08 / 05 / 2024

Marmara Vizyon Danışmanlık adres

Marmara Vizyon Danışmanlık adres

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı... 

Vizyon Ticaret Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Ticaret Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ateşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ayaz tarafından kuruldu.

Marmara Home Danışmanlık Gayrimenkul Reklamcılık Ve Medya Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Home Danışmanlık Gayrimenkul Reklamcılık Ve Medya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Samad Sahranavard tarafından kuruldu.

Kk Vizyon Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kk Vizyon Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de Rao Wadeer Ahmed tarafından kuruldu.

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi açıldı!

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykuş tarafından açıldı.

Safir Marmara Yönetim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Marmara Yönetim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Tunç, Erdoğan Tunç, İhsan Özdemir ve Murat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı... 

Vizyon Koza Danışmanlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vizyon Koza Danışmanlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mertcan Kolay, Gökhan Demir ve Haldun Ahmet Sümerkan ortaklığında kuruldu. 

Blue Marmara Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Marmara Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Katlanç ve Abderrahmane Benrahou ortaklığında kuruldu. 

Vizyon Grup Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vizyon Grup Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Çapalar tarafından kuruldu. 

BSE Marin Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BSE Marin Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, Ferdi Erdoğan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hakan Hasan Köklen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Beylikdüzü, Marmara Mahallesi'nde kuruldu.

Pera Vizyon İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Pera Vizyon İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi, Barış Öztürk, Mustafa Tepe tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta kuruldu.

STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi açıldı!

STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi, Ali Serdar Özbabacan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta Dumankaya Vizyon İş Merkezi'nde kuruldu.

Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Yenibosna Şubesi açıldı!

Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Yenibosna Şubesi, Necati Edege Şube Müdürlüğü'nde 965 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da İstanbul Vizyon Park'ta kuruldu.

Marmara Vizyon Danışmanlık adres Haberi

Marmara Vizyon Danışmanlık adres

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi konusu:Danışmanlık inşaat taahhüt işiyle ilgili statik dinamik kesinhesap müşavirliği yapmak, kesin hesap müşavirliği fizibilite raporları tanzimi gibi mühendislik işlerini gerçekleştirmek. Her türlü inşaat taahhüt işiyle ilgili danışmanlık faaliyeti yapmak. ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Adres:Nispetiye Mah.Gazi Güçnar Sk. Uygur Apt.No:4/2 Beşiktaş