02 / 05 / 2024

marmarapark avm davası

marmarapark avm davası

Esenyurt davası yine ertelendi İstanbul Esenyurt'ta Marmarapark AVM inşaatında çalışırken, 11 Mart 2012 günü çıkan yangında hayatını kaybeden 11 işçiyle ilgili dava dün Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Cevahir AVM davasında belediye çalışanlarına hapis cezası!

Cevahir AVM'nin 32 bin metrekarelik alanında imara aykırı kaçak yapılaşmaya onay verdikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Şişli Belediyesi çalışanları hapis cezasına çarptırıldı.

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası resmen açıldı!

Ünlü iş adamı, AVM zinciri sahibi, gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'ın babaları olduğunu iddia eden Henry Kevin Jackson ve Candice Jackson kardeşlerin hukuk mücadelesi resmen başladı. Kardeşler, Pırlant'a babalık davası açtı.

Deniz GYO Göksu AVM davasında son durum!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamasında Ankara Etimesgut'taki Göksu AVM için açılan davanın son durum bildirisini yayınladı. 

Atakule GYO'nun AVM davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) dava süreci hakkında açıklama yaptı. 

Atakule GYO davası bilirkişi raporunda ne yazıyor?

Atakule GYO, Atakule AVM davası için 26 Aralık 2017 tarihli bilirkişi raporu bugün tebliğ edildi. 

Atakule AVM davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO Atakule AVM davasında son durum bildirisini yayınladı.

Forum İstanbul'daki dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı!

İstanbul Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de bulunan Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı. AVM’nin sahibi konumundaki şirket, alacaklı olduğunu öne sürerek önce icra takibi başlattı.

Atakule GYO, Atakule AVM davasına ilişkin bildiri yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün Atakule AVM'nin eski müellifi tarafından açılan davaya ilişkin bildiri yayınladı.

Atakule GYO'dan Atakule AVM garaj davası açıklaması!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Atakule AVM'nin kapalı otoparkına ait işletme giderlerine ilişkin olarak kiracılardan fazladan tahsil edildiği öne sürülen tutarların iadesi talebi davası hakkında açıklama yaptı.

Atakule GYO, Atakule AVM davasında temyize başvurdu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Atakule AVM'nin kapalı otoparkına ait işletme giderleriyle ilgili davada temyiz yoluna başvurulduğunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

TURYAP İBB'nin 2 alacak davasını kazandı!

Metro istasyonlarını AVM'ye çevirecek proje için birlikte çalışırken, alacak davası nedeniyle mahkemelik olan TURYAP ile Büyükşehir arasında sular durulmuyor.

İzmir Üçkuyular imar davasında bilirkişi değişti!

İZMİR’de yıllardır tartışmalara neden olan Üçukuyular Pazaryeri ve çevresindeki Doğuş Grubu’nun 50 bin metrekare araziye AVM ve otel yapmasına olanak sağlayan, 1998 yılında yürürlüğe girer imar planının iptali davasında şok gelişme yaşandı.

Atakule GYO'den AVM davasıyla ilgili açıklama!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara 4. İdare Mahkemesi'nin 2014/214 E. numaralı dosyasında verilen kararın aleyhine temyiz yoluna başvurulacağını KAP'a bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

marmarapark avm davası Haberi

marmarapark avm davası

Esenyurt davası yine ertelendi. Bilirkişi raporu henüz gelmediği için 31 Ocak'a ertelenen dava öncesinde aileler Adliye önünde eylem yaptı. Aileler adına açıklama yapan Damla Kıyak, bir önceki duruşmada verilen tahliye kararlarını adil bulmadıklarını söyledi. Kıyak, "Bariz olan bir iş cinayetinde bizler bütün sorumluların hak ettikleri cezaya çarptırılmaları için elimizden geleni yapacağız. Mahkeme tarafından atanan bilirkişi heyetinin raporunu kabul etmiyoruz" dedi. 


Yangında eşi Ahmet Yağal'ı kaybeden ve 1 yaşındaki oğlu ile mahkemeye gelen Semra Yağal ise Başbakan'ın televizyonda çocuklarını göremediği için gözyaşı döktüğünü hatırlatarak, "Benim çocuğum bir saniye bile babasına sarılamamışken, katiller neden elini kolunu sallayarak dolaşıyor" diye sordu. 


Sol...