05 / 05 / 2024

marmaray fiyatları

marmaray fiyatları

Marmaray' dan emlak fiyatlarına doping. Sahibinden.com'un verilerine göre, Zeytinburnu' nda kiralık daire fiyatları yüzde 21, Kadıköy' de satılık daire fiyatları yüzde 30 arttı...

Marmaray tarihi semtlere gayrimenkul fiyatlarına rekor prim yaptırdı!

Projesi, inşaatı ve hizmete alınması yıllardır yılan hikayesine dönen, “ asrın projesi ” olarak lanse edilen Marmaray İstanbul’un tarihi semtlerinde gayrimenkul fiyatlarına rekor prim yaptırdı...

Marmaray bilet fiyatları!

İki kıtayı İstanbul Boğazı'nın altından birleştiren Marmaray bilet fiyatları, şehir içi ulaşım fiyatları düzeyinde yani 1,95 TL olarak belirlendi. Ayrıca İstanbulkart, Marmaray'da da kullanılabiliyor....

İstanbullular akbil yüklerken şok olacak! Fiyatlar değişti! İşte Marmaray ve metrobüste yeni ücretler...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), dün toplu taşımada yüzde 18 zam kararını açıklamıştı. Bugün ise marmaray ve metrobüs fiyatları değişti. İşte yeni zamlı ücretler...

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı konut fiyatlarını artırdı!

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı vatandaşların hizmetine açıldı. 76 kilometrelik hat geçtiği ilçe ve semtleri değerlendiriyor. Son 4 yılda en yüksek konut fiyat artışı Yeşilköy, Üsküdar ve Gebze'de oldu.

Zeytinburnu ve Kazlıçeşme'de gayrimenkul fiyatları artıyor!

Marmaray ve Avrasya Tüneli ile ulaşım avantajı sağlayan Zeytinburnu'nda, Kazlıçeşme sahil bandında başlayan dönüşümle birlikte gayrimenkul fiyatları da artıyor.

Avrasya Tüneli konut fiyatlarını etkiledi!

İstanbul'a yapılan ulaşım projelerinin konut fiyatlarına etkisi tartışılmaz. Artık konut yatırımı yapılırken konutun 3. Havalimanı, 3. Köprü, Marmaray gibi kamu projelerinin güzergahında olup olmadığına bakılıyor. Bu projelerden biri de, Avrasya Tüneli...

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilen proje Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Üsküdar'da emlak fiyatları tavan yaptı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar'ı cazibe merkezi yaptığını vurgulayarak, arsa fiyatlarının neredeyse yüzde 500 arttığını söyledi.

Büyük projeler Üsküdar'da arsa fiyatlarını artırdı!

Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar`ı cazibe merkezi yaptı.Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut. Çamlıca civarındaki arsa fiyatları yüzde 300-500 civarında arttı" dedi.

Ritim İstanbul Maltepe ev fiyatları!

Ritim İstanbul Maltepe ev fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Ritim İstanbul fiyatlar!

Konum bilgisine göre Marmaray durağına 2 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede 863 adet daire yer alıyor. Ritim İstanbul fiyatlar 1+1 dairelerde 224 bin 770 TL'den başlıyor.

Dumankaya Miks satış fiyatları!

Dumankaya Miks satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Marmaray'a yakın konumda hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor.

Ritim İstanbul Dumankaya daire fiyatları!

Ritim İstanbul Dumankaya daire fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. Marmaray durağına 2 kilometre mesafede bulunan proje 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Ritim İstanbul Maltepe ev fiyatları!

Ritim İstanbul Maltepe ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta olan proje daire, ofis, home ofis, ve mağazalardan meydana geliyor.

Maltepe Ritim İstanbul ev fiyatları!

Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta olan Maltepe Ritim İstanbul ev fiyatları metrekarelerine göre farklılık gösteriyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

marmaray fiyatları Haberi

marmaray fiyatları

Asya ile Avrupa'yı deniz altından tünelle bağlayan Marmaray, bir yıl içinde bulunduğu güzergahın emlak fiyatlarını önemli ölçüde etkiledi.


Sahibinden.com'un verilerine göre, kiralık daire fiyatlarında en fazla yükselme, Kazlıçeşme durağının bulunduğu Zeytinburnu ilçesinde gerçekleşti. İlçede, 2012'de 700 lira olan ortalama kiralık daire fiyatı 2013'te yüzde 21 artarak 850 liraya ulaştı.


Zeytinburnu'nu, yüzde 17 artışla Kadıköy, yüzde 13 artışla Fatih ve yüzde 6 artışla Üsküdar izledi.


Zeytinburnu'nda kiraya verilen daire ilanları sayısında bir yılda yüzde 271, satılık ev ilanlarında yüzde 328 oranında yükseliş gözlendi.


Satılık daire fiyatının 2012'ye kıyasla yüzde 30 artış gösterdiği Kadıköy'de 2012'de ortalama 370 bin lira olan dairenin fiyatı 2013'te 480 bin lira oldu. Kadıköy'de gözlenen fiyat artışı ilçenin metro, metrobüs ve Marmaray gibi ulaşım araçlarının merkezinde olmasına bağlanırken, Kadıköy'ü, yüzde 18...