14 / 05 / 2024

marmaray deneme sürüşü

marmaray deneme sürüşü

Yüzde 95'i tamamlanan Marmaray 'da deneme sürüşleri 1 Ağustos 'ta başlıyor

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dudullu - Bostancı Metrosu'nda deneme sürüşleri başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Dudullu - Bostancı Metrosu'nda deneme sürüşlerinin başladığını müjdeledi.

Samsun-Sivas demiryolu hattının test sürüşleri yapıldı!

Yenileme çalışmaları süren 90 yıllık demiryolu hattı Samsun-Sivas demiryolu hattında test sürüşleri tamamlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, hatta yarın ticari deneme seferlerine başlanacağını belirtti...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattında deneme sürüşü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattında deneme sürüşüne katıldı...

Ormanada Zekeriyaköy'den 'Deneme Sürüşü' fırsatı! 

Ormanada Zekeriyaköy tarafından başlatılan 'Deneme Sürüşü' kampanyasıyla kirada oturulan ev 12 ay içinde satın alınmaya karar verilirse ödenen kira miktarı ve depozito ev fiyatından düşüyor.   

Ormanada Zekeriyaköy'de 'Deneme Sürüşü' kampanyası! 

Ormanada Zekeriyaköy Deneme Sürüşü kampanyasını başlattı. Deneme Sürüşü kampanyasıyla Ormanada'da kirada oturulan ev 12 ay içinde satın alınmaya karar verilirse toplam kira ve depozito ev fiyatından düşülüyor.  

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nın sinyalizasyon testleri başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nda sinyalizasyon sistemi testlerinin ardından deneme sürüşleri yapılacağını, hattın güvenlik sertifikası alındıktan sonra hizmete açılacağını ifade etti...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başladı!

3. Aşama Raylı Sistem Projesi’nde Varsak-Otogar etabında deneme sürüşlerinin başladığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Mart ayında yolcu taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden olan Gebze – Halkalı Marmaray Hattı’nın tamamlanabilmesi amacıyla yapılacak olan test sürüşleri boyunca, İETT tarafından tarifelerde düzenleme yapılarak ücretsiz ring seferleri yapılacak...

Halkalı-Sirkeci Banliyö Hattı'nın deneme sürüşünde kaza!

İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme seferi yapan Marmaray treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. Kaza sonucunda yaralıların olduğu öğrenildi.

1955 yılında elektrikli trenin deneme sürüşü yapılmış!

1955 yılında Sirkeci ile Soğuksu hattı arasında işleyecek olan elektrikli trenin deneme sürüşü yapılmış. İstanbul banliyösünde 76 çift tren haftada ortalama 200 bin yolcu taşıyacakmış.

Ercan Topaca Ankara-İstanbul YHT hattının deneme sürüşüne katıldı!

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, 25 Temmuz Cuma günü hizmete girmesi beklenen Ankara-İstanbul YHT hattının deneme sürüşüne katıldı. Topaca, 'Hızlı trenin özellikle bayram öncesi hizmete girmiş olması, bayram trafiğini kısmen de olsa rahatlatacaktır' dedi.

marmaray deneme sürüşü Haberi

marmaray deneme sürüşü




Marmaray projesinde sona yaklaşılıyor. Yüzde 95'i tamamlanan projenin deneme sürüşleri 1 Ağustos'ta başlayacak. ilk seferi gerçekleştirecek tren seti Sirkeci'de hazır bekletiliyor. Marmaray'ın istasyonları da tarihi atmosfere uygun motiflerle...