21 / 05 / 2024

marmara grubu toplantı kadir topbaş

marmara grubu toplantı kadir topbaş

Marmara Grubu toplantısında konuşan Başkan Topbaş, 9,5 yılda 60 milyar TL yatırım yaparak dünyanın gıpta ettiği bir şehir oluşturduklarını belirterek, yatırımlarda metroya öncelik verdiklerini söyledi.

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

Marmara'da yaşayanlar dikkat! Uzmanlardan korkutan açıklama!

Deprem Haftası sebebiyle yapılan toplantıda, deprem uzmanları Marmara Denizi'nde yaşanacak olası deprem için önemli açıklamalar yaptı.

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

AKUT'un gündemi büyük Marmara depremi!

25. Yıl Kutlamaları adı altında basın toplantısı gerçekleştiren AKUT, beklenen “Büyük Marmara Depremi”ni gündeme taşıdı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 'Nakkaş-Başakşehir kesimi' ihalesi yapıldı!

Karayolları’nda, milyarlarca TL'lik dev bir ihale daha sonuçlandı. Kuzey Marmara Otoyolu'nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” (bağlantı yolları dahil) ihalesini, Rönesans Grubu aldı. İhale bedelinin 8 milyar TL civarında olduğu ileri sürüldü. 

Reysaş GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı iptal edildi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 23 Mart 2020 tarihinde yapılacak olan 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısını ve A Grubu Olağan Genel Kurul Toplantısını koronavirüs salgını nedeniyle iptal etti...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun kalan kısımları 2020'de açılacak!

2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Odayeri ve Kurtköy-Akyazı kesimlerindeki kalan kısımlarının önümüzdeki aylarda hizmete açılacağını duyurdu.

FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu!

FİBA Holding ve FİNA Holding'in 22 Ekim 2019 günü gerçekleşen toplantıları sonucunda FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu.

Sabancı Holding Çimento Grubu Cement Day'de buluştu!

Sabancı Holding Çimento Grubu, Akçansa ve Çimsa ile temsil ettikleri çimento sektöründe bulunan vizyon ve misyonunu iş ortaklarıyla paylaşmak için bu yıl ilk kez “Cement Day” isimli bir toplantıda bir araya geldi.

İstanbul'da imar barışı toplantısı!

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü İstanbul’da “İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirdi. Toplatıda imar barışı ile ilgili merak edilen her şey konuşuldu.

Marmara Konakları'nda sona doğru!

Marmara Yapı A.Ş.’ye ait Marmara Konakları projesinde aylık olağan basın toplantısınsı yapıldı. Marmara Konakları'nda sona doğru geliniyor. 

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

marmara grubu toplantı kadir topbaş Haberi

marmara grubu toplantı kadir topbaş


Marmara Grubu Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı Akademik Konsey Toplantısı İstanbul Wow Otel'de gerçekleştirildi.  Vakfa emeği geçenlere ödüllerini takdim eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yapılan yatırım ve hizmetlerle dünyanın merkezi haline gelen İstanbul’un belediye başkanlığını yürütmekten de büyük onur duyduğunu söyledi.


İstanbul'un tarihi dokusundan ve güzelliklerinden bahseden Başkan Kadir Topbaş, “İstanbul bu kadar engin tarihinden dolayı gerçek anlamda barış ve hoşgörü kentidir. İstanbul'da, bir ülke özelliğinde zenginlik var. Bir ülke özelliğinde olduğunu hatırlatmak isterim. Ekonomik anlamda dünyanın odak noktasındadır” dedi.


İstanbul'a yapılan ulaşım, turizm, eğitim, spor, sağlık ve turizm alanında yaptığı yatırımlarla ilgili bilgi veren Başkan Topbaş, İstanbul'un dünyanın en iyi, en modern metrolarına sahip kenti haline geldiğini, metro ağının 2023 yılında 800 kilometreye ulaşacağını ifade etti. 2014 yılında...