18 / 05 / 2024

marmara trafiği ne olacak

marmara trafiği ne olacak

Marmara Bölgesi otoyollar ile adeta ring yapılacak bir çember altına alınıyor. Projede İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Tekirdağ var. 7 kenti otobanla birleştirecek proje Marmara'da trafiği rahatlatacak.

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Evleri kura çekilişi ne zaman?

Başvuru değerinin 500 lira olarak kabul edileceği projede ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Evleri kura çekilişi ne zaman?

Ev alacaklara devlet desteği ne zaman ödenecek?

İlk defa ev alacaklara devlet finansal destek sağlıyor. 7/4/2015 tarihi itibariyla tamamı kendi adına kayıtlı konut sahibi olmayan kimseler, devlet desteği alabiliyor. Peki, ev alacaklara devlet desteği ne zaman ödenecek?

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa Konutları 75 metrekare büyüklüğe sahip. Projede 9 bin 760 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Meram TOKİ Konutları kura çekilişi ne zaman?

Emeklilere özel olarak 499 dairenin satışa çıktığı TOKİ Konya Meram'da daire fiyatları 87 bin 500 TL'den başlıyor. Peki Meram TOKİ Konutları kura çekilişi ne zaman?

Şanlıurfa Akabe TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe'da 304 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede fiyatlar 88 bin TL'den başlıyor. Peki Şanlıurfa Akabe TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. Projede daire fiyatları 98 bin 700 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Elazığ Zafran Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

2+1 dairelerin satışa çıkarılacağı TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi'nde 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Elazığ Zafran Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

Rami Vialand 1 kişi ne kadar?

22 Ocak - 7 Şubat tarihleri arasında her gün açık olacak olan Rami Vialand 1 kişi ne kadar, Yeşilpınar Vialand bilet fiyatları ne kadar, Vialand 1 kişi kaç TL, İşte Vialand 2016 bilet fiyatları...

TOKİ Muğla Yatağan 2016 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Muğla Yatağan'da 180 aydan 240 aya kadar vade uygulanıyor. Projede 79 adet konut emeklilere özel satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Muğla Yatağan 2016 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap kura çekilişi ne zaman?

Daire fiyatlarının 66 bin 450 TL'den başladığı TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap'ta 240 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı kura çekilişi ne zaman?

Başvuruları tamamlanana TOKİ Karaman Merkez Kırbağı'nda 400 adet daire emekli vatandaşlara özel olarak satışa sunuluyor. Peki TOKİ Karaman Merkez Kırbağı kura çekilişi ne zaman?

Denizli TOKİ Karahayıt kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Denizli Karahayıt'ta daire fiyatları 85 bin 436 TL'den başlıyor. Projede 534 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki Denizli TOKİ Karahayıt kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Sivas Akıncılar emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Sivas Akıncılar'da 33 adet konut satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 110 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ Sivas Akıncılar emekli kura çekilişi ne zaman?

marmara trafiği ne olacak Haberi

marmara trafiği ne olacak

TÜRKİYE'de ulaşımın en fazla yükünü çeken bölge Marmara, ili ise İstanbul. 

Ulaştırma Bakanlığı zaten trafik yükü kendine yeten İstanbul'un diğer şehirlerle transit geçişini yapacak Marmara Bölgesi'ne adeta bir çember otoyolu oluşturuyor. 

Otoyol çemberi ile ring alanı olacak bölge İstanbul'un İçanadolu, Ege ve diğer bölgelerden gelen araçların baskısı altından kurtulacak. 


Yeni güzergah açılacak!


Otoyol ile İstanbul'un diğer şehirlere bağlantısı şehir merkezine uğramadan geçilecek. Böylece İstanbul'un diğer bölgelerden gelen araçlarına yeni bir güzergah açılacak. İstanbul'un içine girilmeden geçildiği bir taransit şehir olacak. 


Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri üzerindeki baskı böylecek Çanakkale Boğazı üzerinde kurulan köprü ve İzmit Asma Köprüsü'nde olacak. Köprüde dairenin deniz kısmındaki alanları bağlaması ile otobanların kesik kısımları tamamlanmış olacak. 


Sakarya'dan Tekirdağ'a kesintisiz otoyol!


İstanbul'a en çok araç yoğunluğunun aktığı aks Kocaeli ve Sakarya yolu...