02 / 05 / 2024

marmaray durakları fiyatları

marmaray durakları fiyatları

Cumhuriyet'in kuruluşunun 90. yılının kutlanacağı 29 Ekim Salı günü saat 15.00'te yapılacak bir tören ile Marmaray açılacak. Peki Marmaray biletleri ne kadar? İşta marmaray ücret bilgileri...

İstanbullular akbil yüklerken şok olacak! Fiyatlar değişti! İşte Marmaray ve metrobüste yeni ücretler...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), dün toplu taşımada yüzde 18 zam kararını açıklamıştı. Bugün ise marmaray ve metrobüs fiyatları değişti. İşte yeni zamlı ücretler...

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı konut fiyatlarını artırdı!

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı vatandaşların hizmetine açıldı. 76 kilometrelik hat geçtiği ilçe ve semtleri değerlendiriyor. Son 4 yılda en yüksek konut fiyat artışı Yeşilköy, Üsküdar ve Gebze'de oldu.

Metro projeleri konut fiyatlarını artırdı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda açılacak olan yeni metro hatlarının geçtiği bölgeler yatırımcıların listesinde bas sıralarda yer alıyor. Metro durakları üzerinde bulunan bölgelerin fiyatları rekor artısını sürdürüyor.

Grando Bayraklı'da fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor!

Grando Bayraklı İzmir'de lansmana özel daire fiyatları 230 bin TL'den başlıyor. Proje metro duraklarına yürüme mesafesinde yükseliyor..

Ulaşım hatları konut fiyatlarını etkiliyor!

REIDIN tarafından istanbul Raylı Sistem ve Mehrobüs Hatları Konut Değer Haritası yayınlandı. Analize göre, ulaşım hatları ve yatırımları konut fiyatlarını artırıyor. İstanbul'un en pahallı durakları belirlendi.

Zeytinburnu ve Kazlıçeşme'de gayrimenkul fiyatları artıyor!

Marmaray ve Avrasya Tüneli ile ulaşım avantajı sağlayan Zeytinburnu'nda, Kazlıçeşme sahil bandında başlayan dönüşümle birlikte gayrimenkul fiyatları da artıyor.

Avrasya Tüneli konut fiyatlarını etkiledi!

İstanbul'a yapılan ulaşım projelerinin konut fiyatlarına etkisi tartışılmaz. Artık konut yatırımı yapılırken konutun 3. Havalimanı, 3. Köprü, Marmaray gibi kamu projelerinin güzergahında olup olmadığına bakılıyor. Bu projelerden biri de, Avrasya Tüneli...

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilen proje Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Üsküdar'da emlak fiyatları tavan yaptı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar'ı cazibe merkezi yaptığını vurgulayarak, arsa fiyatlarının neredeyse yüzde 500 arttığını söyledi.

Büyük projeler Üsküdar'da arsa fiyatlarını artırdı!

Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar`ı cazibe merkezi yaptı.Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut. Çamlıca civarındaki arsa fiyatları yüzde 300-500 civarında arttı" dedi.

Ritim İstanbul Maltepe ev fiyatları!

Ritim İstanbul Maltepe ev fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Ritim İstanbul fiyatlar!

Konum bilgisine göre Marmaray durağına 2 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede 863 adet daire yer alıyor. Ritim İstanbul fiyatlar 1+1 dairelerde 224 bin 770 TL'den başlıyor.

Dumankaya Miks satış fiyatları!

Dumankaya Miks satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Marmaray'a yakın konumda hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor.

marmaray durakları fiyatları Haberi

marmaray durakları fiyatları

Marmaray ücret!

İstanbul Halkalı ile Gebze arasında uzanan Marmaray projesi, "Asrın projesi" olarak tanımlanıyor. Üsküdar'dan Sirkeci'ye geçişi 4 dakikada sağlayacak olan Marmaray projesinin yapımına 2004 yılında başlanmıştı.


Marmaray'da bu yılın mayıs ayı sonunda ekipmanların testi yapıldı; ağustos ayında ise sistemde çalışacak araçların test sürüşü gerçekleştirildi. 


29 Ekim'de (yarın) yapılacak törenle Marmaray'ın boğazın altından geçen bölümü açılacak. Bu nedenle tören Üsküdar'da düzenlenecek.


Marmaray durakları:

Halkalı

Mustafakemal

Küçükçekmece

Florya

Yeşilköy

Yeşilyurt

Ataköy

Bakırköy

Yenimahalle

Zeytinburnu

Kazlıçeşme

Yenikapı

Sirkeci

İstanbul Boğazı

Üsküdar

İbrahimağa

Söğütlüçeşme

Feneryolu

Göztepe

Erenköy

Suadiye

Bostancı

Küçükyalı

İdealtepe

Süreyya Plajı

Maltepe

Cevizli

Atalar

Başak

Kartal